שמישהו יעזור לי!!!

totsade

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

התכוונתי ליובל כי כאילו זה גם השם שלי..
אבל גם השם שלך יפה! אממ.. איך קוראים לך..?

Tiaya

New member
תודה..

ההורים שלי הם מחוזרי הודו, אבודים כאלו שמחפשים ת´צמם... אז ככה קיבלתי תשם... תמיד צחקו עלי שהייתי קטנה וקראו לי תה.... אבל לא נורא!!! אני ממש רוצה עזרה עם הנעליים!!!

ניסיתי להכין לך נעליים

מעין מגפיים כאלו הנה הם
מקווה שתאהבי נראה לי שזה יהיה יותר יפה בצבע אחר אז אם את רוצה תשני חוץ מזה היא ממש יפה לדולי שניה אני מגיבה לך השער- לא גושי ובקבוצות וחוץ מזה יצא חמוד הגופיה- ההצללה טובה אבל כדאי לך להשתמש ב-4 גוונים במקום 3 גוונים החצאית- ממש חמודה ושוב פעם, כדאי לך להשתמש ב-4 גוונים השרביט- אם זה אמור להיות שרביט בכלל, חמוד אבל לא ממש ברור מה זה אמור להיות זהו

ניסיתי להכין לך נעליים

מעין מגפיים כאלו הנה הם
מקווה שתאהבי נראה לי שזה יהיה יותר יפה בצבע אחר אז אם את רוצה תשני חוץ מזה היא ממש יפה לדולי שניה אני מגיבה לך השער- לא גושי ובקבוצות וחוץ מזה יצא חמוד הגופיה- ההצללה טובה אבל כדאי לך להשתמש ב-4 גוונים במקום 3 גוונים החצאית- ממש חמודה ושוב פעם, כדאי לך להשתמש ב-4 גוונים השרביט- אם זה אמור להיות שרביט בכלל, חמוד אבל לא ממש ברור מה זה אמור להיות זהו

Tiaya

New member
וואי תודה,

אבל חשבתי יותר בכיוון של - או נעלי עקב די גסות על עקב גבוה מאוד - שתהיה מלאכית של צארלי כזאת - בצבע של החצאית, או מגף על עקב גבוה מאוד... אני אנסה להרכיב את זה על הנעליים שלך! ותודה על התגובה!!

king spice

New member
עוד דולי...

הנה עוד דולי, שעשיתי עכשיו, ובבקשה תגיבו! אה, וליובל, תודה, אבל אני לא חושבת שיובל זה שם יפה... לא מתאים לי, אולי לך כן, אני לא מכירה אותך.

The Girl Who

New member
המממ... תגובה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

ואני רק מנסה לעזור! ולא לפגוע או משהו...
וול, קודם כל חסרה הצללה, וכדאי שתצלילי לפי הדרגת גוונים, כלומר לא מגוון מאוד כהה לבהיר מאוד. טוב שעשית את השיער לא גושי, אבל עדיין אפשר לעשות אותו עם קצת יותר נפח, ולא לצייר שערה שערה. אלא קבוצות שיער אבל כמובן דקות ולא עבות מדי כדי שלא יהיה גושי מדי... וכדאי את המכנסיים לעגל קצת בסוף ולא לעשות את הכל סימטרי. מקווה שעזרתי! וכל הכבוד.

The Girl Who

New member
ושכחתי לכתוב....../images/Emo42.gif

שאת החזה כדאי לעשות כגוש (???) אחד, הרי החולצה נמתחת. מקווה שהבנת...

למעלה