שמישהו יעזור לי!!!

king spice

New member
שמישהו יעזור לי!!!

קוראים לי יובל, ואני מאוד מאוד אוהבת דוליז, רק שאין לי שום מושג, אבל שום מושג באיך לצייר אותן. יש לי רק צייר אז אם מישהי יכולה להסביר לי איך לצייר אז אני אודה לה מאוד מאוד. דרך אגב, אתן ממש מוכשרות!

king spice

New member
אה, ו...

סליחה שפתחתי הודעה חדשה... תסבירו לי איך לצייר דוליז בצייר??? פליז?

king spice

New member
הדולי הראשונה שלי!!!

אוקי, בגלל שאף אחת לא עזרה לי נכנסתי לאתר של ענת וזה מה שיצא... לא משהו, אבל זאת הדולי הראשונה שלי, אה, ותודה לענת שעשתה את האתר הזה...

king spice

New member
תגובות בבקשה

תגידו לי מה לא טוב, אני יודעת שלא עשיתי צל ואור וכל זה, כי אני פשוט לא יודעת לעשות, אז זה סתם היה מכער, וגם השיער לא משהו..

shaililo

New member
רע מאד למרות שהיא הראשונה שלך.

בכלל לא הצללת את הבגדים והשיער.את צריכה לעשות את הקווים ע"פ הבייס, למשל החזה שלה ממש מעוות. תנסי לעבוד על זה. ניסיתי לשפ אבל לא הצלחתי כי הכל שם מעוות. למרות שזה דולי ראשונה מצטערת עם העלבתי כי לא התכוונתי.

תגובה

זו אמנם דולי ראשונה אבל היא לא דולי היא סתם ציור אין הצללה בכלל המכנסיים ממש מוזרות צורת החזה לא טובה השיער גושי, וגם בוא אין הצללה אני מוסיפה לך כאן פלטה כדי שתוכלי להצליל אני אנסה לתקן ואני אסביר לך מה עשיתי

שכחתי את הפלטה

הנה הפלטה עם הדולי המתוקנת השיער לא יצא לי כל כך טוב.. ונעליים אני לא יודעת לעשות.. מה שיניתי?
מכנסיים: שיניתי את המכנסיים- עשיתי מכנסיים פשוטות, לא רחבות, לא טייץ ולא פדלפון.פשוטות, רגילות. הוספתי חגורה וכיסים הצללתי
חולצה: שיניתי את הצורה קצת הארכתי שיניתי את הצורה של החזה
שיער: עבדתי עם צבע קצת יותר כהה, זה לא משנה עשיתי קבוצות צורה טיפה שונה הוספתי איפור וזהו.

רות82476

New member
היא ביקשה ממך לשנות לה את הבובה ?

אני לא חושבת שזה היה נחמד! יכלת להגיד לה מה היא (!!) יכולה לשנות ולא את ההית צריכה לעשות את זה אני אישית ההיתי נעלבת כאילו היא אמרה לך שאת יכולה לקחת את הבובה ולשנות? אני לא חושבת שזה היה מעשה נחמד . לפי דעתי הבובה בסדר גמור יחסית לפעם ראשונה נכון יש הרבה מה לשפר! אבל תתחשבו זאת פעם ראשונה שלה! לאף אחד לא יוצא מושלם בפעם הראשונה.

כאן מקובל לשפר דוליז של אחרות.

לא כדי להשתמש בהן, אלא כדי לעזור, השיפור הוא בגדר המלצה והערה, ללא כל כוונה רעה, כך ש...צאי מהנקודת מבט שלך, כאן זה לא בונו, וולקאם

Solinka

New member
תגובה

אני יודעת שמקובל אבל אני בכל זאת לא הייתי רוצה שאף אחד יגע לי בבובה בשביל לשפר לי אותה ככה אני לא משתפרת... בשביל שאני אשתפר אני צריכה לשפר את הבובה בעצמי לא התכוונתי להידחף ^_^

אני מניחה שזו רות ששכחה להחליף ניק

אם כך את מרגישה זו בחירה שלך, זה בכל זאת בגדר המלצה, וכך את רואה מה היית צריכה לעשות, ובדיוק איך היית צריכה לעשות אותו, זה לטובתך שלך, את יכולה גם להגיד תודה ולהתעלם מזה אם את רוצה, אבל ממש אין לך סיבה לכעוס.

לא

אני חושבת שזה דווקא כן היה נחמד! אמרתי לה מה שיפרתי כדי שבדולי הבאה שלה היא תכזר בזה ואני מקווה ש*היא* לא נעלבה. כאילו.. לא ושוב, אני כן חושבת שזה היה מעשה נחמד. זה לא בסדר גמור, כי לא הייתה כאן טיפת הצללה, לפחות זה צריך להיות בדולי. עד עכשיו עניתי על הכל לפי הסדר שרשמת..
אני לא אומרת לה: "תראי, אני יותר זמן ממך בתחום, אני יודעת יותר טוב, תני לי לעשות לך את הדוליז" אני מתקנת את הטעויות ומסבירה לה מה תיקנתי כדי שהיא תדע לפעם הבאה זה לטובתה ואני חושבת שאם זה היה מפריע לה היא הייתה אומרת לי את זה ככה שההודעה שלך בכלל לא רלוונטית בינתיים היא לא הגיבה, ולא אמרה שזה פגע או משהו, מזה אני מבינה שהיא לא נפגעה. ומה שאת היית עושה במקומה ממש לא מעניין אותי כרגע, תסלחי לי שבי בלול

Solinka

New member
ולא אני או רות..

כועסות... פשוט הבענו דיעה... אני אמרת שאני לא רוצה שיעשו לי דברים בבובה אם חושבים שזה יצא לא נכון יש כאלה שמפריע ויש כאלה שלא לי כן ול*היא* אולי לא

תודה

שהמרת שאנחנו מוכשרות אולי את יכולה כאילו עם יש לך חולצה בצבע סגול אז תעשי הצללה כלומר את עושה צבע קצת יותר בהיר בקו שני ויותר בהיר בקו שלי שי והכי בעיר בעמצה מקווה שעזרתי

king spice

New member
אז הנה ניסיון שני...

הנה עוד ניסיון, עזבו את הלמטה של המכנסיים, זה יצא ממש ממש גרוע. לא חשבתי שמה שעשיתי היה כ-ל כ-ך גרוע, אבל משתגידו...

Tiaya

New member
גם אני צריכה עזרה!

דולי שנייה שלדעתי טובה הרבה יותר מהראשונה... אבל לא מצליחה לעשות לה נעליים!!

למעלה