שמישהו יעזור להם...

the sofa city

New member
איכס איכס

כולם פה פריקית...
לי קראו פעם היפית (טוב יותר מפעם...) ומצאתי את זה מאוד מצחיק... וגם פריקית אבל לא ממש איכפת לי, כי הם הומואים! נה נה

Stillwater

New member
אני מעדיפה את בריטני כי...

היא לפחות מודעת לזה שהוא עושה פופ ולא חושבת שהיא איזה זמרת רוק גדולה ופרועה.

whatever4

New member
מסכימה איתך!

בריטני לפחות לא מנסה להיות מישהי שהיא לא, היא עושה פופ (טוב, היא לא בדיוק עושה את המוזיקה של עצמה אבל נגיד לרגע שהיא עושה) וטוב לה עם זה, לעומת זאת אבריל מנסה להיות מישהי שהיא לא רוקרית וזה ממש שפל המדרגה.... (איזה מדרגה?)

B A R B A R

New member
בריטני?

זאת לא הרוקיסטית הקשוחה הזאתי.. נו זאתי עם הגיטרה.. נו.. זאתי שכותבת את השירים המלאי עוצמה והעומק שלה בעצמה... טוב עזבו...

eorion

New member
שהיה כתוב שם זה דברים של

מישהו מתלהב שמחשיב את עצמו למבין במוזיקה. בטוח שהוא שונה מהנורמה ומגניב. אני לא אתפלא אם הוא לא יודע איזה תו בסולם דו מז'ור בא אחרי דו. דפוק ומתלהב. ולצערי אני מכיר יותר מדי כאלה.

whatever4

New member
כנ"ל

באמת נדמה לי שיש מסביבי יותר מידי אנשים שמתלהבים מעצמם.....

Runaway Train

New member
וואי מה הקשר לא הבנתי??

מה עכשיו "איזה תו בסולם דו מז'ור בא אחרי דו" ?!?! לענות לך על זה? זה ישנה לך משהו? מה הקשר בכלל למה שאמרת ?...ונגיד שיש איזה מישהו שמחשיב את עצמו למבין במוזיקה,מה הקשר שהוא לא יודע או כן יודע את התו אחרי דו בסולם דו מז'ור

Ayoola

New member
אל תיקח את זה ככה אבל...

בתור אחת שלמדה 6 שים לנגן. אני לא חושבת שזה היה כל כך הכרחי להזכיר את מה שכתבת. זה טיפה הפך אותך למתלהב, בקטע של: "אני מבין במוסיקה כי אני יודע איזה תו בסולם דו מז'ור בא אחרי דו, וורשיפ מי!" ניסיתי להעביר את זה יפה, סורי אם לא הלך... בלהההההההה

eorion

New member
ועוד משהו

אם הייתי כותב- בואו נתערב שהוא לא יודע מה בא אחרי דו. אז מישהו היה קופץ ואומר- "אני שאני לומד 6 שנים נגינה, אני יודע שאחרי דו יכולים לבוא הרבה דברים. יש לך מושג כמה סולמות יש? לא! אתה זה שמתלהב." וגם חשבתי באיזה דרך לסמל את זה שהוא לא מבין במוזיקה וזה מה שעלה לי. ועוד משהו- כשאמרת שאת נורא סגורה ואת נפתחת רק לחברות טובות שלך- זה בולשיט. את נכנסת לפורום הזה בלי להכיר איש, וסיפרת משהו (שני נסיונות התאבדות) שיש אנשים שלא היו מגלים לאיש כל החיים. ובכן צר לי לחדש לך את פתוחה ולא סגורה. .

ב נ נ י

New member
לא לא.....

בריטני זו זו.....שמתמזמזת עם כל מיני חפצים בקליפים שלה!.... כגון: אופנוע, כיסא...מה עוד זה היה?!

life style

New member
בכלל כשהיא שרה את...

i love rocknroll כאבה לי הבטן מרוב צחוק....

למעלה