שמישהו יעזור להם...

Runaway Train

New member
חחח..כי קמתי בערב ושתיתי יותר מידי

קולה (קולהוליסטית) .... זה כלום,הייתי ערה עד שבע וחצי בבוקר! ב

N i C o L

New member
אוקיי- תקראו

אבריל, סאם 41, בלינק, גוד שארלוט וכל מיני להקות "רוק" ,כביכול, הינם מוזיקה של כל מיני וואנאביז ואין מה לעשות
בכל אופן, אתם לא חושבים ש"פריקיות" זה אמור להיות באופי? ולא במוזיקה ובלבוש?

את ממש צודקת לדעתי...-

אני לא מתלבשת כמו פריקית,ולא הולכת עם שחור מתחת לעיניים או לק שחור (בלי להעליב את כ ה'פריקים' פה,מתלהבים עושים את זה),אבל יש לי אופי של פריקית. אני גם לא סובלת את כל הלינקים פארקים או אבריל לאבין למיניהם ואת כל החרא הזה-"רוק של שנות האלפיים". ואני לא מנסה להתלהב מזה שיש לי אופי של פריקית,פשוט ככה אני.ואל תחשבו רק בגלל שאתם שומעים את נירוונה (גם אני שומעת אז מה) אז אתם פריקים. הפריקים של היום זה לא כמו של פעם.יש את הפריקים של שנות ה-70 (רק שפעם לא הייתה מילה כזאת 'פריק') ששמעו את מה שאני שומעת (חוץ מנירוונה) כמו: לד זפלין (הגדולים),פינק פלויד (הענקיים),ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון האדירים.אני אוהבת את כל הלהקות האלה,ובגלל שאני לא מתלבשת כמו פריקית,אז בחיים לא יחשבו שאני אוהבת לשמוע מוזיקה כזאת,אלא כן אני אגיד להם. אין רע בפריקיות,אבל כל הפריקים פה,בהנחה שיש כמה כאלה,לא נראה לי מבינים שהם בסך הכל מתלבשים איך שפריקים 'אמורים' להתלבש או להתנהג במגניבות (פחחח).אל תחשבו שאתם מיוחדים כי אתם לא.פריקים יש מיליונים,אז אתם לא הפריקים הראשונים,ובטח שלא האחרונים.רק בגלל שזה מגניב אתם הולכים ככה (לא אומרת שכולם,אז אל תתנפלו.פשוט לפי הפריקים שאני מכירה זה ככה).אתם פשוט מתלבשים כמו שמיליוני פריקים אחרים בכל העולם התלבשו קודם.אז אתם לא מיוחדים ושונים בשום צורה,כי כמוכם יש מיליונים. ---בבקשה לא להעלב,זכותם להגיב איך שבא לכם אבל אל תקללו אותי וכו'. רק אמרתי את דעתי.---

FlamMAble

New member
דווקא לדעתי בבצפר קוראים לי פריקית

כי אני לא פרחה!! שמתי לב שמי שלא ערס כולם קוראים לו או פריק או חנון ואותו דבר לגבי פרחות ופריקיות

tomgavish

New member
דיי לא היה לי כוח לכתוב עד עכשיו אז

החלטתי בכל זאת, כל להקה עושה תמוסיקה שלה בצורה שונה ומכוונת לקהל שונה, blink 182, sum 41 וכו' אלו להקות פאנק רוק, שהם קיבציות יותר מרוק רגיל, והקהל יעד שלהם אלו סקייטרים ואנשים דומים להם, שהפורום השני כתבו שהערסים קוראים להם פריקים וזה מספיק? ערסים קוראים גם לסקייטרים פריקים נו אז מה? נירוונה דרך אגב נחשב פאנק רוק, עד שהמבקרים החליטו שזה סיגנון חדש, שנקרא גראנג', קורט העריץ להקות פאנק רוק, וקיווה להגיע לרמה שלהם שבדרך הוא מציא בטעות סיגנון חדש (שלא היה סיגנון מסויים בכלל אלא הגדרה לכל הלהקות שבאו מאזור סיאטל בתקופה ההיא שלא תמיד המוסיקה שלהם הייתה דומה)....וזהו כל הקטע הזה של פריקים ערסים, יש לי חברים "פריקים כבדים" מה שנקרא שהם שומעים הארד רוק וכו' להקות כמו Pentra וכו' שאני שומע שיר אחד או שניים שלהם, אבל אני לדוגמא שומע רוק, ומתלבש כמו סקייטר, ואני כבר לצערי נוסע פחות על סקייט, אבל בכל זאת, פריק אני כבר לא נחשב, בעיני ערסים באזור שלי, למה רובם חברים שלי בצורה מדהימה, אז יש לי גם חברים ערסים, ואני מסתדר איתם יופי........לסיכום תפסיקו לזיין תשכל! רוצה להיות פריקים לכו תעשו משהו פריקי כמו לחבר תפיטמות שלכם אני יודע מה, זה פריקי, רוצים? תהנו, אני לא מבין ממתי להיות פריק זה דבר שצריך להתגאות בו?

jamesT

New member
נמאס מזה!!

תפסיקו לזיין תשכל! אוקי! כל הסגנון הזה של הלהקות המזדיינות נקרא פאנק אינדי! קורט אהב פאנק (לא פ'אנק) שזה להקות כמו סוניק יוף והוא רצה להיות כמו הביטלס! אז אל תגידו דברים שאתם לא יודעים עליהם כלום ושומעים עליהם מתוך הסגנון!!

../images/Emo166.gifרק הערה מוסיקלית קטנה ...

בלינק , סאמ 41 וכל שאר הלהקות מסוגן עוד הייתי מוכנה להתפשר על היותן פאנק . אך אינדי ? ממש לא... קורט אכן הושפע וקיבל השראה חלקית מהביטלס , אך מכאן ועד לומר שהוא שאף להיות כמותם זוהי הגזמה.. הוא שילב את המתיקות של להקות כמו הביטלס עם הכבדות של להקות כמו בלאק סבאת' . וסוניק יות' זה אינדי, אך פאנק ? שיהיה...
ובקשר לפורום הפריקים ולכל המהומה סביבו נמענתי מהלגיב עד עכשיו מהסיבה הפשוטה שזה לא ממש עניין אותי , אך אסכם את דעתי על כך בשתי מילים: שיבושם להם ...

jamesT

New member
המ שהוא רצה לעשות כמו הביטלז

גם רדיוהד עשו... כאילו לעבור לשלב הבא (מוזיקה פסיכודלית)

jamesT

New member
כן מטומטם/מטומטמת

ביטלס - סרג'נט פפר רדיוהד - קיד איי

בעעע תחכים אישי הטוב... ולא לקרוא

בשמות גנאי לנקודה אני מבקש... רדיוהד פסיכדלי????? בעעעעעעע...... קיד איי הוא לא דיסק פסיכדלי.. הוא כן אלקטרוני כזה הם השתמשהו באמצעים אלקטרוניים... פסיכדלי..? קודם כל שמעת בכלל את קיד איי שאתה מדבר... אם כבר יש לך גם את אמניזיאק.. אבל פסיכדלי בעעע ממש לא...

תהיתי מתי השרוף של רדיוהד

יצא להגנתם
לגיימס טי , אמנם סרגנט פפר היא פסיכודלי משאר תקליטי הביטלס , וכן הוא השפיע רבות ועורר סביבו מהומות מוסיקליות רבות. אבל ביטלס בתור להקה מגוונת לא הייתי מכתירה כפסיכודלית לו רק בגלל אלבום אחד .... אבל עזוב , לא נכנס לוויכוח בהגדרות . ובקשר לרדיוהד חכמים וטובים ממני (זה שמלמעלה :)) מביניך בכך... ורק לידע כללי, זה מטומטמת. אבל אתה יכול לקרוא לי פינקי

אוו נקודה לא להגזים.. :)

חכמים וטובים ממך...? אני בספק.... :) בכל מקרה... הבנאדם לא יודע על מה הוא מדבר.. אנחנו עשינו את שלנו.. אולי תחזרי איתי לכדה"א... :) (הצעה סמויה משהו.. :)

life style

New member
זה חדש...

חדש לי שבכלל יש הגדרה למושג פריקים! תאמינו לי אתם תראו אותי אני הדבר האחרון שנראה כמו פריקים... מידי פעם חולצות של להקות או נעלי אולסטאר אבל מפה להסיק שאני פריקית זה דמיון פורה ביותר - ובכל זאת כינו אותי פריקית! מישהו אחר יחשיב פריק כמוך כמישהו שמחבר ת'פיטמות... ואחר בכלל יתאר לו בראש מישהו עם שתי ראשים... אז כל הדיון הזה מטופש! אני רשמתי שהם אידיוטים כי הם עירבבו מיליון נושאים אחד בשני! ובגלל העובדה שהם התגאו שמכנים אותם פריקים ושאפו לזה - מעורר רחמים... אז באמת השירשור הזה חסר תועלת....

Ayoola

New member
את יודעת מה?

תראי, אני לא מחשיבה את עצמי כפריקית מאגניבה. כי "פריק" זה סתם הגדרה טיפשית של החברה למשהו שלא מוכר להם. זה סתם ביטוי חסר משמעות (לונג ליב בני גורן) אז מה אכפת לי שיקראו לי פריקית?! אין בזה טעם... אז... לכל מי שרוצה לקרוא לי פריקית - Bring it on אני "פריקית" גאה!

Runaway Train

New member
יש לך שיער ארוך?

חחח...מסכן כל מה שכתבת נדפקת עם התגובה שלי :) אני מסכימה איתך איכשהו למרות שהבלבלתי בין כל המילים האלו יאו אני רוצה להיות פריקית זה מה זההה מאאאגניב! *רצה לחבר את הפיטמות*

life style

New member
חכי לי!

גם אני רוצה להיות מאאאגניבבה יום אחד הייתי באיזה משחק כדורסל ואיזה אחד שם רצה להשוויץ בזה שהוא חיבר ת'פיטמות כל המשחק הוא הוריד ת'חולצה וקפץ כמו חמור (איזה ריח
)

למעלה