דיי לא היה לי כוח לכתוב עד עכשיו אז
החלטתי בכל זאת, כל להקה עושה תמוסיקה שלה בצורה שונה ומכוונת לקהל שונה, blink 182, sum 41 וכו' אלו להקות פאנק רוק, שהם קיבציות יותר מרוק רגיל, והקהל יעד שלהם אלו סקייטרים ואנשים דומים להם, שהפורום השני כתבו שהערסים קוראים להם פריקים וזה מספיק? ערסים קוראים גם לסקייטרים פריקים נו אז מה? נירוונה דרך אגב נחשב פאנק רוק, עד שהמבקרים החליטו שזה סיגנון חדש, שנקרא גראנג', קורט העריץ להקות פאנק רוק, וקיווה להגיע לרמה שלהם שבדרך הוא מציא בטעות סיגנון חדש (שלא היה סיגנון מסויים בכלל אלא הגדרה לכל הלהקות שבאו מאזור סיאטל בתקופה ההיא שלא תמיד המוסיקה שלהם הייתה דומה)....וזהו כל הקטע הזה של פריקים ערסים, יש לי חברים "פריקים כבדים" מה שנקרא שהם שומעים הארד רוק וכו' להקות כמו Pentra וכו' שאני שומע שיר אחד או שניים שלהם, אבל אני לדוגמא שומע רוק, ומתלבש כמו סקייטר, ואני כבר לצערי נוסע פחות על סקייט, אבל בכל זאת, פריק אני כבר לא נחשב, בעיני ערסים באזור שלי, למה רובם חברים שלי בצורה מדהימה, אז יש לי גם חברים ערסים, ואני מסתדר איתם יופי........לסיכום תפסיקו לזיין תשכל! רוצה להיות פריקים לכו תעשו משהו פריקי כמו לחבר תפיטמות שלכם אני יודע מה, זה פריקי, רוצים? תהנו, אני לא מבין ממתי להיות פריק זה דבר שצריך להתגאות בו?