שמישהו יעזור להם...

שמישהו יעזור להם...

כנסו לפה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?forum_id=4360&topic_id=388957 שמישהו יסביר לי.. ממתי פריקים שומעים אבריל לאבין, סאם 41 ובלינק 182????

Ayoola

New member
לא שמעת?

הכל התחיל מזה שפריקים התחילו לאהוב אבריל. ואז יצא מפיה הציטוט הבא : "I'm a rock chick, I play guitar, I litsen to Blink 182 and sum 41, I'm cool" טיפשה שכמותה....

hgvrycuihnhuyb

New member
דיי האבריל הזאת...

היא כ"כ מנסה להיחשב כרוקיסטית אבל אולי זה נמצא בראש שלה כי בפועל היה פופית טהורה,פריקים שנשברו...מה הם מוצאים בזה?מוזיקה של ילדים....היא כ"כ משחקת אותה ששום דבר לא אכפת לה ומנסה להיות לא מובנת בצורה מזוייפת.....טוב לפחות היא עדיין מתלבשת...

ת'אמת..

אני מעדיפה את בריטני מאשר את אבריל.. בריטני לפחות חושפת ומזיקה רק לעצמה (ולאלה שמסתכלים עליה). אבריל לעומת זאת, דופקת את כל הפריקים הרוקיסטים וכדומה.. בעע פעם רציתי לרצוח את בריטני כיום, אבריל עדיף!

Ayoola

New member
גם אני מעדיפה את בריטני,יודעים למה?

כי היא פרשה

Queen of Spells

New member
אני לא מעדיפה אף אחת מהן

כי שתיהן מגעילות והמוסיקה שלהם שווה ל***.... אני שונאת את הלהקות רוק החדשות האלה שהם חושבים את עצמם קולים ועושים פוזות של מפגרים מול המצלמה... כמו גודשארלוט ואבריל המגעילה ששמה טונה איפור בעיינים ומתלמת בפרצופים של ילדה שסובלת שבשבילה זה קול!!!

חחחחחחחח

והיא אומרת שהיא פרשה.. קראתי במעריב לנוער או בראש1 שהיא עומדת להוציא אלבום או משהו.. ומה שיצא מצחיק שבחתימה שלך כתוב "לא היתכוונתי למה שכתבתי"...

B A R B A R

New member
חחח

אם יש לכם בעיות עם הפריקים(עלאק) ששומעים אבריל לאבין אז אתם מבזבזים את הזמן שלכם, מכיוון שאלו לא(!!!) פריקים, הם בסך הכל אנשים נחמדים שרואים אמטיוי ורוצים לשחק אותה קולים ורוקיסטים אז הם החליטו לשמוע את הרוק(עלאקקק) שמוצע להם באמטיוי-מה רע בזה? אני בטוחה שבין אוסף הדיסקים שלהם תמצאו את ג'סטין טימברלק,בריטני,כריסטינה,אממ נלי וכל החירבטוטה שמה

FlamMAble

New member
לדעתי הם פריקים ועוד איך,

הם שומעים שירי פופ, של איזה בריטני ספירס בעניבה ונעלי סקייט וחושבים שזה פאנק/רוק/מטאל קצת פריקי(מוזר/מפחיד)...לא? אבל ברצינות חברה, עזבו ת'נושא שישמעו פופ ויחשבו שהם מגניבים ששומעים פאנק/רוק/מטאל, שיהנו מהחיים, העיקר שהם לא מפריעים לנו להנות מהמוזיקה שלנו (ולא יורדים על נירוונה כמו שאנחנו על אבריל)...

Runaway Train

New member
רגע מה את חושבת שאת "פריקית" ?

רק כל הפרחות הפוזריות האלו שחושבות שהם מאגניבות ושומעות רוק כבד קוראת לעצמן פריקיות (כנ"K הבנים) אז תעשו לי טובה עם כל החרא הזה "פריקים",פריק תקראו לבנאדם שיוצא לו רגל מהראש (גם לא אל תקראו ככה זה רע,אבל אני בדוגרי הוא פריק חחח אני רעה ) ואל תקראו ככה לעצמכם כי זה דפוק ומעור ררחמים,לחשוב ש"פריק" זה מאגניב. זה פשוט היה דורש את זה "ממתי פריקים שומעים אבריל לאבין וסאם 41" או מה שזה לא היה...

Runaway Train

New member
ותפסיקו לדבר על זה בפורום למי אכפת

מה הם שומעים ומה הם עושים זה פורום נירוונה,אפילו לא מתקרב לאנשים האלו

../images/Emo26.gif

לא אמרתי שאני פריקית.. ואני יודעת שפריק זה מוזר.. ואני יודעת שזה לא אמור לעניין אבל זה ממש מעצבן וחוץ ממך אף אחד לא התלונן על זה שמדברים על זה..

Runaway Train

New member
כי ל"אף אחד" הזה לא אכפת ולי כאן

אני חייבת לא להתלונן על דברים שאחרים לא מתלוננים? אני לא מבינה..אני חייבת לאהוב מה שהם אוהבים?

../images/Emo26.gif

זה נשמע שאנחנו די רבות.. אולי כשקראת את מה שכתבתי זה היה נשמע כאילו היתעצבנתי ו.. סורי אני לא פה בישביל לריב.. ולקחתי את ההערה שלך ואני לא יעשה כאלה שרשורים יותר
ולמה את ערה בשעות כאלה??

למעלה