שמירה על

G45

New member
מישמיש לא יאהב סביבה לא מוכרת..

להבדיל מכלבים שמחפשים את בני האדם... חתולים ברגע שהם יהיו במקום לא מוכר, הם יתחבאו מאחורי ספה או מיטה לכמה ימים, אפילו שבוע. לא יעזור כלום... הם לא יצאו. לכן, תמיד עדיף שמישהו יגיע לדירה של החתול מאשר שהחתול יגיע לדירה שלא שלא...

sweet pita

New member
נכון מאוד

חתולים לא מזיזים. הם חיה טריטוריאלית לכן כול הסיפורים על אלה שעברו דירה והחתול הלך 30 ק"מ... או לחילופין אלה שזרקו את החתול מהכפר בפולין והוא חזר אחרי שבוע. חתולים אגב הולכים במעגלים, הם מגדלים את הרדיוס עד שהם חוזרים "הביתה" כלומר לטריטוריה שלהם. מיאו

gesus

New member
ברור שהיא מתוקה

תאר לך אותה ברוטב טריאקי עם שומשום ובצל ירוק...

gesus

New member
אתה חושב על מה שאני חושב?

מפגש סעיד 2000 ומפגש אסא...

sweet pita

New member
איתך, מוכנה להתחלק חצי חצי../images/Emo99.gif

אבל זה גם חצי חצי על הכלים...

רגע רגע הוא לא גר שם?

אני בעניינים האלה נוקט בגישה הישירה. שואל ומתעקש על תשובה נורמאלית. אמנם לא יצא לי לברר עם מישהו כמה מקובל לתת לו טיפ, אבל את בעל הבית שלי כבר הרגלתי שאני שואל אותו כל דבר שנראה לי שיכולה להיות אי הבנה על רקע הבדלי ציפיות שנובעות מזה שיש לנו רקע שונה. אחרי הסבר מצידי הוא הבין ומשתף פעולה. הייתי מסביר לסופר בעדינות אך ביעילות שאני רוצה לדעת מה נכון לעשות בלי לסמוך על שיקול הדעת שלי בנושא. ואולי מלכתחילה היה עדיף להגיד משהו כמו "אני מחפשת מישהו שיבוא לתת מים לחתול פעם ביום, אתה מכיר מישהו כזה? יודע כמה זה יכול לעלות?" או אולי אפילו "אני הולכת לבקש מהילד של השכנים לעשות את זה בשבילי, אתה יודע כמה אני צריכה לשלם לו?" מעקף דיפלומטי...

yyzTO

New member
כמה משלמים בkennels?

על כלבים משלמים בין $15 ל$25 ליום. שבוע לשני כלבים בד"כ עולה לנו $300. אם משהו היה מוכן לבוא אלי הביתה, שהם יהיו בסביבה מוכרת, בלי הטירחה של לנסוע לאסוף אותם אחרי שבוע חופש, בלי כל החיסונים/טיפולים שנדרשים ע"י הkennel נראה לי ש$20 לא היה מספיק. מה גם שהם תמיד חוזרים מסריחים וזה עוד $100 לgroomer. ואל תשכחי את המחויבות שלו לבוא כל יום. כן... כן... הוא גר שם, אבל בכל זאת, אם בא לו לנסוע לסוף שבוע ספונטני הוא לא יכול. אבל אין לי מושג מה המחיר בשוק לחתול...
לדעתי או קצת יותר כסף (אולי $5 ליום) או מתנה יפה.

אתה מדבר על פנסיון

חוצמזה, כלבים זה לא חתולים. כלבים צריכים מישהו שידבר איתם.החתול, לעומת זאת, נראה שטוב לו יותר בלי האנשים שנדחפים לו לטריטוריה.

uzipikar

New member
פנסיון??

לפי המחיר זה סוויטה בשרתון עם ביקור יומי בספא ....

gesus

New member
אולי כדאי לך בחופשה הבאה

לבדוק את הפנסיון של הכלבים

yyzTO

New member
בוא נגיד שב$20 לשבוע

לא תמצא משהו שיעשה poop and scoop

dannyk27

New member
איך הגעתם לשרשור כזה ארוך על חתולים

או שמה\א אני לא קנדי מספיק

sweet pita

New member
אולי זה לא שאתה לא קנדי מספיק

אולי אין לך חתול?
בכל מקרה תודה לכל העוזרים והעוזרות

drz400e

New member
מה לא קנדי?

חתולים? תראה את השרשורים פה על הסנאים...אלה קנדים כבדים....חכה שיתחילו לדבר על נדידת האוזים...

למעלה