שמירה על

sweet pita

New member
שמירה על ../images/Emo54.gif

הסופר בבניין הסכים להאכיל את החתול. (לא צריך לנקות לו חול יש לנו מכשיר אוטומטי. אז הוא צריך לבוא כל יום במשך 7 ימים לשים אוכל. כמה כסף נראה לכם לתת לו? (שאלתי אותו והוא אמר כמה שאת רוצה)

בלי ניקוי חול - אני בדעתו של עוזי

אם כי אני בעד לקנות לו משהו מאשר לתת לו כסף. תביאו לו איזה משהו יפה מהטיול. יין, למה לא? מה זה המכשיר האוטומטי הזה? יש לך לינק אליו? מעניין. (אם זה היה כולל ניקוי החול - שום הון בעולם לא היה מספיק)

לדעתי כסף הרבה פחות עדיף

מאשר משהו ששותים. אבל... אין לכם עוד מישהו בבניין עם חתול? נראה לי מתבקש לשאול אותו. מאידך, היות ושאלתם אותו והוא לא פסל את רעיון הכסף על הסף, אז אולי בכ"ז כסף...

Nogi23

New member
הייתי נותנת $50

עגול, הגיוני ונדיב. (אם רק היו מוכנים לקבל ממני
)

כשהשכן האכיל את החתולה שלנו

לפני כמה שנים טובות. הבאנו לו מתנה מלוס אנגלס. וכתבתנו תודה בשם ברנדי החתולה שלנו. כשהוא אסף לי את הדואר שלושה שבועות, הבאתי לו מתנה מאוסטרליה לא משהו גדול אבל עם הרבה תשומי. לאחרונה הוא גם אסף את הדואר וגם השקה את הגינה פעמים בשבוע. (לא ביקשנו). הבאנו לו בקבוק ליקר וכרטיס תודה. הוא היה בשמים. בשכנות טובה, לא ממש מחכים לתשלום. אבל יש לצפות שיבואו לבקש מכם טובה דומה. אבל אם כבר שאלת אותו על כסף לדעתי סכום של שלושה דולר להאכלה זה יותר מסביר. ויתקבל ברכה. אני הייתי והלכת על מתנה ולא על כסף. פחות מחייב.גם אם בסה"כ יכול לצאת קצת יותר יקר.

sweet pita

New member
הוא לא שכן שלי...הוא בעצם עובד

בשבילי כי זה קונדו. אני לא רוצה לעשות לו טובה ובטח שלא לתת לו מתנה... נראה לי סגרתי על 50$ ומקווה שמישמיש ישרוד

עוד הצעות למישמיש

שלום לך, אם הסתדרת כבר עם הסופר, אז יופי. למעשה, יש עוד אפשרויות: 1. אפשר לשים את מישמיש אצל חברים עם כל הציוד שלו- ואני בטוחה שזו לא טירחה גדולה עבורם. 2. כמו שיש מכשיר לניקוי החול, יש גם צלחת מיוחדת על בטיריות, שהמכסה שלה מסתובב ובכל פעם נחשפת מנה- פתרון האכלה לחתולים במיוחד למקרים כאלה (אם כי זה טוב שמישהו יגיע מידי פעם לארח לו חברה ולבדוק שהכל בסדר). 3. בדיוק בימים אלה אני מתגוררת בבית של חברים שנסעו לשבועיים ויש להם כלבה. אין חילופי כספים בינינו- להם יש בייביסיטר ולי יש מקום שקט לשבועיים, שמתאים לי כרגע בול. אולי גם לך יש אופציה כזו, שלא חשבת עליה? בהצלחה למישמיש

sweet pita

New member
תודה רבה

כן סגרתי עם הסופר ונראה לי שיהיה בסדר
אני תמיד מעדיפה לשלם מאשר טובות , לא יודעת למה : נראה לי שעסקים תמיד יותר פשוט מאישי : משלמים וזהו.

למעלה