שמחים עכשיו?

ק ש ר

New member
שמחים עכשיו?

אחרי כל הבלאגן שעשו אישתו של פולארד ומעריציו: http://news.walla.co.il/?w=//891409 ורק אישה אחת בשם תמי נשארה לשאול: "למה לא עושים כ"כ הרבה בלאגן למען בעלי?". טננבאום שוחרר...פולארד כנראה ישוחרר... ורק מה עלה בגורל רון לא אכפת לאף אחד...

רוני13

New member
העולם משתגע?

מה פתאום ארה"ב דואגת לברגותי
מוזר...מישהו מוכן לעדכן אותי מה הקשר בין ברגותי לארה"ב! ובאמת הגיע הזמן לשחרר את גופתו של רון ארד...במקומו הבאנו את טננבואים שנחטף בגלל עסקת סמים!!! במקום את רון ארד שנחטף במלחמה...

ק ש ר

New member
לא מדויק

אם רון מת צריך לעשות הכל על מנת לקבל הוכחות... כל עוד הן לא קיימות, הוא חי, הוא בן אדם ולא גופה. אם יביאו הוכחות על מותו... עם כל הכאב שבדבר, אסור לשחרר מחבלים תמורת גופתו, זה מה שבקשה בתיה ז"ל. כמובן אם חי, צריך לתת להם את מה שירצו העיקר להחזיר אותו הביתה.

ק ש ר

New member
אמא של רון

אשה שכל חיה...עד יום מותה... נלחמה להחזיר הביתה את הילד שלה.

ק ש ר

New member
אמן

ומה עכשיו? המדינה שמה את טננבאום מעל רון לפני שנתיים... עכשיו פולארד יותר חשוב? מה קרה לערכים שלנו? לא משאירים פצועים בשטח? בולשיט! "תמיד ידענו שאפשר לבטוח, וצריך לסמוך על חברים שחבל הצלה ניתן למתוח מכאן ועד מעבר להרים... אנחנו רון לא מפקירים חבר!" אסור לתת לאחרים להשכיח את רון

רוני13

New member
אבל...

אתה מדבר פה על משהו אחר! כי כדי לשחרר את רון אנחנו צריכים מו"מ עם הפלסטינים...ולא עם ארה"ב!

ק ש ר

New member
2 דברים

א. אנחנו צריכים מו"מ בכלל עם מדינות ערב ובשביל צריך קלפי מיקוח, וברגותי הוא כזה... ב. בעיה נוספת שהעלתי פה, היא שהמעריצים של פולארד עושים הכל בשביל להראות את פולארד המסכן... אבל מה עם התייחסות לרון? הוא לא פחות חשוב, ואם כבר אז יותר דחוף לדעת מה איתו...

אתה באמת חושב

שהמדינה לא רוצה לשחרר את רון? אני מאמינה שהמדינה עשתה הכול על מנת לשחרר אותו. אם יש עדיין מה לעשות עך מנת לשחרר אותו אז המדינה תעשה את זה. לכן אני לא רואה טעם להפגין למענו. לגבי פולארד אני לא חושבת שלמדינה כל כך אכפת מה יעלה בגורלו לכן במקרה הזה אני כן רואה טעם להפגנות.

ק ש ר

New member
תקני את הידע שלך

א. המדינה יכלה לשחרר אותו כבר בהתחלה ולא עשתה את זה. ב. המדינה ויתרה על שני קלפי מיקוח חשובים, שנחטפו על מנת לעזור למצוא מידע על רון. ג. רון ירד מסדר היום הציבורי, המשפחה שלו כבר מאסה באפשרות של לדבר עם הממשלה וחן כבר מזמן מדבר בעצמו עם גורמים זרים.

ק ש ר

New member
לא אם היא תמשיך לוותר על כל קלפי המ

-יקוח. בגלל זה אסור לוותר על ברגותי.

תגידו, סתם יש לי שאלה. קצת קשה.

אתם באמת חושבים שצריך לתת לערבים יותר מ-60 מחבלים שונים, רק כדי להחזיר את רון ארד? יותר מזה. אתם חושבים שהוא היה רוצה את זה? אני באמת חושב שזה מיותר. למרות שאני באבל אמיתי על המשפחה שאיבדה אותו.

ק ש ר

New member
אתה באמת חושב שאתה יודע

מה הוא רוצה? באיזו זכות אתה מפקפק ברצון המשפחה שלו? במכתב האחרון שהגיע לידיה של תמי הוא מבקש ממנה לעשות הכל על מנת לשחרר אותו מהצינוק בו הוא מוחזק... איפה כל הערכים של "לא מפקירים פצועים בשטח"? מדינת ישראל שלחה חייל, והיא לא תעשה הכל בשביל להחזיר אותו? מגיע לו שישחררו את כל המחבלים שמוחזקים בישראל בשבילו... הרבה יותר מאשר מה שמגיע לפולארד!

a B C e

New member
הרבה יותר ממה שמגיע לפולארד?

לא מסכים איתך, שניהם שווים באותה מידה. אז רון נתפס בגלל מלחמה, ובפולארד על ידי ריגול בההתנדבותו. זה לא כ"כ משנה את ההבדל. ובקשר ל- "אין משאירים פצועים בשטח" מסכים איתך, אבל הוא ידע מה הוא עושה, ומי שמתנדב לשב"כ,מוסד צריך לדעת שיכולים להשאיר אותו בשטח, כי להחזיר כמה מחבלים זה לא תשווה להריסת היחסים הדיפלומטיים של ישראל וארה"ב למשל.

ק ש ר

New member
יש הבדל ענק בין פולארד לרון

פולארד התנדב, הוא היה מודע לסכנות והוא התנדב. רון היה מחוייב כחייל מילואים ככל מילואימניק אחר, לכן בראש ובראשונה המדינה מחוייבת אליו. אותו המדינה שלחה.

a B C e

New member
מכתב,

רון היה מחויב, הוא עשה מה שהוא היה צריך לעשות בהיותו יודע את הסכנות. שמע, לא אני ולא אתה יודעים מה מדינת ישראל עשתה בשבילו. אבל אני יכול להיות שלם עם עצמי, שאנחנו עם ישראל כחברה עשינו הכל לשיחרורו. ולא שכחנו אותו, ואני לא מאמין שיש אזרח אחד בישראל שלא יודע מי הוא.

ק ש ר

New member
נכון שהוא ידע את הסכנות

אבל הוא היה מחויב, ככה שאין קשר. פולארד התנדב, וידע את הסכנות. אני יודע את מה שהמשפחה יודעת, והמשפחה יודעת את רוב הדברים. העובדה היא שהמדינה יכלה לשחרר אותו בעזרת כוחות חילוץ ולא עשתה זאת, עובדה נוספת היא שמזמן אין מאמצים מודיעינים. כל זאת למרות שב2003, סוכני מודיעין אירנים שברחו מהמדינה הודיעו שהוא בחיים ומוחזק בטהרן. לא עוזר שמכירים אותו ויודעים עליו, העובדה היא שהוא ירד מסדר היום הציבורי בעוד פולארד מלא במעריצים.

a B C e

New member
מכתב,

אתה כל הזמן מתאמץ להראות שפולארד הוא לא כ"כ חשוב, אבל מבחינתי הוא אותו דבר. תשמע, כמו שאמרתי לא אני ולא אתה יודעים אם נגמרו המאמצים המודיעיניים להצלתו, את זה נוכל לדעת רק כשנהיה אנשי מוסד. והאם המדינה יכלה לשחרר אותו? מי יודע? אנחנו רק יודעים שהמדינה לא בוחלת באמצעי ומבצעי חילוץ כשצריך, ראה כרך מבצעי צה"ל.

למעלה