KitKat nop
New member
שמוליקיפוד.
קודם מיכטאל. סליחה על פתיחת השרשור ועל העמסת הקבצים על הפורום . אני רעה. ועכשיו לנושא לא פחות חשוב. לא מזמן (או אולי כן מזמן) פורסמה כאן הודעה חביביה מאוט שהפכה לטאג ליין . אך לדעתי לא מספיק בנות הפנימו את הרעיון. ולכן הייתי רוצה לפנות אליכן , כן כן,
בנות הפורום החדשות
וכן גם הישנות ...
תקופת למידה
כן זה מרגיז, כן זה מעיק, וכ-ן זה לימודים. אבל בסוף מנסיון זה משתלם. תיאור מצב שאליו יש לשאוף: *לוקחים קצת אויר ועוצרים לצייר דוליז. *נכנסים לפורום באותה תדירות , אבל לא בשביל לפרסם. *מסתכלים על דוליז יאפות של מוכשריות בפורום ~ אנחה ~ ועושים לחצן ימני - העתק , פותחים צייר , הדבק. עכשיו מנסים למצוא את הבסיס או מראש מכינים אותו . ואז מנסים ללמוד את הטכניקה . מה זה טכניקה ?!(אוף ככה בכלל כותבים ?!) ________________________ בכל מקרה , זה סגנון של יוצר. *מסתכלים על ההצללה של הדולי , מנסים להבין למה , איך ... אבל באמת תנסו לחשוב ! תנסו לעשות דולי . היא דפוקה ? תסתכלו עליה טוב טוב. מה רע בה? האם זאת ההצללה ? הצבעים ?... הפלטה?...! תעשו כמה נסיונות נוספים. ~~~~וכל הזמן הזה לא לפרסם את הדוליז בפורום ~~~~ *תעזבו את זה . *תבחרו דולי חדשה , תנסו . זה לא מצליח ? קחו ת´זמן. אפילו תנסו לעשות הפסקה ארוכה . לקבל רעיונות . חשק. וכ"ו וכ"ו... נשמע רע?... טוב זה לימודים. אבל מישהו חכם פעם אמר לי שלימודים משתלמים .
בסופו של דבר.... ממ... בהצלחה לכולם וסליחה על המיחזור המעיק. - מעיק בהחלט -... אבל אני חושבת שכדאי שהחדשות והישנות (זה מפריע למישהי ?) שנגמרו להן הרעיונות ינסו את זה . לי זה עזר.... לילה ... נועה *חוששת לשרשורה...*
קודם מיכטאל. סליחה על פתיחת השרשור ועל העמסת הקבצים על הפורום . אני רעה. ועכשיו לנושא לא פחות חשוב. לא מזמן (או אולי כן מזמן) פורסמה כאן הודעה חביביה מאוט שהפכה לטאג ליין . אך לדעתי לא מספיק בנות הפנימו את הרעיון. ולכן הייתי רוצה לפנות אליכן , כן כן,