שמוליקיפוד.

KitKat nop

New member
שמוליקיפוד.

קודם מיכטאל. סליחה על פתיחת השרשור ועל העמסת הקבצים על הפורום . אני רעה. ועכשיו לנושא לא פחות חשוב. לא מזמן (או אולי כן מזמן) פורסמה כאן הודעה חביביה מאוט שהפכה לטאג ליין . אך לדעתי לא מספיק בנות הפנימו את הרעיון. ולכן הייתי רוצה לפנות אליכן , כן כן,
בנות הפורום החדשות
וכן גם הישנות ...
תקופת למידה
כן זה מרגיז, כן זה מעיק, וכ-ן זה לימודים. אבל בסוף מנסיון זה משתלם. תיאור מצב שאליו יש לשאוף: *לוקחים קצת אויר ועוצרים לצייר דוליז. *נכנסים לפורום באותה תדירות , אבל לא בשביל לפרסם. *מסתכלים על דוליז יאפות של מוכשריות בפורום ~ אנחה ~ ועושים לחצן ימני - העתק , פותחים צייר , הדבק. עכשיו מנסים למצוא את הבסיס או מראש מכינים אותו . ואז מנסים ללמוד את הטכניקה . מה זה טכניקה ?!(אוף ככה בכלל כותבים ?!) ________________________ בכל מקרה , זה סגנון של יוצר. *מסתכלים על ההצללה של הדולי , מנסים להבין למה , איך ... אבל באמת תנסו לחשוב ! תנסו לעשות דולי . היא דפוקה ? תסתכלו עליה טוב טוב. מה רע בה? האם זאת ההצללה ? הצבעים ?... הפלטה?...! תעשו כמה נסיונות נוספים. ~~~~וכל הזמן הזה לא לפרסם את הדוליז בפורום ~~~~ *תעזבו את זה . *תבחרו דולי חדשה , תנסו . זה לא מצליח ? קחו ת´זמן. אפילו תנסו לעשות הפסקה ארוכה . לקבל רעיונות . חשק. וכ"ו וכ"ו... נשמע רע?... טוב זה לימודים. אבל מישהו חכם פעם אמר לי שלימודים משתלמים .
בסופו של דבר.... ממ... בהצלחה לכולם וסליחה על המיחזור המעיק. - מעיק בהחלט -... אבל אני חושבת שכדאי שהחדשות והישנות (זה מפריע למישהי ?) שנגמרו להן הרעיונות ינסו את זה . לי זה עזר.... לילה ... נועה *חוששת לשרשורה...*

הבנו את הרעיון גם בפעם הראשונה...

ואם זה היה כ-ל כ-ך נורא, יכולת גם לקשר להודעה ההיא. היא במרקיוז (טאגליינז לשעבר), זה ממש לא קשה למצוא אותה. חבל שהשקעת על לכתוב משהו שכבר נכתב בעבר...

Mooa-Numi

New member
תתפלאי, אבל לא הבנו.

ותאמיני לי, אני לא רואה יותר מחצי מהבובות פה בפורום, בגלל שאני יודעת שיש עוד אלף כמוהם. ותאמיני לי שחצי מהבנות פה גם לא הפנימו ואפילו לא קראו את ההודעה הזאת (זאתי שלמעלה, זאתי שבטאגליין, או בכלל כל הודעה-הם פשוט ינצלו אותה). ותאמיני לי, את לא יודעת כמה אני סובלת פה (אני השגעתי כבר מספיק משיעור ערבית
)

totsade

New member
אם את כל כך סובלת../images/Emo80.gif

אז הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך זה שתתפטרי מהניהול. לא טוב לך, לא נעים לך, את לא מסתכלת על חצי מהדוליז (מה שחבל כי אז את לא יכולה לדעת אם אנשות השתפרו או לא) אז אולי לא מתאים לך להיות המנהלת. ואני לא מתנפלת עליך ואני לא רוצה לריב. פשוט אם את באמת (אבל באמת באמת) לא טוב לך, בשבילך, תתפטרי.

Mooa-Numi

New member
את חמודה ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את התגובות שלך-ישר בפרצוף. מה שאת חושבת. זה טוב-תמשיכי ככה
אממ... אני לא יעזוב את הפורום בכזאת קלות. יש לי סף שבירה הרבה יותר גבוה ממה שאת חושבת. ברור שאני סובלת, החיים הם, מה לעשות-פיקניק (משמינים ומלאי זבובים) ואם אני יעזוב כל דבר שמעצבן אותי מזמן כבר הייתי מתאבדת. אז אני יודעת שאתם די מתאכזבות עכשיו, אבל אני לא הולכת להתפטר. הפורום הזה הרבה יותר חשוב לי, אבל חבל שלא כל כך לרובכם... (נו, מה אכפת לכם לקרוא את הטאגליינז מידי פעם? ~פאפי פייס~)

totsade

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

ואם את אוהבת להיות בפורום- אל תעזבי. והאמת, גם אני לא קראתי את ההודעה הזאת קודם
לאף יו

../images/Emo3.gif

את לא יכולה להשוות את הפורום לחיים שלך, זה א´. (או שאולי כן?) ב´-אני חושבת שאם הפורום באמת היה חשוב לך כמו שאת אומרת היית עושה טיפה יותר כדי להרים אותו. עזבי, כבר נשבר לי מויכוחים מטומטמים על הניהול של הפורום, אבל יובל צודקת 100%.

Mooa-Numi

New member
הוא לא ה-חיים שלי.

גאד, אני מסכנה-לא עד כדי כך ~ריחום עצמי רוק~ זה חלק מהחיים שלי (כל עוד אני חיה-אז כן). ופורום מתרומם? נחמד...

למעלה