שמואל מיפן

oracle

New member
למה לא?... :>

ובתמורה תרסן קצת את הכתיבה שלך?

tals56

New member
מה רע בכתיבה שלי?!?!!?

לעזעזל!גם את וגם טורו!! וסוף סוף רואים את מנהלת הפורום החדשה בפורום שלה...חה...ידעתי שאני הייתי צריך להיות המנהל החדש... וטורו אני עדיין מחכה לתגובה שלך!!

tals56

New member
בעצם,

אני מחכה לתגובה של טורו ומדבר עם חבר שלי מהולנד - אלו הם הפעולות שאני עושה מלבד פעולות חיוניות לגוף כגון נשימה,ראיה,הרחה,מישוש וכו'... אני לא מטזז.

dannyshadow

New member
עד עכשיו לא הבנת?

הם מתכוונים לזה שאתה לא מסנן מילים ומביע את ההודעות שלך.. איך לאמר.. עם הרבה רגש. זה לא ממש דבר חיובי.

tals56

New member
אני לא מאמין!

והרבה רגש זה לא דבר חיובי?זה כן! (טוב לפעמים אני מאוד דרמתי וזה כיף לעשות את זה לאנשים במסנג'ר והם לא קולטים מה אני רוצה מהחיים שלהם) ותן לי דוגמא אחת להודעה שיש בה יותר מדי רגש? וטורו - אני עדיין מחכה לתגובה!!

Satou

New member
אני לא בדיוק זוכר

אבל גיא הסביר את זה איפשהו.

0Pandemonium0

New member
תנשום עמוק ותירגע.

תתחיל לשים-לב למה שאתה כותב, ואז תדע בדיוק למה אוראקל התכוונה.

Kawaii Baka

New member
די, חלאס. תניח את המלקדת

ותתענג במקלחת קרה. עדיף שתמצא איזה תחביב אקטיבי פיזית בכדי להוציא את האנרגיות המיותרות שיש לך ואשר אתה בוחר להוציא בפורום הזה בצורה הכי לא מבוקרת שיצא לי לראות מזה הרבה זמן. זה כבר עבר את רמת הצחוק והשעשוע, מה שאומר שזה צריך להפסק ועדיף שזה יפסק מצדך ולא מצד ההנהלה בפעולה קיצונית (לפורום הזה).

tals56

New member
כן אני כבר חיפשתי דוג'ואים

בינתיים הכל למבוגרים -.- ואם אני יגיד שאני בן 30 זה יראה,ישמע,ויריח מצחיק ומגוחך. אבל עדיין לא הבנתי מה הבעיה עם ההודעות שלי,תסבירו!

tals56

New member
אוקיי הקשבתי לעצתך

עשיתי מקלחת,בהתחלה חמה ואחר כך שמתי על קרה אבל בקטע של הקרה אני צרחתי אז זה לא משנה. טוב אז אני אתחיל לשים כוכביות בהודעות שלי שיסמנו מתי אני צוחק ואני יפסיק עם ה?!!??!?! המוגזמים. עכשיו איך אני?

Nisenhouse

New member
שני דברים בולטים:

1) אתה מראה (במודע או לא) זילזול בהודעות שלך 2) צירופים כמו: !! ?? ?!? !!!!!!! - לא נותנים הרגשה טובה, אלא הרגשה שאתה לחוץ או משהו... באשר לדוגמא: אפשר להגיד שרוב ההודעות שלך כאלה. אתה אולי רגיל לניסוחים האלה, אבל זה לא תמיד נתפס כפי שאתה מצפה

tals56

New member
אוי אתם לא מבינים אוקיי

אז אני יסביר, צירופים של !??!?!?!! מביאים "מה?! אני לא מאמין" כאילו דברים שלא חשבתי שיקרו וכאלה...כמו שאתה אומר משהו למישהו ואז הוא אומר "מה?!" בפתאומיות כזאתי ...זאתי הכוונה. אני מזלזל בהודעות שלי?לא נראה לי.

למעלה