לעזעזל!גם את וגם טורו!! וסוף סוף רואים את מנהלת הפורום החדשה בפורום שלה...חה...ידעתי שאני הייתי צריך להיות המנהל החדש... וטורו אני עדיין מחכה לתגובה שלך!!
והרבה רגש זה לא דבר חיובי?זה כן! (טוב לפעמים אני מאוד דרמתי וזה כיף לעשות את זה לאנשים במסנג'ר והם לא קולטים מה אני רוצה מהחיים שלהם) ותן לי דוגמא אחת להודעה שיש בה יותר מדי רגש? וטורו - אני עדיין מחכה לתגובה!!
ותתענג במקלחת קרה. עדיף שתמצא איזה תחביב אקטיבי פיזית בכדי להוציא את האנרגיות המיותרות שיש לך ואשר אתה בוחר להוציא בפורום הזה בצורה הכי לא מבוקרת שיצא לי לראות מזה הרבה זמן. זה כבר עבר את רמת הצחוק והשעשוע, מה שאומר שזה צריך להפסק ועדיף שזה יפסק מצדך ולא מצד ההנהלה בפעולה קיצונית (לפורום הזה).
עשיתי מקלחת,בהתחלה חמה ואחר כך שמתי על קרה אבל בקטע של הקרה אני צרחתי אז זה לא משנה. טוב אז אני אתחיל לשים כוכביות בהודעות שלי שיסמנו מתי אני צוחק ואני יפסיק עם ה?!!??!?! המוגזמים. עכשיו איך אני?
1) אתה מראה (במודע או לא) זילזול בהודעות שלך 2) צירופים כמו: !! ?? ?!? !!!!!!! - לא נותנים הרגשה טובה, אלא הרגשה שאתה לחוץ או משהו... באשר לדוגמא: אפשר להגיד שרוב ההודעות שלך כאלה. אתה אולי רגיל לניסוחים האלה, אבל זה לא תמיד נתפס כפי שאתה מצפה
אז אני יסביר, צירופים של !??!?!?!! מביאים "מה?! אני לא מאמין" כאילו דברים שלא חשבתי שיקרו וכאלה...כמו שאתה אומר משהו למישהו ואז הוא אומר "מה?!" בפתאומיות כזאתי ...זאתי הכוונה. אני מזלזל בהודעות שלי?לא נראה לי.