שמואל מיפן

tals56

New member
הא אוקיי הבנתי עכשיו

לגבי הזלזול,אתה התכוונת להודעה שרשמתי לORACLE נכון? כמובן שזה היה בצחוק,מצטער אם זה התפרש בצורה הלא נכונה...

Nisenhouse

New member
זה בדיוק העניין

אני בטוח שאתה לא כותב רק בשביל עצמך בפורום, לכן צריך לשים לב לדרך שבה מביעים דברים. גם אם הכוונה טובה, זה לא תמיד מספיק. צירופים של המון סימני קריאה די מפריעים לקריאה. המקסימום, לפי דעתי זה: ?! אבל כשיש כל כך הרבה זה הופך ללא נעים לעין

tals56

New member
אממ

ככל שיש יותר ? ו! זה אומר שמידת ההפתעה מוכפלת וגדולה יותר... אני צריך לעשות מדריך על איך לקרוא את ההודעות שלי ולדעת מתי זה ציניות... מתישהו אני יעשה את זה

0Pandemonium0

New member
אל תמציא חוקים לשוניים.

יש "?", להבעת שאלה או תמיהה. יש "!", להבעת קריאה, צעקה, והדגשת המסר. יש "?!", להבעת תדהמה חזקה, שאלה מלווה בכעס או בצעקה. ככל שיש יותר "?" ו"!" זה לא אומר שמידת ההפתעה מוכפלת וגדולה יותר, אלא שמישהו לוחץ לכותב על הביצים.

tals56

New member
אוי שוב

אלה חוקים שלי.לא של העברית אצלי שאני כותב ?! ומכפיל את זה ל?!?! זה אומר אצלי שמידת ההפתעה שלי גדלה. זה לא אומר שבעברית זה יהיה ככה זה כמו שיגידו לי טל נפל לך הבקבוק מים אז אני יגיד :"מה?!" או שיגידו לי טל אתה אישה בהריון זה יהיה "מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!" הנה דוגמא יותר טובות.

Nisenhouse

New member
?! אחד מספיק

יש גבולות לעברית הכתובה... (ואיזה מזל שאנחנו לא כותבים באיטלקית)

tals56

New member
הסבר את עצמך

למה לא באיטלקית?? ודרך-אגב:אף אחד לא החמיא לי על זה שהורדתי את הגשר,מגעילים. XD

Nisenhouse

New member
כי ממה שראיתי, האיטלקים נוהגים

(אולי זה אפילו חוק בשפה) לפתוח ולסגור עם סימני שאלה/קריאה (רק שבהתחלה הם הפוכים) אז אצלך זה היה נראה בערך ככה: ?!?!מה!?!?

Ryo

New member
ספרדית!

¿verdad? את מתכוון לזה נכון? אם ככה, אז זה בספרדית, וזה כבר קשור לדקדוק הספרדי. שיהיה יום טוב!

tals56

New member
לול,עכשיו הבנתי!

אני מכיר את זה,פעם אחת ניסיתי לרשום סימן שאלה הפוך וזה יצא לי משהו כמו ג' עם נקודה...לא משנה יצא לא משהו

Nisenhouse

New member
לזה התכוונתי!

משום מה זה הופיע בקובץ באתר שהוא בפירוש איטלקי...

0Pandemonium0

New member
אתה כותב בעברית, אז תשתמש בחוקים

שלה. כשתמציא שפה משלך ותגור בעולם משלך, תוכל להשתמש בחוקים משלך. בינתיים, ההודעות שלך מעצבנות אנשים ובמקום לשנות את זה אתה מתרץ. שים-לב.

tals56

New member
../images/Emo31.gif מאוד לא אהבתי את התגובה שלך

לדעתי היה הייתה קיצונית למדי,ואם אני לא רואה את ההודעות שלי כקיצוניות אז תתאר לעצמך מהן ההודעות שלך.

0Pandemonium0

New member
גם לדעתי ההודעות שלך קיצוניות.

ההודעה שלי אולי קיצונית, אבל טל, שים-לב כמה אנשים התחילו להעיר לך. לא התכוונתי לפגוע בך, אבל ההודעות שלך מפריעות לי. גם אני הייתי יכול לשים
בתגובה לכל הודעה שלך, כי זה באמת מפריע. בוא נעשה עסק, שאני לא אכתוב תגובות קיצוניות יותר, ובתמורה גם אתה לא תעשה את זה.

calijuu

New member
לא יפה להגיד דבר כזה, אבל היא..

ממש מפחידה O_O" ויוקאטה זה הקימונו לגברים, לא? קימונוזה לבנות :S טוב, אני נהנה לקרוא את ההודעות שלך.. תשיך לספר לנו ;) ד"א, בלילות אין דברים מיוחדים ביפן?? :O

למעלה