אני בטוח שאתה לא כותב רק בשביל עצמך בפורום, לכן צריך לשים לב לדרך שבה מביעים דברים. גם אם הכוונה טובה, זה לא תמיד מספיק. צירופים של המון סימני קריאה די מפריעים לקריאה. המקסימום, לפי דעתי זה: ?! אבל כשיש כל כך הרבה זה הופך ללא נעים לעין
ככל שיש יותר ? ו! זה אומר שמידת ההפתעה מוכפלת וגדולה יותר... אני צריך לעשות מדריך על איך לקרוא את ההודעות שלי ולדעת מתי זה ציניות... מתישהו אני יעשה את זה
יש "?", להבעת שאלה או תמיהה. יש "!", להבעת קריאה, צעקה, והדגשת המסר. יש "?!", להבעת תדהמה חזקה, שאלה מלווה בכעס או בצעקה. ככל שיש יותר "?" ו"!" זה לא אומר שמידת ההפתעה מוכפלת וגדולה יותר, אלא שמישהו לוחץ לכותב על הביצים.
אלה חוקים שלי.לא של העברית אצלי שאני כותב ?! ומכפיל את זה ל?!?! זה אומר אצלי שמידת ההפתעה שלי גדלה. זה לא אומר שבעברית זה יהיה ככה זה כמו שיגידו לי טל נפל לך הבקבוק מים אז אני יגיד :"מה?!" או שיגידו לי טל אתה אישה בהריון זה יהיה "מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!" הנה דוגמא יותר טובות.
ממש מפחידה O_O" ויוקאטה זה הקימונו לגברים, לא? קימונוזה לבנות :S טוב, אני נהנה לקרוא את ההודעות שלך.. תשיך לספר לנו ד"א, בלילות אין דברים מיוחדים ביפן?? :O