שמאלנים נמאסתם!!!

yoavl1

New member
איך קישרת את זה בדיוק?

איך זה בדיוק מתקשר לתשובה שלו לגבי יחסי מין? השקעת ומצאת את הלינק הזה במיוחד בשביל להוכיח את זה? לא חבל על המאמץ?

Johnny the Doe

New member
אני זוכר את השרשור שהיה בנושא

רק בזכות התגובה של צהוב בנשמה. לא יודע אם חבל על המאמץ, אבל פשוט נמאס לי מהאינפנטיליות המזעזעת שלו, הוא לא יודע להתדיין וכל תגובה להודעות שלו היא בזבוז מוחלט של אנרגיה. בחרתי להזכיר את המקרה הנ"ל רק כדי להראות כמה הוא לא בוגר וכמה שהוא לא שווה תגובה (אני חושב שאתה יכול להסכים איתי שבן אדם שחושב שיחסי מין הם רק "זיון" ולא יותר מזה לא יכול להיות בן יותר מ-12 שנים, כי אז מתחיל תהליך ההתבגרות..). האינפנטיל הזה מכער את הפורום בהודעות המתלהמות ובשפה המלוכלכת שלו ולא מאפשר לשאר חברי הפורום להתרכז בהודעות שבאמת שוות תגובה.

EverMan

New member
למה ? כי אתה מדבר על אנשים

שמדברים כמו ילדים בני 12 בעוד שיש פה ילדים שמדברים באותה צורה בדיוק רק מהאגף הימני ... שמכערים את הפורום בהודעות אינפנטיליות לא פחות. ובמקום מושון תיקח את עכברי_טוברוג הזה ותגיד לי שזה לא נכון ...

Johnny the Doe

New member
העיקר להיות פוליטיקלי קורקט

ולשמור על הסימטריה. חס וחלילה שישמיצו שמאלני בלי שיושמץ גם ימני. למה אתה חייב להתערב גם אם אין לך משהו רלוונטי לומר? אני דיברתי על צהוב בנשמה ואתה עירבת אנשים אחרים. מה הקשר? לא יודע. הקשר היחיד שאתה מצאת הוא שהם נמצאים הצד השני של המפה הפוליטית אז אתה חייב להכניס אותם כקונטרה. אולי אתה אבל כשהחלטתי להגיב ל-myself בהודעה הראשונה בתת-השרשור הזה כמעט ולא חשבתי על דעותיו הפוליטיות של צהוב בנשמה אלא על הוולגריות שלו והשימוש התכוף בקללות בהודעותיו. רק לידיעתך, בפורום "די לכיבוש" היה שרשור על תרבות הדיון בפורום והוא כתב שם במפורש למה אסור לקלל, כי לטענתו קללות רק מתבלות ומפלפלות את הדיון. דבר אחר - עם כל הכבוד לדוגמאות שהבאת, מצפייה בהודעות של עכברושי_טוברוק אני מצטער לומר לך אבל רמת התוכן של הודעותיו לא משתווה לאלימות המילולית הברורה שמפגין צהוב בנשמה בכל הודעה שלו, וזאת אומר עבדך הנאמן אחרי שחווה על בשרור דיונים ארוכים ומייגעים עם נושא הודעתי.

Johnny the Doe

New member
עוד תיקון קטן

לגבי הדיון בפורום "די לכיבוש" - למקרה שלא הבנת צהוב בנשמה שאל למה אסור לקלל.

EverMan

New member
גם פה הוא עשה זאת ...

אבל בכל מקרה , וולגריות - אולי , אבל הוולגריות הזו הדדית ... וזה הבעיה פה ...

Johnny the Doe

New member
טוב, אני רואה שהדיון הזה לא מתקדם

לשום מקום. במחשבה שניה נראה לי שהייתי צריך להתאפק ולשמור את מה שאני חושב של צהוב בנשמה בבטן. לשחרר עליו אגרסיות בפורום, אפילו אם בניגוד עליו אני שומר על רמת דיבור נאותה, לא מביא לשום תוצאות.

ואתם הסמולנים חתומים על רפובליקת

הרצח והטרור האנטישמית של יאסר ערפאת - זה חתום אצלכם בטאבו - אז יבחוש בן שלולית אל תספר לי שאתם הסמולנים רוצים שלום. אם הייתם באמת רוצים שלום לא הייתם מייבאים לארץ עשרות אלפי מחבלים,מציידים אותם בנשק, נותנים להם כסף,מוסרים להם שטח ונותנים לאירגוני הטרור חותמת כשרות בן-לאומית (וכמובן ממשיכים לדברר את הכנופיה הזו כמו שאתה עושה עכשיו באינטרנט). אז מתוקי אל תספר לנו על רדיפת השלום שלכם.

m y s e l f

New member
קיבינימט, קח כבר כדור הרגעה!

אני כמוך טוען שצריך להקים מדינה פלסטינית, כי ההיסטוריה הוכיחה את עצמה - אפשר לנצח צבא, אי אפשר לנצח עם. רוסיה הגדולה וצ´צ´ניה, טורקיה והכורדים, הדוגמה הקלאסית של המאה - ארה"ב ווייטנאם, וכך גם אנחנו, בעוד אנחנו נלחמים נגד עם אין לנו סיכוי לנצח, לתת להם מדינה, נכון. רק שאני בניגוד אליך יכול להסביר את הטענה שלי בצורה תרבותית ולא לזרוע איזה קללה כל משפט וחצי!! הימנים לא אטומים, לימנים יש דיעה מבוססת מאוד, וזה שאתה לא פתוח לשמוע אותה, זה אומר שאטימות היא בך. הימנים מנסים להכשיל את תהליך השלום כל פעם מחדש?!?! מה אתה אומר, כל הימנים הם אנטי שלום... יפה, אתה מפגין ידע רחב מאוד והגיון עצום! אתה חושב שהימנים לא מבינים מה זאת אומרת מלחמה?? אין משפחות שכולות ימניות? אתה חושב שהימנים רוצים מלחמה? הגזמת, חבר. הימנים רוצים גם שלום, אבל בניגוד לשמאלנים הם רוצים שלום לא בכל מחיר!! לימנים יש גבול. לימנים גם ברור שצה"ל תקוע בשטחים, והם גם אומרים שהוא יצטרך לצאת משם מתישהו, אבל הם בניגוד לשמאלנים (שוב...) חושבים כמה צעדים קדימה ומצליחים לנחש (וזה לא כל כך קשה) מה יקרה אם נפסיק לצוד את המבוקשים, להרתיע משפחות מחבלים וכו´.הימנים לא דפוקים, ומבינים מהחיים שלהם תאמין לי, אתה פשוט לקחת את מה שהוא אמר ועיוותת את זה כך שזה נראה כאילו השמאלנים שמחים כל פעם שיש פיגוע. זה לא מה שהוא אמר!! בפירוש לא!! ואנחנו לא חושבים שהשמאלנים הם אוייבי מדינת ישראל! מה עשית מהימנים?! למה הוא לא כותב ביקורת על הימין? כנראה מאותה סיבה שאתה לא כותב ביקורת על השמאל... בקשר למצב הכלכלי אני מסכים איתך בהחלט, אבל תסביר לי שוב איך הצלחת לקשר את זה למצב המדיני? הבנתי את זה שהוא תוקף את השמאלנים, לא הבנתי איך זה קשור לצביעות. וכל ילד במדינת ישראל סובל?? אני לומד בבית הספר הריאלי בחיפה, ואני ממש לא סובל תאמין לי!! וגם אם ילדים סובלים, זה בגלל החברה החולה של היום. לא בגלל החינוך, אלא בגלל שאנחנו חברה חולה! של אנשים שלא אכפת להם מכלום, שעוברים ברחוב ליד פחית ולרגע לא חושבים להעיף אותה לפח, אנשים שהורסים בשביל הכיף! מעט מאוד אנשים בתנועות נוער שמחנכות לערכים חיוביים, עוד יותר מעט תורמים מעצמם לקהילה כמו במד"א ומכבי אש והתנדבויות אחרות, החברה שלנו הביאה את זה על עצמה, וזה לא היה יותר טוב אם הממשלה הייתה שמאלנית! המדינה שלנו מתפרקת, נקודה. בלי קשר לימין או לשמאל, עכשיו הימין בשלטון, אז מאשימים את הימין ואם השמאל היה בשלטון היו מאשימים את השמאל. להלן רשימת התבטאויות מהודעתו של צהוב בנשמה1: "בואנה נאור אתה דפוק לגמרי" "ואתם בימנים האטימות שלכם" "ההסתה של הימנים" "רואים כמה הימנים דפוקים ולא מבינים מהחיים שלהם" "הצביעות וההסתה של הימנים עברה כל גבול של פיגור" "יש פה כל כך הרבה מפגרים" "כותבים מהתחת ולא מהראש" "אתם בחיים לא תכניסו את זה לראש הקטן שלכם, כי אתם מעדיפים לזיין לאנשים בא"י את השכל" "כל ההסתה שאתם מנהלים במשך שנים" "מי שעושה רע למדינת ישראל אלה הימנים" "בכך שהם אומרים את הדעות הדפוקות שלהם" "הימנים עוזרים לארגוני טרור" "מרוב הצביעות שלך כבר בא להקיא" "הימנים הורסים את המדינה" תחליטו אתם חברי הפורום היקרים מי מסית נגד מי כאן.

CANDY MAN

New member
m y s e l f חוזר בענק!

כל מילה מיותרת, היחידים שצריך להרוג אלו החרדים כי הם גם ככה יאנסו את הילדים שלהם אז למה לא להקדים תרופה למכה...

EverMan

New member
מסכים עם קנדימן בהחלט חזרת :)

אבל אני עוד לא מבין למה אתה מחשיב את עצמך ימני אם אתה מוכן לשבת למו"מ על מתן מדינה תחת תנאי חוסר-טרור .... בגלל הסטריאוטיפ של שמאלנים ? בגלל מה ? וברוך החוזר תומר :)

m y s e l f

New member
תודה לכם

יכול בהחלט להיות שיש גם שמאלנים שמוכנים רק בתנאי חוסר-טרור, אבל כל השמאלנים שהכרתי עד היום מוכנים לעשות שלום בכל מחיר, וזה מה שהבדיל אותי מהם, נכון ששלום זה מטרה חשובה ונעלה, אבל המטרה לא מקדשת את האמצעים לדעתי.

EverMan

New member
אז הכרת את השמאלנים הלא נכונים...

הכרת קיצוניים ולא רציונלים. יכול להיות שהכרת שמאלנים שפשוט הגדירו את עצמם ימניים מחוסר הבנה מה זה מה.

MoOsHoN16

New member
מממ שכחת משהו...

"ידידי האטום" הוא כתב גם את זה... אל תשאל כמה זה פגע בי...-) ויפה כתבת אולי אתה יותר אינטליגנטי מאנשים אחרים שפה

למעלה