שמאלנים נמאסתם!!!

MoOsHoN16

New member
עכשיו אני אגיד לך מה הבעייה שלך

ושל השמאל היותר מתון אשליות! גדר לא תמנע פיגועים! גדר מעולם לא מנעה חדירות בשום מקום אחר בעולם! שלום לעולם לא יהיה פה ואני אתן לך 2 סיבות לכך מתוך מכלול רחב יותר: 1. שאלת ירושלים 2. שאלת הפליטים השאלות הנ"ל הן השאלות המכריעות ביותר בסיכסוך ואני לא רואה שום דרך לפתור אותן. מה שהשמאל עושה הוא מזין את הציבור באשליות שאם נצא מהשטחים יהיה פה שקט ואלא דברי עוול כי שלום כלעוד 3 מיליון פלסטינים חיים פה לא אפשרי!

EverMan

New member
עכשיו פה אתה טועה ...

דבר ראשון , אני שמאל מתון ... הגדר מנעה פיגועים - אף ולא מחבל אחד חדר דרך הגדר בעזה , והגדר בלבנון מנעה במשך 20 שנות קיומה כמעט כל הסתננות אפשרית. שאלת ירושלים - ובכן , את הכפרים הערביים שהיום מכונים שכונות - להחזיר ! את המקומות הקדושים לאיסלאם - לעולם המוסלמי כולו - זהו. פליטים זה בולשיט , עם כל הכבוד , להוציא את הפליטים מהמצב שלהם היום - זה ממש לא בעיה. ועם קצת עזרה מארה"ב , אפשר להוציא את הפליטים מהמחנות ולעזור ביישוב מחדש בארץ בהם הם גרים... "מה שהשמאל עושה הוא מזין את הציבור באשליות שאם נצא מהשטחים יהיה פה שקט ואלא דברי עוול כי שלום כלעוד 3 מיליון פלסטינים חיים פה לא אפשרי! " זו דעתך המאוד לא אובייקטיבית. אני לא אמרתי שנצא מהשטחים יהיה שקט ! אבל יש לך כנראה קריאה סלקטיבית. אני אמרתי שנישאר שם עד אשר יהיה שקט. ושלום עם 3.5 מיליון פלשתינאים מאוד אפשרי ! אבל מאוד ! והעובדות לכך בשטח , רק שזה נוגע למנהיגים - העם שלנו ושלהם מטומטם ובוחר את האנשים הכי גרועים שהורסים כל הסכם אפשרי.

MoOsHoN16

New member
נו באמת...

מממ אולי אני לא פיסקאי דגול אבל אייך בדיוק גדר תמנע קטיושות ומרגמות? אהה חכם גדול? אז כדי למנוע את הקטיושות וכו.. צריך לשבת בתוך השטח! אז הגדר היא לא פתרון קסם ולא תפתור את בעיית הטרור כי שום גדר מעשי אדם לא יכולה לעצור בני אדם... עכשיו אני מבין שג"ג זה לא הצד החזק שלך (כמו הסטוריה) אז תדע לך שהר הבית המקום הכי מקודש יושב מתחת לכיפת הזהב וכל המתחם של המסגדים שלא נדבר על זה שהכתלים הם הקירות התמיכה של מתחם המסגדים אז אייך בדיוק מחזירים את זה??? שלא נדבר על הרס העתיקות... הפליטים ידידי היקר הם לא בולשיט בכלל! לשום מנהיג פלסטיני אין זכות לוותר על זכות הפליטים לשוב כמו שלשום ראש ממשלה ישראלי אין שום זכות להסכמה בנוגע לקבלת הפליטים חזרה לא"י, אז הנה לך 2 מוקשים שימנעו כל הסכם עתידי שגם אם ללא המוקשים הללו ההסכם לא היה מחזיק הרבה זמן מעמד כי גם הדור שלנו וגם הדור שלהם טעם את טעם השנאה ההדית שרובצת באזור מזה 120 שנה! שלום יכול להתקיים רק בתנאי שהם שם ואנחנו פה! תפסיק להשלות את עצמך.........האמת כואבת וצריך להתמודד מולה!

La Gamba

New member
אתה לא קולט

"הם שם ואנחנו פה" זה הכל יחסי. הם ביש"ע, ואנחנו בשאר הארץ. גם כן מלא את הפיתרון שלך. הפרדה מוחלטת! (דרך אגב, אני לא תומך ברעיון הזה, אני חושב שלא ניתן לוותר על יו"ש, כמו שאי אפשר של רמת הגולן. רק את עזה לתת להם, בזמן המתאים, כשניתן יהיה לבטוח בהם).

MoOsHoN16

New member
חשבתי שזה כבר ברור

שנכון לגבולות של א"י החדשה (כלומר מהים עד לנהר) אין מקום ל2 עמים....מכל מיני סיבות שכבר פירטתי וברורות לעין.... המדינה של העם "הפלסטיני" היא ירדן!

EverMan

New member
את הידע שלך בהיסטוריה כבר הוכחנו

והעמדנו במקום , אז אל תדבר על הידע שלי. רוצה לדבר על פליטים - סבבה ! להביא לך תוכנית כלכלית בעזרת ארה"ב וקרן בינלאומית להשתלבות במדינה בה הם חיים ? -סבבה ! ירושלים - בית המקדש נמצא מתחת לאדמה - אי אפשר להגיע אליו בלי להחריב את השטח הדתי הקיים של האיסלאם ואף אחד לא יחפור שם. אין בעיה לסדר מטעם הסכם את העובדה שניתן יהיה לתת ליהודים לעלות. ובנוגע לקטיושות והמרגמות - כבר ציינתי מספיק פעמים פה ובהודעה שעניתי לך , אנחנו יוצאים אחרי שאין טרור.. אבל כנראה שגם הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך.

MoOsHoN16

New member
איזה הגיון יש לך.....

אתה לא מכיר את המנטליות הערבית.... עכשיו לתגובות: פלטים תמיד יהיו פליטים לא משנה מה תעשה השנאה לישראל תמיד תיהיה קיימת מאז הסכם אוסלו הוזרמו לשטחים מיליוני דולרים לשיקום הפליטים ונחש מה! שום מחנה פליטים אחד לא שופץ! דע לך שגם בהסכם הפסקת האש מול ירדן ב48 היה סעיף שיהודים יוכלו לעלות להר הבית ונחש מה! הירדנים לא קיימו אותו, ואני בכלל לא מדבר על ההשלכות הלאומיות שיהיו על אובדן ירושלים או חלק ממנה, למעשה ברגע שישראל תוותר על חלק בעל חשיבות דתית בירושלים או במקום אחר בשטחים (חברון הכוונה) היא איבדה את זכות הקיום שלה בתור מדינה יהודית וציונית! ואם כל הפנאטים שיש שם אין דבר כזה שלא יהיה טרור, אתה מדמיין אתה משלה את עצמך שלא יהיה טרור אבל כל עוד הם פה לא יהיה שלום יהיה טרור!

EverMan

New member
תתפלא ... אני מכיר ...

פליטים תמיד יהיו ? וואלה ? ותן לי לנחש ... "רק הטרנספר המהולל יסיים את הבעיה הזו" , ובכן : בולשיט. מאז הסכם אוסלו הוזרמו מיליונים לשיקום הפליטים ? בבקשה ! תביא נתון אחד שמראה שהוזרם כסף למחנות הפליטים מידי ישראל... אתה משווה מדינת עויינת לאחר מלחמה למדינה שתקום תחת התנאים שלנו ? "עשה ברגע שישראל תוותר על חלק בעל חשיבות דתית בירושלים או במקום אחר בשטחים (חברון הכוונה) " ישראל ויתרה על ירושלים בחוסר ברירה ועל חברון בצורה מטומטמת, זה לא כמו שניתן את השטחים תחת התנאים שלנו... ואנחנו שמים אותם בפיקוח ... עם כל הפאנטים שיש שם ? כמו שלנו יש אותך ...

MoOsHoN16

New member
אתה מדבר בצורה אימפריאליסטית...

ועוד אני פנאטי?! שמעת על האיחוד האירופי? אתה יודע כמה כספים הוא הזרים לשטחים במטרה לשקם מחנות פליטים???

EverMan

New member
בצורה אימפריאליסטית

הכיצד בדיוק ? וכן , שמעתי על האיחוד האירופאי , והוא הזרים כספים לרשות , לא למחנות הפליטים - דבר שהוא טעות מלאה.

ממתי הימנים רוצים שלום?!?!?!?!?!?

כולם יודעים וגם הימנים יודעים שהם לא רוצים שלום, אבל הם יגידו שהם רוצים, בכדי להבחר כל פעם מחדש לבחירות. חוץ מהמפלגות של הימין הקיצוני, שהם אומרים בברור שהם מתנגדים לתהליך שלום עם הפלסטינים. בגלל זה כמות המנדטים שהם מקבלים נמוכה. שרון הבטיח שלום ובטחון, נבחר ברוב עצום. ביבי הבטיח בזמנו שלום, זוכרים את הסיסמא השיקרית שלו? "נתניהו עושים שלום בטוח". פחחחחחחח איזה שלום ואיזה בטוח, הוא בעצם הרס את א"י. אבל לא נרחיב על זה עכשיו. אוקצור הימנים לא רוצים שלום, אם הם היו רוצים, הם היו מדברים על שלום. והיו מראים שהם רוצים שלום בתהליך אוסלו, ולא להסית נגד ראש ממשלה. ואחר כך שרצחו אותו, לבוא ולבכות כמו צבועים מסריחים. 2. שוב אתה חוזר לעניין הטרנספר. בקישו ממני לא לקלל, אבל אתה דורש את הקללות האלה. אתה כל כך מעצבן, איך אתה יכול לבצע טרנספר תגיד לי. איפה תשים אותם, בטיזי נבה?!? רבתי עם 2 מתנחלות שהן לא רצו לעשות צבא, אז הן עוזרות לנו ככה בשיעורי בית. במשך שעתיים רבנו איתם, הדפוקות האלה דיברו איתי שנה על טרנספר. ששאלתי אותן איפה אפשר לשים את הפלסטינים. אחת אמרה לי עירק השנייה סעודיה. לפחות שיתאמו ביניהן. טוב לא חשוב, אוקצור שאלתי אותן אחורי זה, איך אפשר להעביר 3 וחצי מיליון אנשים בכלובים או באוניות לשטח אויב. הרי גם הסעודים וגם העירקים לא רוצים אותם. ופה לא היה להם תשובה, אחר כך ששוב שאלתי אותם מה הפתרון שלהן, שוב הן אמרו לי טרנספר. אני מתחיל להבין את הראש הימני, איך הוא בדיוק חושב. כן כן תתפלאו שמאלנים הימנים יכולים גם לחשוב לפעמים. בעצם אין לימנים פתרון, סתם הם זורקים סיסמא כגון: "טרנספר", ושמתחקרים אותם על "הפתרון" שלהם, אין להם תשובות. סתם הם זורקים את הסיסמא המפגרת הזאת, זה רק מוכיח שמי שמאמין בטרנספר הוא דפקט. 3. הפתרון היחיד זה להקים להם מדינה, בגדול יש להם מדינה. אבל רק צריכים להכריז עליה כמדינה ולהפסיק את הכיבוש הצה"לי. כל עוד הכיבוש הזה ימשך, לעולם לא נוכל להגיע עם הפלסטינים להסכם שלום אמיתי. כמו שהמתנחלים תמיד אומרים לנו השמאלנים, "אנחנו רוצים שלום, אבל איך נדע שהשלום שנעשה עם הפלסטינים יהיה אמיתי". איך אתם תדעו?!? פשוט מאוד תפסיקו את הכיבוש זה דבר ראשון, לאחר מכן השלום יבוא לבד בלי עזרה מאף גורם אמריקאי אחר. הכיבוש זה מקור הסכסוך, לא הפליטים ולא שום דבר אחר. לאחר שיפסק הכיבוש, אתם תראו רוב הפלסטינים כבר יהיו נגד הטרור. ויהיו מוכנים להסכם שלום אמיתי. אבל כל עוד החיים שלהם בזבל, ובכדי לקנות חלב וחלב הם צריכים לעבור כל כך הרבה מחסומים ומעצורים של צה"ל. הם לא ירצו שלום, ומה הפלא?!? אף אחד לא היה רוצה שלום בתנאים כאלה, יעני אנחנו מצמידים להם אקדח לראש ומאימיים עליהם. אבל השלום לא צריך לבוא תחת לחץ או איומיים, זה צריך לבוא מהם. וזה אכן יבוא מהם, לאחר שהכיבוש יפסק !! 4. בעניין מערכת החינוך, הניתונים מה שכתבתי לך בהם מכתבה שהייתה השבוע בעיתון,"מעריב". ועל הניתונים הללו מסתמכים ארגון המורים, או שבעצם גם הם בדקו אם זה נכון מה שהעיתון כתב. אני מעריך שהם בדקו, כי הם ארגון רציני. לא מאמין שהם יעשו כאלה טעויות, ואם אכן הם היו עושים טעויות. היית רואה ממזמן פרסומת נגדית של משרד החינוך.

CANDY MAN

New member
כמה מנדטים היה למרצ? תזכיר לי?

שום מפלגה קיצונית לא מקבלת הרבה מנדטים מפני שהיא קיצונית וזה לא משנה אם זה לימין או לשמאל.... ותכניס למוח הצהוב שלך שהימין רוצה שלום בדיוק כמו השמאל רק שהימין לא ימכור את ההורים שלו כמו שאתה היית עושה... אתה פחדן ועלוב ואלוואי שהיית איזה שכן שלי או משהו כי הייתי סוחט אותך כל הזמן, אין לך אופי וחוץ מלבלבל את השכל פעם בשבוע אתה לא תורם לפורום כלום - לך הבייתה וזהו.

totony

New member
די, אתה עוד מעט תגרום לי לצחוק../images/Emo6.gif

אתה רואה את השלום רק בדרך אחת. כולנו רוצים שלום, ואל תפקפק בכך.... פשוט דרכנו להשגת השלום שונות. השמאל רוצה להגיע להסכמים ע"י ויתור חד-צדדי, אבל הימין רוצה שלום שיבוא משני הצדדים. אתה רק מראה את צרות האופקים שלך כשאתה מדבר כך....

m y s e l f

New member
כבר נמאס לי לענות לך כל הזמן

את אותו הדבר בגלל שאתה נסגר לדעות שונות משלך! הימנים השפויים (המתונים) רוצים שלום, ותפנים את זה כבר!!!!! למה לעזאזל אני בין המעטים שעונים לו על השטויות האלה?? תתעוררו להשמצות שרצות כאן!! אתה כותב בצורה חריפה, שגויה, ואישומים לא קטנים, להאשים מישהו בזה שהוא לא רוצה שלום זה לא סתם משפט! תתחיל לחשוב לפני שאתה כותב!!

CANDY MAN

New member
כי כולנו הבנו ממזמן...

שהכתיבה שלו היא רק כדי לעצבן ולא להסביר... תתעלם ממנו כמונו עד שהוא יתחיל לכתוב כמו בן אדם ולא כמו איזה ערבי קטן מעזה שיודע לכתוב רק קללות.

ברור שנמאס לך לענות לי...

כי חוץ משקרים ואי המציאות אין לך ממש מה לחדש לי. הרי אני רגיל לזה, מאז שאני כותב בפורומים של תפוז אתם רק שקרים וקללות. אז החלטתי שאני אתחיל לכתוב בשפה שלכם. ומה שנורא משונה פה זה שאתם הימנים מבקשים ממני להספיק לכתוב בקללות, אבל במציאות זה ההפך. הימנים כותבים בקללות, והשמאלנים מבקשים מהם להספיק. זה רק מראה שהפורומים של תפוז לא משקפים את המציאות.

m y s e l f

New member
סליחה??

אתה מקלל פחות מהימנים בפורום?? על כל קללה שתמצא שאני כתבתי, אני יכול למצוא לפחות 5 שלך, ואני יודע שזה נשמע ילדותי אבל כתבתי את זה רק כדי שההודעה תעלה לראש העמוד וכולם יוכלו לראות את החוכמה שהפגנת בכתיבתה. ואם הפורומים של תפוז לא משקפים את המציאות, אז למה אתה פה??

Johnny the Doe

New member
עזוב, למה אתה טורח לענות לו

הגיל המנטלי שלו מפגר בעשר שנים אחרי הגיל הכרונולוגי שלו. איך אתה מצפה להתווכח עם מישהו שכשענבר העלה את השאלה הרצינית "האם לדעתכם בני נוער בגילנו צריכים לקיים יחסי מין?" אז הוא ענה "מי שיכול להשיג זיון, אז בכייף "? איך אתה מצפה לדיון בוגר עם מישהו כזה?

למעלה