שמאלנים נמאסתם!!!

MoOsHoN16

New member
שמאלנים נמאסתם!!!

אני לא מדבר בתור ימני שפוי אלא בתור אזרח שפוי מאז ומתמיד השמאל היה נגד הממסד נגד צה"ל נגד זכות ההגנה העצמית נגד ההתישבות נגד כל מה שהציונות בעצם מייצגת! לא שמעתי את מנהגי השמאל תוקפים למשל את הטרור הפלסטיני או זועקים בעולם על פיגועי תופת, הם תמיד נזכרים להופיע מתי שבשוגג נהרג ילד או אמא פלסטינאית אז הם יוצאים מהחורים המעופשים (במציאות יש להם בתי פאר הרי הם מקבלים משכורות מהאיחוד האירופי) שלהם ותופסים זמן שידור ודורשים וועדות חקירה ואומרים כמה שצה"ל אינו מוסרי (שאיבד אינספור חיילים כדי לא לפגוע בחפים מפשע) כאילו לא מספיק שחיילי צה"ל קורעים את התחת שלהם 25 שעות ביממה אלא הם גם צריכים לשמור על אפס אחוז טעויות בסביבה שהכי קשה להילחם בה והיפיי נפש האלה עם הפרצוף תחת (למשל ח"כ גלעון) לא מעריכים את זה בגרוש! ועוד מעיזים לומר שאין שום הבדל ביננו ולבין הטרור הפלסטיני!! שהצלף פלסטיני כיוון בכוונה תחילה את הכוונת שלו לראשה של שלהבת פס בת השנה וחצי שום שמאלני לא צייץ! אבל שילד פלסטיני שהלך עם מבוקש נהרג בשוגג הם ישר קופצים! תאמינו לי שאני לא התפלא עם הם גם חברי פרלמנט בצד הפלסטיני. ומה שהכי מרתיח זה שהם כ"כ שונאים את המדינה שהם אפילו מוכנים להרים את כל העולם עלינו, הם החליטו לצבור עדויות על "הפשע נגד האנושות" כיביכול שמבוצע השטחים והלעבירו לבית הדין הבין לאומי ממש פטריוטים ערבים לכל דבר, ושלא נזכיר את הסרבנים ואת זה שהם העבירו אוכל לפלסטינים במקום לנזקקי באר שבע. עוד דבר שהם עושים שאם חברי קונגרס או למשל שר הביטחון האמירקאי דיבר כמו בן אדם שפוי שרואה את הראייה הכוללת של הדברים מה שנקרא "דעות ימניות" הם תוקפים אותו עוד לפני שהערבים בכלל תוקפים אותו. והיום! היה השיא האנשים האלה (לא מגיע להם שנקרא להם ישראלים בכלל) תומכים בברגותי הבן האדם הנאלך והשפל הזה שרצח עשרות בני אדם נקרא בפיהם "לוחם חופש" "לוחם חירות" ולא רוצח שפל שרצח יהודים רק בגלל שהם יהודים....אם הם לא חלאות אז אני לא יודע מה זה חלאות, ובמדינה מתוקנת האנשים האלה מזמן היו צריכים להעלות על הגרדום בהאשמת בגידה ותמיכה וסיוע לאוייב. ואח"כ אנחנו עוד מתפלאים על ערביי ישראל, הרי יש להם ממי ללמוד מהיהודים... *צר לי שיש פה הכללה אני יודע שלא כולם כאלה אבל נסתי לתת פה הצהרה וחומר למחשבה *סליחה מראש על הניסוח הבוטה

Ouri_s

New member
אין לי כח להגיב על הכל

אבל אתה מגזים בצורה לא נורמלית... נכון השמאלנים מניאקים השמאלנים בוגדים בלה בלה בלה מיצינו כבר עכשיו אתה מרוצה?

WxHxNx

New member
למה לא מפרידים

בין השמאל בכללי לבין תנועות גוש שלום וכו´ אני בטוח שיש אולי שמאלני אחד בצבא אחד.. נהה אני מגזים כולם בצבא ימנים לא ? למה שאנשים שמאלנים יתגייסו לצבא הם הרי שונאים פה את הכל.

yoavl1

New member
אני שמאלני!

ולפני חודש סיימתי 40 חודשי צבא. ואני די מתגעגע... אני לא בא לענות על הטענות המפגרות שלכם לגבי צבא ושמאל, אבל סתם לידע כללי....אני גאה בשירות שלי בתור מפקד צוות ביחידות איכון של התותחנים.

WxHxNx

New member
כנראה שאתה

השמאלני הזה שהתכוונתי אליו היחידי שבצבא

CANDY MAN

New member
נו, אז איך זה להיות רוצח???

כי לפי מה שחברייך השמאלנים יפי הנפש מספרים הצבא שלנו הוא צבא של רוצחים שיורים למוות בכל מיני אנשים שבמקרה האשימו אותם בפעילות טרור, רק במקרה... ואיך זה להיות כובש? כי לפי חברייך המשתמטים מי שמשרת בצבא הוא חלק מהכיבוש והוא אשם בכל הצרות של העם הפלשתינאי המסכן וחסר האונים... כולנו רעים ורק השמאל טוב, כולנו רוצים מלחמה ורק השמאל רוצה שלום, כולנו משוגעים ורק מי שנכנע לטרור הוא שפוי.

yoavl1

New member
טיפהלה הגזמת!!

אתה לא מתבייש? אתה מתעקש גם לא להבין?? מה נסגר איתך?? הצבא בכללותו אמנם לא צבא של רוצחים הוא, ואף אחד לא אומר את זה, אבל בהחלט ישנה תופעה שכבר הרבה יותר גדולה מלהקרא "תופעה" ואני הייתי עד לה בעצמי. אני לא מדבר על עצם השהיה בשטחים,אשר לה אני מתנגד, אבל חיילים משועממים וגם קצינים משתעשעים להם עם פלסטינים כאילו הם כלבי שעשועים. ומכים אותם ויורקים עליהם ומי שרק מעז להראות תגובה של כעס,חוטף מכות. הייתי בחאן יונס שבוע אחד ועוד זה היה כחודש וחצי לפני שהחלו המהומות וראיתי כבר אז את היחס של חיילי צה"ל לפלסטינים ואת היחס של המתנחלים אל הפלסטינים שעובדים אצלהם...ואח"כ קושרים רצח של מעבידים בידי הפלסטינים לכך שהם יהודים....אני לא בטוח בכלל שיהודי לא היה עושה את זה גם אם היה מקבל יחס כזה!!! מחפיר!! תאמינו לי, אני לא אומר סתם, אבל החלום שלי לפני הגיוס היה להרוג מחבלים וכמה שיותר!! וזה עדיין החלום שלי בתור מילואימניק לעתיד בצה"ל, אבל זוועות אנושיות כמו שקורות בשטחים לא מועילות לנו,בלשון המעטה. כשירו עלינו פצמ"רים בדרום לבנון, חשבתי לעצמי, "כוס אוחתק...המחבלים העלובים האלה יורים עלינו? על חיילי צבא הגנה לישראל?"...רציתי לעזוב את המוצב לבד וללכת להשמיד את המפקדות שלהם ואז לחזור....פינטזתי. ואולי הימין לא רוצה מלחמה, אבל ניתן להקביל את המצב הזה לאדם שנעמד מול רכבת שדוהרת במהירות של 200 קמ"ש וצועק "אני לא רוצה למות".... להיות מוסרי,זה לא כניעה לטרור!! להיפך....להיהפך פרא כמוהם ולאבד את הצלם-אנוש, זה אומר שהפסדת!

La Gamba

New member
ימניים נמאסתם!

למה אתם הולכים ברחוב ורוצחים סתם ככה ערבים, למה אתם כל הזמן יורים ופוגעים באנשים שלא עשו שום דבר, למה אתם כל כך אלימים בהבעת הדעה שלכם? למה אתם בעד פיתרון מגוחך כמו גירוש כל הערבים מפה? למה..... (מקווה שהכללתי כאן מספיק כדי להבהיר את הנקודה)

m y s e l f

New member
מכלילים נמאסתם!!

אתה מהזן הכי גרוע של השמאלנים, אתה מהשטופי מוח! אני הולך ברחוב ורוצח ערבים בשביל הכיף? אני יורה ופוגע באנשים? שלא עשו שום דבר??? אני בעד גירוש כל הערבים מפה? כתבת כאן האשמות קשות וחריפות ביותר כנגד הימנים, כשבעצם התכוונת לימנים הקיצונים, תבדוק את עצמך בבקשה להבא, כי זה פוגע.

Johnny the Doe

New member
אתה מודע לכך שגנבת לי את החתימה?

רק שתדע שהחתימה הקודמת שלי היתה הציטוט של וודי אלן ששמת ובנוסף עוד ציטוט של וודי אלן: "המוח שלי? זה האיבר השני האהוב עלי". יש לך מזל שיש לי חתימה אחרת עכשיו אחרת הייתי תובע אותך על גניבת זכויות יוצרים! סתם, קח את זה בקלות

WxHxNx

New member
יש לו משפט יותר יפה..

"אני לא מפחד מהמוות אני פשוט לא רוצה להיות שם שזה קורה"

Johnny the Doe

New member
מכיר, מכיר ../images/Emo13.gif

אבל אני עברתי לאוסקר ויילד, כפי שאתה יכול לראות: | | | V

m y s e l f

New member
מצטער אח שלי

התלבטתי בין המשפט הזה ועוד כמה משפטים שלו, לבנאדם היו יציאות גדולות...

La Gamba

New member
תקרא מחדש את השורה האחרונה

הכללתי המון, ובכוונה. כדי לאזן קצת את ההכללה הראשית של השמאלנים, אני יודע שכל מה שכתבתי הוא קיצוני מדי..... ולכן כתבתי למטה "(מקווה שהכללתי כאן מספיק כדי להבהיר את הנקודה)" מצטער אם פגעתי, לא התכוונתי ברצינו לכל השטויות וההגזמות שכתבתי, רק להבהיר שגם ההכללה הזאת על שמאלנים פגעה בי.

אז פרס שמח שיש טרור?!?!?

בואנה נאור אתה דפוק לגמרי, ירדת מהפסים וזה לא מתאים לך. השמאלנים מבינים מה שהימנים לא מבינים, שצריכים להקים לפלסטינים מדינה. כל העולם תומך בזה, רוב המדינה תומכים בזה, ואתם הימנים באטימות שלכם. השמאלנים מבינים שצה"ל תקוע בשטחים זה לא ממש יעזור למצב בעתיד, כי מתישהו נצטרך לצאת משם. הרי צה"ל לא יתקע שם עוד שנים זה ברור לכולם !! השמאלנים אומרים, שצריכים לעשות שלום ועכשיו. אין דרך אחרת וגם לא תהיה דרך אחרת, הימנים מנסים להכשיל בכל פעם מחדש את תהליך השלום. אתה כתבת פה הודעה מההסתה של הימנים, אתה נשמעת כאילו פרס וכל אנשי השמאל שמחים שיש טרור. רואים כמה שהימנים דפוקים ולא מבינים כלום מהחיים שלהם, כתבת מהבטן ולא מהראש. תפעיל את הראש קצת, נראה לך שהשמאלנים שמחים שיש טרור?!? נראה לך שבן אליעזר עושה משתה וחגיגה כל פעם שיש פיגוע טרור. למה אתה לא כותב שהימנים שמחים שיש פיגועי טרור, אלא רק השמאלנים. הצביעות וההסתה של הימנים עברה כל גבול של פיגור. ואני לא מתכוון במיוחד אליך, יש פה כל כך הרבה מפגרים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם. כותבים מהתחת ולא מהראש, אבל העיקר לכתוב. מתי תבינו שהשמאלנים רוצים שלום?!? מתי תבינו שאנחנו הבינו ממזמן שאין דרך אחרת אלא רק הסכם שלום. אתם בחיים לא תכניסו את זה לראש הקטן שלכם, כי אתם מעדיפים לזיין לאנשים בא"י את השכל, שהשמאלנים הם אויבי א"י, והשמאלנים שונאים את א"י. וכל ההסתה שאתם מנהלים במשך השנים, אבל בעצם מי שעושה רע למדינת ישראל אלא הימנים. בכך שהם מזיקים לא"י, שהם יוצאים לתקשורת ואומרים את הדעות הדפוקות שלהם. לכן ראש הממשלה לא מרשה יותר לימנים הקיצונים לעלות לשידור ברשתות הזרות. כי הם מזיקם לנו תקשורתית. וחוץ מזה הימנים עוזרים לארגוני הטרור, בכך שהם מתנגדים לגדר הפרדה. ובעצם המחבלים חודרים לארץ חופשי על הבר. יעני מזמינים אותם לחדור לארץ מתי שרק בא להם. נ.ב תגיד לי ידידי האטום, למה אני לא רואה אותך כותב ביקורת על הימין?!? אהה, שום הודעה שלך לא ראיתי שכתבת על הימנים. למה אני לא רואה אותך כותב ביקורת על ממשלת שרון. שר האוצר הורס את הכלכלה. 300,000 אלף !!!!!!!!!!!!!! מובטלים. מיליון וחצי אנשים חיים מתחת לקו העוני, 700,000 אנשים שורדים בקושי את החודש. למה אני לא רואה אותך כותב על ראש הממשלה שמנהל את המדינה כמו איש נכה. הוא צריך להתפטר, בושה איך שהוא מדרדר את מצבה של א"י, איך הוא הורס את הארץ היפה הזאת, הוא ישאיר אותנו בסוף מפורקים. אז יהיה שלום מתישהו עם העולם הערבי, אבל מה יהיה בתוכנו?!? כל המדינה תהיה מפולגת. אבל אתה העיקר תוקף את השמאלנים, מרוב הצביעות שלך בא כבר להקיא. ועוד דבר שכמעט שכחתי, את החינוך !! שרת החינוך מנהלת את המשרד שלה כמו עיוורת. ויש עכשיו תשדיר פרסומי של ארגון המורים, כדאי לך להקשיב טוב מאוד מה הם אומרים שם. 6 מתוך 10 ילדים לא זכאים לתעודות בגרות, ויש כאלה שכן זכאים והם נגשים לתעודות. אבל כמה מהם מצליחים בזה?!? תתאר לך יש כאלה שזכאים אבל נכשלים או לא מוציאים ציונים טובים. לא דיברו על זה, דיברו רק על כאלה שלא זכאים בכלל !! חוץ מזה, כל ילד !!! שוב אני חוזר על הנתון הקשה הזה. כל ילד, לא ילד שני או שלישי. אלא כל ילד, סובל במדינת ישראל בבית ספרו. אם זה מאיומים, או ממכות או שראה ילד חוטף מכות מאחרים. המדינה הזאת מתפרקת, ולא בגלל השמאל, אלא בגלל הימנים. הימנים הורסים את המדינה !!

N a V e

New member
דיי עם ההסתות והקללות...

הוויכוח הזה מעניין,אבל בבקשה,תשמרו על שפה נקייה.

MoOsHoN16

New member
תאמין לי שכולם רוצים שלום...

אין אדם שלא רוצה שלום ולא מחוייב לשלום אז לא רק השמאלנים רוצים שלום אלא גם הימניים. הבעייה היא הדרך לשלום כדי לעשות שלום צריך 2 צדדים לא צד אחד, לי בורר מתוך הכרה של המנטליות הערבית וראייה הסטורית (ועוד כמה דברים) ששלום במצב הנוכחי הוא לא בר השגה! אז תפסיק להשלות את עצמך שאם נצא מהשטחים יהיה פה שלום זו עיוולות לשמע כי הם ערבים! תכניס את זה לראש שלך הם ערבים! לא אני לא גזען אבל קח לדוגמא את המקרה של לבנון אהוד ברק הוציא החופזה וחוסר אחריות מוחלט את צה"ל מלבנון ללא שום הסכם בלי שהגדר מוכנה בלי כלום אלא רק כדי להגיד שהוא הוציא את צה"ל מלבנון ומה קיבלנו בתמורה? החיזבאללה התפרק מנשקו כמו שהוא הצהיר שצה"ל היה בלנון? לא! להיפך הוא התחמש עוד יותר בנשק יותר מסוכן והמצב יכול שם ממש להסתבך, וכל זה שתבין שיש לך עסק עם ערבים לא עם אירופאים. אני יכול לומר לך בוודאות מוחלטת ששתי מדינות בצד המערבי של הירדן לא יכולות להתקיים! זה לא יחזיק מעמד! וסופו להתפוצץ! ואתה יודע למה? כי הם לא רוצים רק חלק מא"י הם רוצים את כולה! ואני לא מאשים אותם הם מתיחסים לעצמם כפליטים הם רוצים את יפו בחזרה את עכו את הכל ואולי בצדק מסויים (לא נכנס לזה) והוכחה לכך שבכל ימי אוסלו שום מחנה פליטים אחד! לא שופץ ! יש מחנות פליטים גם בשטחים וגם במדינות ערב השכנות אלינשהם עדיין גרים בצריפים ואוהלים...ואתה יודע למה? בגלל שהם רוצים לשוב הם רוצים לחזור לפה ולא אכפת להם אם זה יהיה מחר עוד שבוע או עוד 50 שנה הם רוצים את כל א"י! והשמאל לצערי לא מבין את זה הוא עדיין חי באשליהשאם נפרד מהשטחים (שכלל לא שייכים לעם הפלסטיני כי אם כבר אז לירדן) אז יהיה פה שלום, וזו הליכה עם הראש בקיר! המטרה של הימין וגם של השמאל (חלק מהשמאל) היא השרדות! שהמדינה הזאת תחזיק מעמד! אני מסכים עמך שיש למצוא פתרון ומהר (כי אם לא הבעייה הדמוגרפית תחסל את כולנו) אז יש 2 פתרונות! להקים להם מדינה שלא תפתור את הבעייה אלא רק תדחה אותה! או טרנספר שהוא מעשי! ואפשרי לא צריך לשלול אותו כ"כ מהר. הבעייה שלי עם השמאל זה שהוא כ"כ אנטיישראל לפעמים שזה מפחיד ואם כבר קמים קולות בעולם בעד המדיניות הישראלית הוא ולפני הערבים ישר תוקף אותם וכך מכשיל עוד ועוד תמיכה בישראל ובמדיניות שפוייה. ולמה שכתבת בנושא המורים והחינוך, זה מידע לא מדוייק שבה לצורך הגזמה כאילו המאבק של ארגון המורים הוא צודק, זה שראש הממשלה לא מביא להשגים זה כבר משהו אחר כי אני לא רואה שום אלטרנטיבה לשרון. נ"ב שאני מדבר על ימין שפוי אני לא מדבר על הליכוד או על כ"ך אלא על מולדת ותם שהם לדעתי הפוליטקאים השפויים ביותר במעערכת. אני אייך לומר מתעב את הליכוד זו מפלגה מלוכלכת ללא שום דרך והשגים פשוט מפלגה של מאפיונרים.

EverMan

New member
לפחות על דבר אחד הסכמנו

וזה על הסיכום שלך על הליכוד. כל שאר הדברים הם הכללות על שמאל קיצוני ומאוס שהוא לא הרוב ... כנראה שגם אתה לא מבין מה הוא שמאל ...

MoOsHoN16

New member
אוקי...

אז אתה בתור שמאלני מוצהר מה הדעות שלך? תרשום נק´ תשתדל לא לפרט ניסוח קצר וקולע...אם אתה יכול

EverMan

New member
אוקיי , אני אעשה את זה ממש כללי.

תחום כלכלי-חברתי : עזרה לשכבות החלשות , סוציאל-דמוקרטיה על כל רבדיה. הלאמה של מפעלים לקראת קריסה שחשובים למשק , העברת תקציבים לחינוך ולתמ"ס מייד על חשבון המתנחלים והחרדים. תחום מדיני-ביטחוני : חתימה על הסכם שלום במסגרת ביטחונית שתדאג לעתיד של ישראל תוך כדי שמירה על האינטרסים של כל הצדדים , אם הסכם שלום לא יתאפשר מעבר לגבולות גדר ההפרדה העתידית ושמירה על גבול סגור עד אשר נמצא שאין טרור וסכנה יותר. כמובן עד שהגדר הביטחונית או מדינית-ביטחונית גמורה - הישארות בשטחים וסיכול הטרור בכל דרך (שאינה הורגת חפים מפשע כמובן). אני מאמין ששכחתי המון דברים , אבל זה עיקר וקצר.

למעלה