שמאלנים נמאסתם!!!

CANDY MAN

New member
נכון, הייתה שנה קשה, אבל...

כל ההודעות המגוחכות מלאות בהכללות או בצביעות מוגמרת כי הרי גם המיתון וגם הבעיות בחינוך וגם הבעיות בכלכלה לא התחילו בתקופת שרון אלא דווקא בקדנציות אחרות. ובנוסף מי שאצלו התחילה האינטיפאדה הוא ברק (למרות שאתם מתעקשים להאשים את שרון שרק ביקר בהר הבית) ובנוסף מי שמהתחלה חתם על הסכמי הרצח של אוסלו היה רבין שכבר אז ידע שהוא מתעסק עם טרוריסט. נכון שהייתה שנה קשה בעקבות האינטיפאדה אבל אם נשווה אותה לשנה הקודמת אז אפשר לחייך... את הטרור צה"ל מצליח לחסל ולמגר, שנת הלימודים השנה התחילה כמעט כסידרה חוץ משביתה לא צודקת לגמרי בת יומיים, סוף סוף התחלנו לראות בארץ עלייה גם מאירופה ומאמריקה ולא רק עלייה מרוסיה, יש לנו הישגים אדירים בספורט, אירופה כבר לא מטרידה אותנו כמו פעם, ארה"ב תומכת בנו ב-140 אחוז ובסה"כ שרון מנהל את הממשלה ביד רמה ולא נותן למפלגות כמו ש"ס לסחוט אותו עד אין קץ. הייתה שנה קשה, אבל תמיד תמיד תמיד צריך לקוות שהשנה הבאה תיהיה טובה הרבה יותר, אז שנה טובה לכולכם ולכל בית ישראל.

Ouri_s

New member
יד רמה?

מה אני אגיד לך... פשוט ראש ממשלה "מצויין". הוא יותר גרוע מביבי וברק .

EverMan

New member
למעשה

המיתון אכן התחיל בתקופת שרון .. בתקופת ברק המיתון לא החל. כנ"ל הבעיות בכלכלה , ה100,000 מובטלים שברק הבטיח לחסל ולא הספיק , שרון השליש ... שרון לא אשם בפרוץ האינתיפאדה - הוא אשם במאורעות אוקטובר .. אבל בעיקרון זה גם לא אשמת ברק שהאינתיפאדה החלה - ערפאת אשם ...

אי אפשר להגיב על כאלה דברים

זה כ"כ שטחי מה שהוא אמר פה, שאין לי כח להכנס לדיון ולריב סוחף, זה באמת נמאס עלי, וחבל שיש כ"כ הרבה מכלילנים שטחיים בעלי ראיה חד צדדית בשחור לבן שמשוכנעים שהם האמת המוחלטת ואין בהם אלמנט קטן של פלורליזם. אני שמאלני, שמתכוון ללכת לקרבי, ורוב הגנרלים הגדולים באו מהשמאל, וגם אם לא, הם עדין קיימים, אז למה סתם להמציא עובדות?

MoOsHoN16

New member
לא המצאתי עובדות

מסכים איתך שזה דיי שטחי מה שרשמתי שם וזו הייתה המטרה! כתבתי בתור אזרח שלא ממש מתמצא בעובדות אלא במה שהוא רואה מן התקשורת וחיי היום יום... ואם תקרא בכתוביות תראה שהתנצלתי מראש על ההכללה

N a V e

New member
שניה אני לא מבין משהו..

אתה מדבר בתור אזרח? ומה השמאלנים,הם לא אזרחים? נקודת הכתיבה שלך היא גזענית מלכתחילה.

למעלה