ממתי הימנים רוצים שלום?!?!?!?!?!?
כולם יודעים וגם הימנים יודעים שהם לא רוצים שלום, אבל הם יגידו שהם רוצים, בכדי להבחר כל פעם מחדש לבחירות. חוץ מהמפלגות של הימין הקיצוני, שהם אומרים בברור שהם מתנגדים לתהליך שלום עם הפלסטינים. בגלל זה כמות המנדטים שהם מקבלים נמוכה. שרון הבטיח שלום ובטחון, נבחר ברוב עצום. ביבי הבטיח בזמנו שלום, זוכרים את הסיסמא השיקרית שלו? "נתניהו עושים שלום בטוח". פחחחחחחח איזה שלום ואיזה בטוח, הוא בעצם הרס את א"י. אבל לא נרחיב על זה עכשיו. אוקצור הימנים לא רוצים שלום, אם הם היו רוצים, הם היו מדברים על שלום. והיו מראים שהם רוצים שלום בתהליך אוסלו, ולא להסית נגד ראש ממשלה. ואחר כך שרצחו אותו, לבוא ולבכות כמו צבועים מסריחים. 2. שוב אתה חוזר לעניין הטרנספר. בקישו ממני לא לקלל, אבל אתה דורש את הקללות האלה. אתה כל כך מעצבן, איך אתה יכול לבצע טרנספר תגיד לי. איפה תשים אותם, בטיזי נבה?!? רבתי עם 2 מתנחלות שהן לא רצו לעשות צבא, אז הן עוזרות לנו ככה בשיעורי בית. במשך שעתיים רבנו איתם, הדפוקות האלה דיברו איתי שנה על טרנספר. ששאלתי אותן איפה אפשר לשים את הפלסטינים. אחת אמרה לי עירק השנייה סעודיה. לפחות שיתאמו ביניהן. טוב לא חשוב, אוקצור שאלתי אותן אחורי זה, איך אפשר להעביר 3 וחצי מיליון אנשים בכלובים או באוניות לשטח אויב. הרי גם הסעודים וגם העירקים לא רוצים אותם. ופה לא היה להם תשובה, אחר כך ששוב שאלתי אותם מה הפתרון שלהן, שוב הן אמרו לי טרנספר. אני מתחיל להבין את הראש הימני, איך הוא בדיוק חושב. כן כן תתפלאו שמאלנים הימנים יכולים גם לחשוב לפעמים. בעצם אין לימנים פתרון, סתם הם זורקים סיסמא כגון: "טרנספר", ושמתחקרים אותם על "הפתרון" שלהם, אין להם תשובות. סתם הם זורקים את הסיסמא המפגרת הזאת, זה רק מוכיח שמי שמאמין בטרנספר הוא דפקט. 3. הפתרון היחיד זה להקים להם מדינה, בגדול יש להם מדינה. אבל רק צריכים להכריז עליה כמדינה ולהפסיק את הכיבוש הצה"לי. כל עוד הכיבוש הזה ימשך, לעולם לא נוכל להגיע עם הפלסטינים להסכם שלום אמיתי. כמו שהמתנחלים תמיד אומרים לנו השמאלנים, "אנחנו רוצים שלום, אבל איך נדע שהשלום שנעשה עם הפלסטינים יהיה אמיתי". איך אתם תדעו?!? פשוט מאוד תפסיקו את הכיבוש זה דבר ראשון, לאחר מכן השלום יבוא לבד בלי עזרה מאף גורם אמריקאי אחר. הכיבוש זה מקור הסכסוך, לא הפליטים ולא שום דבר אחר. לאחר שיפסק הכיבוש, אתם תראו רוב הפלסטינים כבר יהיו נגד הטרור. ויהיו מוכנים להסכם שלום אמיתי. אבל כל עוד החיים שלהם בזבל, ובכדי לקנות חלב וחלב הם צריכים לעבור כל כך הרבה מחסומים ומעצורים של צה"ל. הם לא ירצו שלום, ומה הפלא?!? אף אחד לא היה רוצה שלום בתנאים כאלה, יעני אנחנו מצמידים להם אקדח לראש ומאימיים עליהם. אבל השלום לא צריך לבוא תחת לחץ או איומיים, זה צריך לבוא מהם. וזה אכן יבוא מהם, לאחר שהכיבוש יפסק !! 4. בעניין מערכת החינוך, הניתונים מה שכתבתי לך בהם מכתבה שהייתה השבוע בעיתון,"מעריב". ועל הניתונים הללו מסתמכים ארגון המורים, או שבעצם גם הם בדקו אם זה נכון מה שהעיתון כתב. אני מעריך שהם בדקו, כי הם ארגון רציני. לא מאמין שהם יעשו כאלה טעויות, ואם אכן הם היו עושים טעויות. היית רואה ממזמן פרסומת נגדית של משרד החינוך.