שלםם!

שלםם!../images/Emo105.gif

זו שולהה זוכרים אותי? חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי במרוקו כל הזמן הזה,כלכך נחמדשם. אנשים נבונים וחמודים,משקפים חיים יפים ועליונים. התגעגעתי כל הזמן אשר הייתי שם חשבתי על עליכם חושבים עליי,אך לא ראיתי שום תוגבה עליי כאשר דפדפתי בעמודים פה מעליב!! שולה

אני שולה בת 8 וחצי.../images/Emo105.gif

עברה בערך חצי שנה.. אבל פחות פשוט אז הייתי 8 וקצת חודשים!! את ממש חמודה שאת מתעניינת,תודה tali44,נחמד להכירך מקווה שאת זוכרת אותי!! להלהלהללהה!!!:)

יו אני שמחה!../images/Emo105.gif

tali44 את זוכרת אותי?את ממש חכמה.. ויש לך שם יפה כמו שלי!(שולה הנבונה) ואינני יודעת איך לפתוח משתמש חדש בתפוז אנשים(האתר בו אנו מדברים ומשוחחים יום יום) ואחותי לא מסכימה לי,ולא רוצה לגלות לי איך! איך?

tali44

New member
זוכרת, ולגבי שם משתמך אולי תשאלי את אמא שלך.

כי יש לך כזה כבר בתפוז, הכינוי שהיה לך "פורום ברינטי", פשוט תכתבי את הסיסמא אם את זוכרת וזה יכנס לך לשם.

shir spears

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתההה!!!!!!!!!!!! למה לא?מאוד התגעגענוווווווו חחחחחח מי שאל איפה היא לפני כמה זמן??

מי החמוד?../images/Emo105.gif

שלום shir spears לא ידעתי שלבריטני יש אחות שקוראים shir חחחחח ,נכון בדיחה טובה?? אספר לאמא.. תכף חוזרת! תודה רבה אבל למה מה מצחיק? יש בעיה?
חחחח !! נכון השתנתי לטובה?הייתי קצת חנונית אני מודה עכשיו אני מלכה חמודה נבונה ומתלהבת???? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shir spears

New member
הלוואי והייתי אחות של בריטני../images/Emo11.gif

חחחחח ואין שום בעיהה..

תודה כפרה../images/Emo105.gif

חחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםם רק פקצות אומרות "כפרה" ! אימי אומרת: "פקצות הן מתלהבות,לבשי מדייך,הרכיבי משקפייך,השקיעי בלימודים,כי לא חשוב יופייך חשוב תבונתך!"

דיי זה לא נאה!../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

אוקיי אז קכה!!!: אני שולה בת 8 וחצי, אינני אומר מאיפה! חמודה , נבונה,ומשכילה! אבל שלום לך את אולי לא היית הייתי פה המון זמן,כולם אהבו אותי ואני את כולם
אלך לאכול ארוחת ערב מזינה,אמא שלי פרסה גבינה,חתכה ירקות עם שמן זית[מה הקשר שמן זית הסבירו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ואני גם אלגום קצת מים. תודה,שולה!!

לא אענה!../images/Emo105.gif

את ילדה שאוהבת להרוס,אני לא אומללה את אומללה ! לימדו אותי מי שמקלל יענש!

למעלה