שלםם!

Invisible Boy

New member
ברוכה השבה, שולה.

נחמד לראות אותך כאן שוב. תמיד תיהיה הילדה הכי נבונה פה.

צודה invisible boy../images/Emo105.gif

תודה* אין לי כוח לתקן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תקרא מה שאניכ ותבת !../images/Emo105.gif

נערוך הצבעה: מי שרוצה שאשאר שיכתוב
מי שרוצה שאלך שיכתוב
מחר ב1 נסגרת הצבעה נראה מה יש יותר. כן / לא. כי נמאסל י שזה נראה כאילו אני עושה לכם טובה!

In Rehab

New member
לא אמרת שאת לא אומללה?

ולמה ההורים שלך קראו לך שולה?Oo

מה הבעיה?../images/Emo105.gif

אתה מעליב אתה יודע..?
תראה ת'שיחה שלי ושל חברתי היקרה על כך : •°•תותי פרוטי •°•‏ (‏PM‎ ‏02:15)‏ : אוףף נמאס לי •°•תותי פרוטי •°•‏ (‏PM‎ ‏02:15)‏ : כל הזמן צוחקים עליי בפורום בריטני,רק כמה מעריכים וכמה יורדים על שמי ועל שפתי,לא אשמתי שכך חונכתי. כינוי יפה ומתקתק ‏ (‏PM‎ ‏02:15)‏ : וואייי זה ממש לא יפה!! מה הם יורדים על השם שלך? •°•תותי פרוטי •°•‏(‏PM‎ ‏02:15)‏ : דווקא חלקם חמודים אינני מבינה למה הם צוחקים כי אני מדברת בשפה גבוהה,ולמה הם יורדים על השם שלי? יש המון שקוראים להם שולה..זה ממש מעליב ופוגע בי!!!!!!!!!!!!!!!!! כינוי יפה ומתקתק (‏PM‎ ‏02:15)‏ : באמת לא יפה,אולי תדברי אם אמא שלך והיא תדבר עם תפוז(האתר המרכז של הפורום) בקשר לילדים שיורדים על שמך?וגם בקשר למי שלא .. ולאנשים שנחמדים כדי שיקבלו כצת מחמאות[החמודים שאמרת !!] כינוי יפה ומתקתק‏ (‏PM‎ ‏02:25)‏ : רעיון טוב לא? •°•תותי פרוטי •°•‏ (‏PM‎ ‏02:26)‏ : אולי בקשר למחמאות,אינני חושבת שצריך שיחסמו אותם זה לא יפה,אבל נפגעתי ובכיתי רבע שעה במיטה ואחותי רק אמרה לי שזה אינטרנט וכל השטויות האלו.. "לא צריך לקחת ברצינות " היא לא מבינה שירדו על השם שלי,נמאס לי שתמיד יורדים על השם שלי-שולה. מה הבעיה איתוו?לא רק מהפורומים אלא כולם.גם בכיתה בבית ספר,ובכל מקום •°•תותי פרוטי •°•‏ (‏PM‎ ‏02:26)‏ : אוף נמאס לי כינוי יפה ומתקתק (‏PM‎ ‏02:26)‏ : לי יש שם יפה - יעל!! חחח אבל גם שולה זה יפה,תגידי להם אולי הם יבינו? •°•תותי פרוטי •°•‏ (‏PM‎ ‏02:26)‏ : אני עכשיו מפרסמת את השיחה ותראי שהם יצחקו ויעשו פרצוף צוחק(
) אני עוד אעדכן אותך אבל את תראי!! כינוי יפה ומתקתק (‏PM‎ ‏02:27)‏ : אוקיי אבל תעדכני..?
*רואים?אז לא רק אתם יורדים על שמי , גם חברים שלי תמיד וקראים לי "שולה שילשולה וזה מעליב,ונמאס לי אני יודעת שתצחקו עכשיו,ומי שיצחק באמת אנוכי.כי אני רצינית -נמאס לי שצוחקים משמי!

elena20

New member
אוי נו די זה לא מצחיק פה אף אחד, ואף אחד

לא מאמין, הרי ברור לכולנו שאת סתם ילדה משועממת שאין לה מה לעשות בחופש הגדול.

דייייייייייייי כבר!../images/Emo105.gif

אני נשבעת לךךךךך שאנייייי אמיתית ולא מזוייפת אני באמת בת 8 וחצייייי אז אני מדברת מוזר זאת סיבה לא להאמין? זה מרגיז כי זה אמיתי!!!!!!!1 זה אמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

לכתוב מה?../images/Emo4.gif|צפרדע\

למה את צוחקת כל הזמן אני באמתת ילדה בת 8 וחצי וקוראים לי שולה ואני מדברת בשפה גבוהה וזהוו למה לצחוק כל הזמן????????????? זהכבר מעליב ונמאס לי ממכם אני עוזבת..באמת שאני עוזבת. הפורום היחידי שהיה לי בו כיף שונא אותי,נמאס לי לא מאמינים לי צוחקים עליי ועל השם שלי,פשוט התנהגות גועלית . ואני באמת עוזבת לא רק רוצה למשוך תשומת לב.ביי

מריה111

New member
שלום שולה!!

מה שלומך??התגעגתי אליך כ''כ!! היה כ''כ טוב בלעדיך

למעלה