שלישישי

NoA211

New member
עונה....קצת באיחור

שם / כינוי:נועה שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:חניכה שכבה גילאית:ח' שוחט את מי שלא בח'! שם השכבה:גולן
שעת הגעה לשבט:5 ועשרים......איחור אופנתי שעת חזרה מהשבט:7 וחמישה כמה חניכים הגיעו?... איך היה?נחמד נחמד ומה היה?ממ פעולה כזאת על ההיסטוריה של הצופים וזה מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת ביצפר נראלי ומעל?סווצ'ר כחול איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????מסריח מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:המ.....שיחקנו במשהו וניצחתי והגיע תורי ובדיוק הפסיקו את המשחק וסתם משהו מעניין שקרה:אחת המדריכות שלנו הודיעה לנו שהיא עוזבת את ההדרכה
האיש שעשה לך את היום:דינה למה?כי יש לה חבר חדש
מסר לאיש שמעלך:היי[= אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"אני מפחדת מפרפרים...תהרגו אותו" "אל תהרגו אותו!פרפרים זה נשמות!" "אני הייתי מפחד מזה שהוא נשמה יותר ממה שהייתי מפחד שהוא פרפר" חחחחח מסקנה יומית:יש אנשים שהם קרציות

Lior co

New member
עונה@@

שם / כינוי: ליאור שבט: עוגן!
הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריכת ו' שכבה גילאית: י' שם השכבה:להב
שעת הגעה לשבט: 3:30 שעת חזרה מהשבט: 10:30 כמה חניכים הגיעו? הממ מהקבוצה שלי 9 איך היה? היה ממש אחלה! ניב הוא גבר! ומה היה? הייתה פעולה באחוות- כמה חניכים מכל קבוצה בגדוד. פעולה על האדם הקדמון, משהו מוזזרר. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה אפורה ומעל? סווצר בצפר ורוד חח איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? קשה אחושילינג מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אממ באחווה שלי היה רק בן אחד, ניב, והייתה משימה די בתחילת הפעולה להפוך את אחד הבנים ל"נערת האדם הקדמון" והבנות המגעילות האלה מרחו עליו גואש בפנים בכמויות מטורפות! והוא הסכים! אבל רק כי אמרנו לו שזו תחרות בין האחוות ושהרשגדית עוברת לבדוק.. חח... אבל מבאס שאת כל שאר הפעולה הוא בילה מתחת לברז בניסיון להוריד את הגואש הזה..מסכן =\ אבל גבר! :) וסתם משהו מעניין שקרה: חניכה סיפרה לי שאבא שלה מתאמן עליה בקונ-פו :-O
האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: מה קורה? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: .. מסקנה יומית: "ניב אוהלים בע"מ"

YogevLevi

New member
../images/Emo69.gif

שם / כינוי: יוגב / ג'וגב שבט:נקרות הנהגה:דרום תפקיד:מדריך ט'(?) שכבה גילאית:שמיניסט מגניב ביותר שם השכבה:סופה שעת הגעה למתנ"ס:19:00 שעת חזרה מהמתנ"ס:20:00 כמה חניכים הגיעו?5 איך היה?נחמד ביותר
ומה היה?פעולת "למה לי להשפיע" מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת קורסכם 2006 ומעל?פליז של פוקס איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? חביב+-, הייתי מוכן לוותר על פיכסיקה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: נפסלתי פעמיים ב-3 מקלות בשלב הראשון וסתם משהו מעניין שקרה:המממממ האיש שעשה לך את היום:הממממ למה?---- מסר לאיש שמעלך:ממס מסקנה יומית משמעותית יש לך אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: מסקנה יומית:"תחשבו על המקום שהכי הייתם רוצים ליהיות בו עכשיו..."

hadarinke

New member
חחחח

בטח נפסלת בשלב הראשון כי הרווח בין המקלות היה קטן והרגל שלך לא נכנסה

למעלה