שלישישי

hadarinke

New member
שלישישי../images/Emo13.gif

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ומעל? איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

hadarinke

New member
מן הסתם גם עונה.

שם / כינוי:הדר שבט:און
הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקית....
! שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתן.....(אני לא עושה כתר ליד השם כי קצת עצבנו אותי היום) שעת הגעה לשבט:קצת לפני 5 שעת חזרה מהשבט:7 וקצת... כמה חניכים הגיעו?33
איך היה?בעיקרון הפעולה הייתה מגניבה, אבל אני במצב-רוח לא מי יודע מה, ובגלל שלא ממש נתנו למדריכים להעביר את הפעולה בשקט אז עצרו לנו אותה באמצע.
. אוף! זאת פעולה ראשונה אחרי תאילנד..
ומה היה? משחקי פתיחה מצחיקים, ואז הכינו לנו לוח מונופול ענקי ,מבד ערבי על סנדות והיה במקום ערים ורחובות שאלות על כל מיני נושאים. מה לבשת מתחת לחאקי?מממ...חולצה ירוקה ומעל?סווצ'רט בצבע ירוק זית
איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????כואב כואב, ויש לי ג'ט לג מטורף...התעוררתי היום ב2 בלילה.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:הכלבה שלי שברה את הרגל וזה ממש מבאס אותי כי אני שמעתי אותה בוכה מכאבים...
וסתם משהו מעניין שקרה:2 חברות שלי מתנהגות כמו תינוקות... האיש שעשה לך את היום:somebody.... למה?קשה להסביר... מסר לאיש שמעלך:יום טוב שיהיה
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
, סתם כי יש שחקן במונופול שנראה כמו כלב... כמו קווינסי כזה:) ציטוט יומי:"האאאאאא יש לך צמות! תזיזי אותם! זה עושה רעש!! את נראית כמו מוניקה מ"חברים"
מסקנה יומית:בחיים אל תגידו שזה היום הכי רע בחיים שלכם כי תמיד יהיה אחד יותר גרוע.

steila

New member
אניני

שם / כינוי: סתיו שבט: רמת חן הנהגה: דן רמת גן :) תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: חמשושית ! שם השכבה: עופר
יש לנו את המדריך שכבה הכי חמוד שיש [: שעת הגעה לשבט: 16:06..איחרתי לשיחת הדרכה.. שעת חזרה מהשבט:19:53 כמה חניכים הגיעו?5 איך היה? חרא וטוב ומה היה? חצי פעולה הן בכו וצעקו כי רצינו לחלק לאחוות וחצי שיחקנו מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בית ספר לבנה ומעל?סווצרט בנות מחנוכה 07 איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? מלא שיעורים \: מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שיחררנו את החניכים בלי מפקד והראשגדית התעצבנה וסתם משהו מעניין שקרה: אני אוהבת לשחק מחבואים האיש שעשה לך את היום: ליאל למה? כי היא ממש חמודה מסר לאיש שמעלך: להיות בקורס זה להיט [: אייקון שמתאר את היום: :| ואייקון שמתאר את הפעולה: :\ ציטוט יומי:"אבל זה הבקבוקים שלנו " מסקנה יומית: כנראה שבכל גיל בוכים בגלל בנים ..

einkid

New member
הפעולות שלכם ביום שישי?

אצלנו בשבת ושלישי לא בשישי ושלישי... יאללה נענה שם / כינוי: עינב שבט: יהודה
הנהגה: ירושלים תפקיד: חניכת ח' שכבה גילאית: ח' שם השכבה: עמית
שעת הגעה לשבט: היה משו אחר לא בדיוק פעולה אז בערך 4 וחצי.. שעת חזרה מהשבט: 6 בערך כמה חניכים הגיעו? 10.. בגלל שלא הייתה ממש פעולה לא הגיעו הרבה איך היה? מצחיק ומה היה? התאמנו לאיזה הרצאות שאנחנו עושים לשבטים אחרים בקשר למשו מה לבשת מתחת לחאקי? לא לבשתי חאקי.. לא היה לי כוח ומעל? ------ איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? לא הייתה לי שביתה... הבי"ס בכפר הזה.. דפוק בשכל.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לא הוציאו אותנו לתחרות של גן סאקר
אז ארגנו לעצמנו גן סאקר קטן בבי"ס
וסתם משהו מעניין שקרה: הגן סאקר האיש שעשה לך את היום: גיא למה? כי הוא קורע.. מה שהוא עשה היום.. מסר לאיש שמעלך: חח תמשיך ככה
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "עינב אל תסתכלי! נופלות לי המכנסיים!!!" חח יאר.. מסקנה יומית: ללבוש חגורה

liron010

New member
יש המון כאלו בתנועה.

בדר"כ אנחנו קוראים לזה שלישישישבת, הפעם התפקשש

hadarinke

New member
לא התפקשש!

היום יום שלישי, אז רשמתי שלישישי. אם היה יום שישי\שבת הייתי רושמת "שלישישישבת"

הדריק1

New member
מייי:)

שם / כינוי: הדר הדרדסית הדרי:) שבט: לפיד שולט וזה בולט כמו הציצי של נינט הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: שישיות או לא להיות \שם השכבה: סהר-"כי כל החכוכבים נופלים אבל הסהר תמיד נשאר" שעת הגעה לשבט: 15:25 שעת חזרה מהשבט: 20:16 כמה חניכים הגיעו? 15 יאיך היה? מעולה ומה היה? פעולת הקוטב (הצפוני הדרומי) היו שאלות בנעליים של אנשים והבצצוואר שלהם ואז היה תופסת פינגוווינים ודגליים כי יש קוטב צפוני ודרומי) מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה בצפר ומעל? סווצרט חנוכה דרום החום איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????נחמג לחזור למסגרת סופסוף מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: נהההה... וסתם משהו מעניין שקרה:כלום החיים שלי משעממים|: האיש שעשה לך את היום: נהה למה?נהה מסר לאיש שמעלך: היי אייקון שמתאר את היום: |: ואייקון שמתאר את הפעולה:|(-:|ציטוט יומי: מסקנה יומית:לעעע:)

talbebchuk

New member
אניאנינאיאניני

שם / כינוי: טל, בבצ'וק! שבט: דן בת-יםםםם הנהגה: חוף! =] תפקיד: מדריכת ד' בנות שכבה גילאית: שישיות שם השכבה: אופק (!) שעת הגעה לשבט: 15:30 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 11!!! איך היה? מוזר. ומה היה?.פעולת למה חאקי. בהתחלה ממש טוב,ואז 2 חניכות שרבו בטיול משפחות (1/12) נזכרו בריב והתחילו לריב מכות וכל השפוטות רבו איתן ואעאעאעאע השתגעתייי מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר ומעל? כלום! איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? לחוץ.. לא משהו ללכת אחרי הבצפר לשבט, לעשות שם הכל, ולחזור הביתה בלילה להכין שיעורים. :/// מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לעוז הגיע החאקי והוא היה מאושר!
וסתם משהו מעניין שקרה: אממ הצוות שלי החזיר פעם ראשונה את כלללל הציוד ביום של הפעולה! לא סחבנו יותר כלום לעוד שנתיים! החזרנו הכל היום! האיש שעשה לך את היום: תום למה? סתם כי אני אוהבת אותו.. מסר לאיש שמעלך: השישיסטים!!! השישיסטים!!! ה-שי-שיסטים!!! אייקון שמתאר את היום: =]] ואייקון שמתאר את הפעולה: :? ציטוט יומי: "יא *%^&$%^!!!" "לא - את $%&^#$&!!!" אעאע הן בנות בד'! מאיפה הן יודעות את כל הקללות האלו?! מסקנה יומית: לא כיף שחניכות רבות מכות... וגם - החאקי הגיע!

giraffeeeee

New member
OHC - או פרה קדושה../images/Emo80.gif

שם / כינוי:איילת עיניי תכלת שבט: אלו אלו אלו אלו אלו מות מות מות מות מות הנהגה:שאר"צצ תפקיד:ראשג"דית ד'/נציגת השכבה במועצת הנהגה/ מנהלת אתר השבט שכבה גילאית:שביעיות יש בעיות? שם השכבה:מצדה כאילו דה שעת הגעה לשבט:16.00 שעת חזרה מהשבט:19.30 כמה חניכים הגיעו?28 איך היה?מעולה ומה היה?פעולה וישיבת שכב"ג מה לבשת מתחת לחאקי? גופיית סבא לבנה חולצה קצרה כחולה גופייה לבנה מחממת וטייץ עם חותלות ומעל?כלום איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????בעעעעעעעעעעעע מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: המדריכות התחרפנו באמצע פעולה (החניכות העבירו פעולה) אז הן התחילו לרקוד וכל פעם להמציא ריקוד אחר לאותו שיר. וסתם משהו מעניין שקרה: מחר ישיבת צוות (בנות) אצל אחת המדריכות הולך להיות כייף
האיש שעשה לך את היום:צוות למה? כי הם קרועים ואני אוהבת אותם
מסר לאיש שמעלך: לילה טוב אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "תגידי לקחת סמים לפני שבאת לפה?" "שקט יש פה חניכים" "מה? אני לא בוגר מספיק?" ליאור אני ואלון בשיחה על הסחרחורת שלי. מסקנה יומית: סחרחורת זה בעע

cohen shir

New member
זה שאתה משתמש ב../images/Emo88.gif זה לא הופך אותך לחכם

או את הדברים שלך לנכונים.... דעתי צלולה ביותר! ואם כבר אז דעתך מטושטשת... זה הכל בגלל שאתה זקן ושאתה לא רוצה לבוא לפסטילון...

למעלה