../images/Emo205.gifכייייףףףףףףףף כיופה!../images/Emo205.gif
שם / כינוי:
שיר.
שבט:
אלון.
הנהגה:
שרון צפון.
תפקיד:
הרבה...
שכבה גילאית:
שמיניסטית.
שם השכבה:
אשד.
שעת הגעה לשבט:
14:30
שעת חזרה מהשבט:
23:00
כמה חניכים הגיעו?
לא יודעת לא הייתי במסדר פתיחת פעולה כי הייתי בישיבה עם האחראית נוער של פרדס חנה כרכור...
איך היה?
כייף כיופה!
ומה היה?
המון ישיבות לפני הפעולה, פעולה, ישיבת שכב"ג באורך הגלות, פעולת שכבה מהממת!!!!
מה לבשת מתחת לחאקי?
גופייה לבנה כזו של חורף - ארוכה ומחממת, מעל חולצת יום צופה 2004 (אוי מיי גאד! גם קני שרד!
)
ומעל?
סוואצ'רט בית ספר עם ריצ'רץ'.
איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה?
מרנינן מרענן ומרגש ממש.
ובעיקר מעלה תקווה שאחריי השביתה הזו תהיה לי תעודת בגרות.
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
בפעולת שכבה התחלקנו ל2 קבוצות ובמקרה זה יצא בידיוק השני בתי ספר שכל השכבה הייתה בהם ביסודי, אז כל הפעולה עשינו מורלים לבתי ספר ונזכרנו בשירים מהמסיבת סיום שלנו ושטויות שכאלה....
"אלונים הכי טובים ואין מה לדבר, אנחנו ננצח ולכם לא נוותר! אז שבו בצד עם המוצץ ביד! אלונים הכי טובים שלוש קריאות הידד! הידד! הידד! הידד הידד הידד!"
וסתם משהו מעניין שקרה:
בישיבת שכבה דוברו על שלושת האירועים הלוהטים של השנה ושלושתם ממש קרובים!!!!!!!!!!! נשף שכב"גי!
האירוע הנוצץ של השנה! (והכל אודות לסילית בנג!), ט"ו בכיף!!!!! מפעל תנועות הנוער הגדול של פרדס חנה כרכור!!!!!! (18.1) וכמובן איך אפשר בלי..... ה-אירוע של ה-שנה, מופע ה-איכות!
פסטילון 2008!!! שמתקיים ב9.2 ומי שלא בא קבב!!!!
האיש שעשה לך את היום:
שכבת אשד המהממת והמצחיקה.
וכמובן גם אביטל המושלמת המדריכת שכבה האגדית!
למה?
כי היה ממש כייף בפעולת שכבה וגם בארוחה שעשינו לפני... פשוט קנינו מלא בורקסים ונסטי והיה כייף וטעים וכמובן שגם עשינו שטויות כל הפעולה בשבט והישיבת שכב"ג...
מסר לאיש שמעלך:
חיים מאושרים!
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
"לא קלה היא לא קלה דרכנו, לפנינו עוד שנים ארוכות, ההתבגרות היא חלק מחיינו, אנו נתקדם שלב אחר שלב..." השיר סיום יסודי של בית ספר אלונים המהמם!
מסקנה יומית:
תקופה טובה בפתח, כולם להיות במתח! (ולבוא לפסטילון!)
הודגש באמצעות מדגישומטיק