שלישישי

Loony Moony

New member
../images/Emo41.gif

שם / כינוי: ענבל שבט: הנשיא הנהגה: תל אביב תפקיד: מדריכת ד' בנות שכבה גילאית: שישיסטית שם השכבה: אורן שעת הגעה לשבט: 15:00 שעת חזרה מהשבט: 21:30 כמה חניכים הגיעו? 12 איך היה? רע ומה היה? 4 חניכות לא השתתפו בחצי מהפעולה וצעקו עלי מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת חמד"ע הנשיא ומעל? סווטשירט פתיחת קורס איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? סבבה דווקא מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ביקשנו מהחניכות להביא אוכל יבש ואחת הביאה שקית קטנה עם ממש טיפה אורז... לא יודעת אם זה עצוב או מצחיק וסתם משהו מעניין שקרה: פעולת שכבה ראשונה! האיש שעשה לך את היום: גל למה? בגלל שהוא הראה לנו את התמונות מהמשלחת והאלבום שהוא הכין! מסר לאיש שמעלך: מקווה שלך היתה פעולה טובה יותר ממני אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אם נעלבת מהן, אני מצטערת בשבילך" (חניכה חמודה) מסקנה יומית: חניכים זה עם דרעק!

rliss

New member
../images/Emo153.gif

שם / כינוי: רוני שבט: יהודה כאילו ואו כאילו דה
הנהגה: החוף תפקיד: מדריכת ו'
שכבה גילאית: 1/6 שם השכבה: דו
וש שעת הגעה לשבט: 16:30 שעת חזרה מהשבט: 19:00 כמה חניכים הגיעו? 7!
איך היה? לא טוב
ומה היה? פעולת מחנאות, קשרים. הכנה ליום צופה. לפחות זה מה שהיה אמור להיות
מה לבשת מתחת לחאקי? טי שירט חומה ארוכה ומעל? ג'קט ורוד כהה מאוד יפה
איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? כייף
בהכי ברצינות בעולם! מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכה שאלה אם היא רוצה היא תקנה לי מסטיק!
וסתם משהו מעניין שקרה: באתי לבצפר ל3 שעות; שעת מחנל, שעה חופשית והיסטוריה. כייף גדול עם טופיפי
האיש שעשה לך את היום: בנות מהכתה
למה? כי כפרעליהן אני ממש אוהבת אותן
מסר לאיש שמעלך: יהיה טוווב
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אין ליייי מסקנה יומית: אותה מסקנה משבוע שעבר. רקזה פחות מוצא חן בעייני

Big Joni1

New member
לה לה לה

שם / כינוי: ג'וני שבט: עלית הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריך ח' שכבה גילאית: י' שם השכבה: שכבת שוקי
שעת הגעה לשבט: 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: 8 כמה חניכים הגיעו? 11 מתוך 13 (אבל זה 11 מתוך 11 כי יש שתיים שבאות רק בשישי
) איך היה? מצחיק בטירוף ומה היה? פעולת עולם התקשורת.. עשינו כל מיני תחנות של אמצעי תקשורת.. היה גדול! מה לבשת מתחת לחאקי? בוקסר וחולצת מדריכי ה' הנהגתית של המחנה. ומעל? כלום איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה? מתרגלים. באסה. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: המרכז שלנו חפר במועצת שבט במשך 36 דקות ברצף, עד שכל השכב"ג פשוט סימן לו "פסק זמן" עם הידיים שיסתום כבר!@ וסתם משהו מעניין שקרה: כל החניכים שלי באו, וכולם באו על חאקי מלא! עם עניבות וזה
קטע נדיר ביותר. האיש שעשה לך את היום: דין, זה שמדריך איתי בזוג... קרע אותי מצחוק. למה? הבנאדם פשוט מפגר ויש לו ת'יציאות הכי מצחיקות בעולם... מסר לאיש שמעלך: חניכים זה באמת דרעק... אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
|רדיו|
מה, פעולת עולם התקשורת.... ציטוט יומי: "כולם פה נמצאים כאן רק כי הם נהנים ואתם לא חייבים לאף אחד כלום" המרכז בנאום החפירה... מסקנה יומית: צוות ח', צוות חפירה.

noname202

New member
עונה :)

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה' בנים שכבה גילאית: י"א שם השכבה: אלמוג שעת הגעה לשבט: ממ פעם ראשונה 12, הלכתי אחרי עשר דקות, חזרתי להציק לקוקי ב1 בערך :X שעת חזרה מהשבט: ממ 7 וחצי-8...אני יודעת כמה חניכים הגיעו? ממ לי 10 איך היה? נוראי ^_^ ומה היה? לא הצלחתי להעביר פעולה במיוחד, אז העברתי את הבנים הנורמליים לפעולה של הבנות, ואחרי שהפשושים שלי עשו קצת באלגן הם הלכו וניסו לבנות מתקן. [רמז: לא הצליח להם] אה, וגם לימדתי אותם עוד כל מיני קשרים וכאלה על הדרך ^_^ אחרי זה ישיבת שכב"ג ואז היה אמור להיות משהו כזה של ניקיון. יה רייט. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בי"ס ומעל? כלום איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? נוראי. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הם התפרצו למעגל מוראלים ושפכו מים על כולם ^_^ חמודים. [אני גידלתי אותם :$] וסתם משהו מעניין שקרה: מממ התפוצץ הביוב ^_^ חח האיש שעשה לך את היום: מממ למה? מסר לאיש שמעלך: יום טוב? אייקון שמתאר את היום: :-| ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "|צחוק| היית צריכה ללכת על הבחירה הקלה" "אפשר לבטל לחיצות יד?
סתם נו, אני אוהבת אותם :$" מסקנה יומית: עוד יצא מהם משהו.

s h a r o n 7

New member
אוחחחח ../images/Emo126.gif

מזעזע ... באמת היה מזעזע !! שם / כינוי: שרוןן שבט: ג' (מוציאה חוץ לצבר) הנהגה: ת"א תפקיד: מדריכת ו' חוץ שכבה גילאית: שישיזזזזזם שם השכבה: כח שעת הגעה לשבט: 15:00 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 9 בקבוצה שלי איך היה? בהתחלה הכי טוב שיש ואחכ מזעזע ... ומה היה? בהתחלה רק צחקנו ועשינו שטוייייות באמאשלי לא הייתה לי פעולה יותר טובה מזה בחייים !! אח"כ הן חטפו ת'פצלה שלהן והתחילו להפריע וביטלתי לכמה חניכות משהו והן התעצבנו ויייייואו יצאתי מבואסת מהפעולה ובלי חשק להמשיך ... מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה חומה ארוכה ומעל? - איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? נורא !! אני שונאת בצצצצצפר !! מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אחרי הפעולה 2 חניכות שלחו לי סמסים מעצבנים יואואו שונאת את זההההה וסתם משהו מעניין שקרה: לא נשאתי לפעולה שכבה !? האיש שעשה לך את היום: אמא חחח למה? היא פשוט ישבה והקשיבה לשטויות שלי חצי שעה ועזרה לייי מסר לאיש שמעלך: שיהיה לךף יום מנצנץ !
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: שמור במערכת מסקנה יומית: מי מבין חניכייייים !?

cohen shir

New member
../images/Emo205.gifכייייףףףףףףףף כיופה!../images/Emo205.gif

שם / כינוי:
שיר.
שבט:
אלון.
הנהגה:
שרון צפון.
תפקיד:
הרבה...
שכבה גילאית:
שמיניסטית.
שם השכבה:
אשד.
שעת הגעה לשבט:
14:30
שעת חזרה מהשבט:
23:00
כמה חניכים הגיעו?
לא יודעת לא הייתי במסדר פתיחת פעולה כי הייתי בישיבה עם האחראית נוער של פרדס חנה כרכור...
איך היה?
כייף כיופה!
ומה היה?
המון ישיבות לפני הפעולה, פעולה, ישיבת שכב"ג באורך הגלות, פעולת שכבה מהממת!!!!
מה לבשת מתחת לחאקי?
גופייה לבנה כזו של חורף - ארוכה ומחממת, מעל חולצת יום צופה 2004 (אוי מיי גאד! גם קני שרד!
)
ומעל?
סוואצ'רט בית ספר עם ריצ'רץ'.
איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה?
מרנינן מרענן ומרגש ממש.
ובעיקר מעלה תקווה שאחריי השביתה הזו תהיה לי תעודת בגרות.
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
בפעולת שכבה התחלקנו ל2 קבוצות ובמקרה זה יצא בידיוק השני בתי ספר שכל השכבה הייתה בהם ביסודי, אז כל הפעולה עשינו מורלים לבתי ספר ונזכרנו בשירים מהמסיבת סיום שלנו ושטויות שכאלה....
"אלונים הכי טובים ואין מה לדבר, אנחנו ננצח ולכם לא נוותר! אז שבו בצד עם המוצץ ביד! אלונים הכי טובים שלוש קריאות הידד! הידד! הידד! הידד הידד הידד!"
וסתם משהו מעניין שקרה:
בישיבת שכבה דוברו על שלושת האירועים הלוהטים של השנה ושלושתם ממש קרובים!!!!!!!!!!! נשף שכב"גי!
האירוע הנוצץ של השנה! (והכל אודות לסילית בנג!), ט"ו בכיף!!!!! מפעל תנועות הנוער הגדול של פרדס חנה כרכור!!!!!! (18.1) וכמובן איך אפשר בלי..... ה-אירוע של ה-שנה, מופע ה-איכות! פסטילון 2008!!! שמתקיים ב9.2 ומי שלא בא קבב!!!!
האיש שעשה לך את היום:
שכבת אשד המהממת והמצחיקה.
וכמובן גם אביטל המושלמת המדריכת שכבה האגדית!
למה?
כי היה ממש כייף בפעולת שכבה וגם בארוחה שעשינו לפני... פשוט קנינו מלא בורקסים ונסטי והיה כייף וטעים וכמובן שגם עשינו שטויות כל הפעולה בשבט והישיבת שכב"ג...
מסר לאיש שמעלך:
חיים מאושרים!
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
"לא קלה היא לא קלה דרכנו, לפנינו עוד שנים ארוכות, ההתבגרות היא חלק מחיינו, אנו נתקדם שלב אחר שלב..." השיר סיום יסודי של בית ספר אלונים המהמם!
מסקנה יומית:
תקופה טובה בפתח, כולם להיות במתח! (ולבוא לפסטילון!)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yo yoel

New member
עונה ומגניב

שם / כינוי: יואל שבט: בן יהודה הנהגה: שרון צפון, הנהגת גנבי הבמבה לטופח תפקיד: מדריך ד' שכבה גילאית: י' שם השכבה: תומר שעת הגעה לשבט: 16:00 שעת חזרה מהשבט: אממ נראה לי 8 וחצי או יותר מאוחר כמה חניכים הגיעו? 9 איך היה? סבבי ומה היה? פעולה מגניבה ואח"כ שיחה עם אמא של חניך מופרע. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה? ומעל? כלום איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? חביב מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: טיפסתי על הקלף של התורן השבטי (4 מ' בערך) בשביל לשים שמה ת'בקבוק מים של זאת שמדריכה איתי... ואז היא חיפשה אותו שעות וסתם משהו מעניין שקרה: חניך אחד הביא לנו מטבעות שוקולד האיש שעשה לך את היום: שיר למה? כי יש לה פאנטון מוזר של הבנות נחמה מסר לאיש שמעלך: לא בריא לשמור בבטן אייקון שמתאר את היום: אין לי מושג באייקונים ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "איפה הבקבוק שלי?" מסקנה יומית: לשים בקבוקים על קלפים זה כיף.

cohen shir

New member
איזה זעטוט חצופצף!

א. היית מת לפאנטון כמו שלי. ב. היית מת לדבר במועצת הנהגה. ג. אני לא שומרת דברים בבטן. ד. אם נימי ידע על זה שטיפסת על התורן חבל עלייך. ה. מאיפה יש לך את המספר שלי לעזעזאל?!?!!?!?!?!?!?!!!1 ו. הבנות נחמה כאלה מדהימות ולשיר את השירים שלהם בישיבת שכב"ג שמחכים שבן יסתדר זה הכי כייף בארץ!

yo yoel

New member
כן הא? ../images/Emo6.gif

א. האמת שאין לי בכלל פאנטון. ב. אני אדבר במועצת הנהגה אם תתני לי אישור או לא
ג. זה סתם היה משפט שקפץ לי לראש ברגע ד. אני לא חושב שהוא ידע חוץ מזה הרגליים שלי היו מתחת ל2 מטר ה. מנועה שאיתך בצוות מוביל ו. האמת שלא, והשיער של קרולינה נראה כמו עץ איזדרכת.

איש הגשם../images/Emo99.gif

שם / כינוי:עוז/עוזה שבט:דן הנהגה:חוף תפקיד:ראשגד ה' שכבה גילאית:י"א שם השכבה:אור שעת הגעה לשבט:13:00 שעת חזרה מהשבט:הלכתי אחריי זה להצגה מהבית ספר אז ב23:15 כמה חניכים הגיעו?לגדוד שלי 8 כי כולם היו באסיפת הורים איך היה?כיף ומה היה?בגלל שבאו כל אחד עשה משהו אחר מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת בתי ספר ומעל?ז'קט איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????סבבה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:הבנים בקבוצה סוף כל סוף התנהגו יפה וסתם משהו מעניין שקרה:ההצגה הייתה ממש יפה וקיבלתי חאקי מדוגםםםםםםםם סוף כל סוף האיש שעשה לך את היום:אמממ ברק למה?כי הוא סטלן מסר לאיש שמעלך:שיר יא חתיכת על^__^ אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"לא יודע" מסקנה יומית:עם חניכים רוצים אז הם מושלמיםםםםםםםם

rliss

New member
הפהפ, מתוקה, יש תור לפניך../images/Emo11.gif

חיחחח כפרות

למעלה