שלישישישבת:)

hadarinke

New member
עונה....מצב רוח לא משו../images/Emo4.gif

שם / כינוי:הדר
שבט:און
הנהגה:דר"ג
תפקיד:קורסניקית....
שכבה גילאית:ט'
שם השכבה:איתן...
שעת הגעה לשבט:3
שעת חזרה מהשבט:7 וחצי...
כמה חניכים הגיעו?...
איך היה?לא רוצה בכלל להיזכר במה שהלך שם...כמעט בכיתי מעצבים!
ומה היה?שיחה שכבתית עם חצי מהגדוד(רוב הבנים שמעו שיש שיחה והלכו)
מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה מגניבה מתאילנד
ומעל?כלום...
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:בואו לא נדבר על זה...
וסתם משהו מעניין שקרה:שחכתי את הצעיף שלי!
האיש שעשה לך את היום:אף אחד...
למה?כי ככה.
מסר לאיש שמעלך:שבת שלום=]
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
,
|חושב|
ציטוט יומי:בכל דבר טוב יש גם דבר רע....
ומשהו חדש איך המרגש החורפי?קר לי באצבעות!
מסקנה יומית:לא משנה מה, תמיד המעיל של אבא הכי מחמם=]

hadarinke

New member
עונה לגבי היום

שם / כינוי:הדר שבט:און הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקית ממורמרת שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתן שעת הגעה לשבט:10 שעת חזרה מהשבט:2 בערך...אולי לפני כמה חניכים הגיעו?לא יודעת... איך היה?היה טוב,אבל כל החיים שלי מפוקששים אז לא הייתי מרוכזת ומה היה?פעולה על הערכים של הצופים ועוד.. מה לבשת מתחת לחאקי?גופית סבא ומעל?כלום...העצם לבשתי טיפה את הצעיף ששחכתי ואז מצאתי אותו על הרצפה בחוץ.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:2 ילדות מהאחווה שלי הלכו מכות(בצחוק) ומרחו אחת על השניה צבע:) וסתם משהו מעניין שקרה:יש לי חברות שממש עושות לי בעיות"\ האיש שעשה לך את היום:שוצי,אבל בקטנה... למה?כי היא מבינה אותי תמיד... מסר לאיש שמעלך:חיים טובים אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"לא משנה." ומשהו חדש איך המרגש החורפי?לא חדש... מסקנה יומית:הכל מתפקשש לי בחיים ובא לי להתחיל הכל מההתחלה

אוייי אבל

יש לך סמיילי מחייך בחתימה אסור לך להיות עצובה ): [email protected] לכל דבר שאת רוצה להגיד או לחפור או סתם לספר לי... באמת באמת שאני פה :) שבת שלום בובי.

יוליפ

New member
אני אני

שם / כינוי: יעל/יוליפ שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד: חניכת ח' שכבה גילאית:ח' שם השכבה:גולןןןןן שעת הגעה לשבט:7 ו20 (עזבו את זה שהפעולה התחילה ב6.אחרתי עד כדי כך >< ) שעת חזרה מהשבט:22:05 D: כמה חניכים הגיעו?מליון איך היה?היה מדהים. ומה היה?המדריכים עשו לנו פעולות מגניבות..ו..הייתה פעולה ממש חשובה.שרושמים בעילום שם לכל אחד מכתב.ואני חושבת שזו הפעולה הכי טובה שעברתי עד עכשיו. מה לבשת מתחת לחאקי? את החולצה של הבית ספר ומעל?סווצשירט של פוקס (מהמחממיםםםםם) מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הייתה לנו שיחה(בלי שום קשר לפעולה) ממש חשובה עם ילדים מהכיתה.זה היה מדהים.כמה שהתגעגעתי אליהם.הייתי צריכה את השיחה הזו. וסתם משהו מעניין שקרה:שיחות מעניינות,סגירת חשבונות. האיש שעשה לך את היום:היו כל כך הרבה...קיצר,כל הגדוד :) למה?אנשים מדהימים.. מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך שבת כייפית :) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "היא כל כך מכוערת שדור גליקליך לא יגע בה!" חברה שלי על המורה שלי למדעים. ומשהו חדש איך המרגש החורפי? מדהים כל כך :) מסקנה יומית: יש על מי לסמוך,ויש לי ילדים חמודים בשכבה :) שיהיה לכולם שבוע מוווווווווווווושלם :) (בחיים שלי לא חשבתי כמה אני אוכל להטיף ערכים לילדים.וגאד!אני רק בכיתה ח'! היה..פשוט מדהים!)

giraffeeeee

New member
קשוחים בע"מ

שם / כינוי:איילת עיניי תכלת שבט:אלומות הנהגה:שאר"צ תפקיד:ראשג"דית ד'/ נציגת השכבה במועצת הנהגה/מנהלת אתר השבט שכבה גילאית:שביעיות שם השכבה:מצדה שעת הגעה לשבט:15.45 שעת חזרה מהשבט:18.30 כמה חניכים הגיעו?25 איך היה?מעולההה ומה היה?פעולה מה לבשת מתחת לחאקי?טייץ וגופייה ורודה ומעל?סווצ'רט לבן של הגרנד קניון מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:העפתי את כל הבנים מהמסדר. וסתם משהו מעניין שקרה: לחניכה היה יוממולדת וחניכות הכינו לה עוגה האיש שעשה לך את היום:בוביז
למה? כי היא אהבת חיי מסר לאיש שמעלך: סופ"ש מגנוב!! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "לך לך לאיילת שם, היא מחכה לך, שומרת לך כיסא" ירדן לארבעה חניכים במשוב ומשהו חדש איך המרגש החורפי?מרנין מסקנה יומית:בוביז ואני זה המון

Big Joni1

New member
sheli

שם / כינוי: ג'וני שבט: עלית הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריך ח' שכבה גילאית: י' שם השכבה: שוקי שעת הגעה לשבט: 1 וחצי שעת חזרה מהשבט: 7 כמה חניכים הגיעו? 11 מתוך 13 (אבל 1 הודיעה שלא תבוא! גם תופס!) איך היה? נחמד. ומה היה? פעולת שפת הסימנים מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של צר"ח מטיול חנוכה 07 :) ומעל? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: יש לי חניכים מפגרים וסתם משהו מעניין שקרה: פעולת שכבה, הייתה פעולת בנים :mad: האיש שעשה לך את היום: מור המדריכת שכבה שלי. למה? סתם כי היא תותחית. מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "שלא תגמור לי כמו מוטי בננה בציריך!!" ומשהו חדש איך המרגש החורפי? על הפנים. נהרס לי הפן. סתם... מה אכפת לי?
מסקנה יומית: חניכה שלי הציעה לי לעשות פעולה הבאה - פעולת בוטנים. מה, אני מדריך כזה גרוע? שבוע טוב

Big Joni1

New member
כן.. זה בדיחה פרטית כזאת

השבט לא היה קיים כשהיינו חניכים (שבט עלית זה שבט חדש) אז לפני חודשיים בחרנו שם לשכבות של השכב"ג...וכל שכבה בחרה מה שבא לה..

כן אני יודעת

שזה שבט חדש... אני במקרה מקרי במיוחד שישיסטית בשבט עוגן. חחח עדיין... שוקי? זה לא קצת כלבי יותר מאשר שכבתי? טוב העיקר שטוב לכם איתו! :]

אני:]

שם / כינוי:עזרא שבט:אילת הנהגה:דר"ג תפקיד:מדריכת ו' שכבה גילאית:שישיסטית
שם השכבה:ברק-כי רעמים סתם עושים רעש!! שעת הגעה לשבט:1 שעת חזרה מהשבט:18:00 כמה חניכים הגיעו?8 לא היו רק 2! איך היה?היה סבבה :] ומה היה?כל מיני שונאת את השאלה הזאתי
מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה של הטריאתלון ומעל?סווצ'רט של חנוכה צפון 2007 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אמ לא זוכרת וסתם משהו מעניין שקרה:כלוום =] האיש שעשה לך את היום:עדי למה?כי ככה
סתם אני מתה עלייה מסר לאיש שמעלך:ג'ונייייייי כפרעלייך! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:--- ומשהו חדש איך המרגש החורפי?וואלה כיייף סופסוף מרגישים את החורף באילת! מסקנה יומית: אין!

steila

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעע

שם / כינוי: סתיו שבט: רמת חן הנהגה:דן רמת גן תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: חמשושית שם השכבה: עופר
שעת הגעה לשבט: 15:00 עליתי על הסעות.. שעת חזרה מהשבט: 17:40 הסעות.. כמה חניכים הגיעו?8 איך היה? נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא ומה היה? לא היה כלום מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה שחורה ומעל? סווצרט שחור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לא העברתי פעולה.החניכות כל הזמן רבו וצעקו שתיים ברחו מהפעולה,והראשגדית צעקה עליהן אחרי שגם אני צעקתי וסתם משהו מעניין שקרה: לא היה מעניין ! האיש שעשה לך את היום: אף אחד למה? כי היה יום נורא אתמול מסר לאיש שמעלך: הנהגת דר"ג שולטת :) אייקון שמתאר את היום: :( ואייקון שמתאר את הפעולה: :'( :( ציטוט יומי: "אבל אני לא יכולה לטוס תגידי לי לאן !" חניכה ומשהו חדש איך המרגש החורפי? לא טוב...קצת חולה

NoA211

New member
פעולת ערב מיוחדת../images/Emo13.gif

שם / כינוי:נועה שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:חניכה שכבה גילאית:ח' שם השכבה:גולן
שעת הגעה לשבט:18:00 שעת חזרה מהשבט:22:00 כמה חניכים הגיעו?הרבה איך היה?מדהים!כל כך כיף.... ומה היה?פעולה על שנת ח' וזה והיה כל כך מושקע ויפה!!! מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה כחולה ומעל?סוודר לבן וסווצ'ר אפור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:צילמו אותנו לפסטיבל ועשינו מלאאא שטויות והיה כל כך מצחיק וסתם משהו מעניין שקרה:עשינו מעגל אבל הפוך שישבנו עם הגב לתוך המעגל כדי שלא נראה אחד את השני ונתנו לנו דפים ואז נתנו לנו קטגוריות כמו:אף פעם לא היה לי אומץ לומר לך ש... וכו' והיינו צריכים לכתוב למישהו(בעילום שם) ונתנו את זה למדריכים והם נתנו את זה למי שכתבנו והיה ממש יפה.... האיש שעשה לך את היום:עמית למה?כי היא מלכה מסר לאיש שמעלך:[= אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"תנו לי ר' תנו לי ו' תנו לי נ' מה יצא? רווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןן אחים אחים אחים שמחה שמחה שמחה......."
ומשהו חדש איך המרגש החורפי?מסריח....שונאת חורף מסקנה יומית:המדריכים שלנו הכי טובים בעולם

Cheetah Girl

New member
ואו, מלא זמן אל היתי פה...

שם / כינוי: מאי שבט: דן אמפריה:] הנהגה: חוף
תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: שישיות- או לא להיות! שם השכבה: אופק
שעת הגעה לשבט: 13:30 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 7 איך היה? אממ... סבבה כזה. התחיל גרוע והמשיך מגניב ומה היה? פעולת שם תקנון וציפיות מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה קצרה, חולצה שחורה ארוכה וחולצה ירוקה של בצפר... מה..? היה לי קר|: ומעל? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: בת צוות שלי עוזבת את ההדרכה. וסתם משהו מעניין שקרה: כלום האיש שעשה לך את היום: מושיקוD: למה? חחח סתם... הוא ממש הצחיק אותי... והתעברנו על כל מיני דברים והיה מגניבD: מסר לאיש שמעלך: ממ... שיהיה המשך יום נדירD: אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "הרצל אמרררררר..." ומשהו חדש איך המרגש החורפי? כיף לאללה
מסקנה יומית: חניכות שלי מעצבנות אותי. לפעמים.

cohenet91

New member
יום הורים חניכים בשבט סהר! :)

שהתקיים היום, במקום הפעולה אתמול. שם / כינוי: ענתי :) שבט: סהר
הנהגה: חוף. תפקיד: פעילה בצוות קהילה :) שכבה גילאית: יא'. שם השכבה: ברק. שעת הגעה לשבט: 8:00. שעת חזרה מהשבט: 13:00. כמה חניכים הגיעו? 160 בכל השבט, לא כולל הורים :/ אבל נו, יום שבת וכל זה.. איך היה? היה דווקא סבבה :) ומה היה? יום הורים חניכים עם מלא תחנות וזה. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת צו ריגול
ומעל? כלום. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שאני ויעל עשינו שעתיים את המבוך חבלים הזה
ושהייתי רק עם שתי קבוצות מתוך ארבע. וסתם משהו מעניין שקרה: גדוד גולן היו חמודים
האיש שעשה לך את היום: לאדעת. למה? - מסר לאיש שמעלך: שבת שלום ומועדים לשמחה
אייקון שמתאר את היום:
הייתי עיה כמו לאדעת מה. ואייקון שמתאר את הפעולה:
- וכמו שנאמר "ומה עם הגביע?!
ציטוט יומי: מהמסדר- "גדוד סופה- עושים עליך פו!" ו"קורס אתגר- קורס של ארנבים מגניבים!". ומשהו חדש איך המרגש החורפי? הייתה דווקא שמש היום. מסקנה יומית: הורים זה עם חסר קצב וחוש בסיסי למורלים

Loony Moony

New member
../images/Emo110.gif

שם / כינוי:
ענבל
שבט:
הנשיא
הנהגה:
תל אביב
תפקיד:
מדריכת ד' בנות
שכבה גילאית:
שישיזם
שם השכבה:
אורן
שעת הגעה לשבט:
14:40
שעת חזרה מהשבט:
21:30
כמה חניכים הגיעו?
6 מתוך 14! פעולה ראשונה שהגיעו כ"כ קצת!
איך היה?
אחלה ואז סביר ואז כיייפ
ומה היה?
פעולת 100% שהסתיימה תוך שעה, ואז סתם משחקים כיפיים
מה לבשת מתחת לחאקי?
סריג ירוק
ומעל?
סווטשירט של השבט
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
אממ חניכה זרקה עלי אבנים בשיחת סיכום.. מטומטמת :-S
וסתם משהו מעניין שקרה:
אף אחד מהצוות שלי לא יודע לטפס על עצים!
האיש שעשה לך את היום:
מייקי וגיל
למה?
מייקי כי היא סופר חמודה, גיל סתם
מסר לאיש שמעלך:
שיהיו לך פחות מבחנים מלי
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
"השישיסטיות, השישיסטיות"
ומשהו חדש איך המרגש החורפי?
קרררר
מסקנה יומית:
חניכים הם עם לא מובן

אני...פעולה ג' רביעית!!

שם:צעיין שבט:לביא הנהגה:שרון-צפון תפקיד:מדריכת ג'\גזברית צעירה שכבה גילאית:יא(עדיין הזוי לי לכתוב את זה
) שם השכבה:איתן[= שעת הגעה לשבט:16:40 שעת חזרה מהשבט:18:30? כמה חניכים הגיעו?4 אז איחדנו עם הקבוצת בנים השניה... איך היה?ממש כיך למרבה הפלא... ומה היה?פעולת ג' רביעית..!!! מה לבשת מתחת לחאקי?גופיה שחורה(היה קר
) ומעל?כלום
מקרה מביך/מצחיק/עצוב שקרה:חניכים שלי כאלה מושלמים!!! וסתם משהו מעניין שקרה:כלום תאמת... האיש שעשה לך את היום:החניכים[= למה?סתם כי הם חמודים מסר לאיש שמעלך:תן חיוך
הכול לטובה! אייקון שמתאר את היום:
(יום מוזר) ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:non ומשהו חדש איך המרגש החורפי?אני אוהבת חורף!!!!!!!!
מסקנה יומית:אממ...

liron010

New member
עונה על היום:)

שם / כינוי:לירון [קוקי] סעדון שבט:יהודה
הנהגה:חוףףף
תפקיד:קורסניקיט'
, ראש חלוץ ביום צופה
שכבה גילאית:חמישיות
שם השכבה:שכבת להב
, קורס עֹמר שעת הגעה לשבט:כמעט 12:00, בערב, 19:15
שעת חזרה מהשבט:15:00 - אחרי הפעולה, ישב"צ - 22:00 בערך כמה חניכים הגיעו?42, 8 איך היה?מרגש
ומה היה?פעולה על מי היה עֹמר אלקבץ - שעל שמו שכבת החמישיות בשבט נקראת קורס עֹמר, ובערב ישבת פרוייקטורים ליום צופה
מה לבשת מתחת לחאקי?גופייה ומעל?סווצ'רט הבט'חה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:בכללי, פעולה עצובה, מרגשת ומצמררת וסתם משהו מעניין שקרה:ישב"צ מעולה! הרגשתי ממש טוב אחרי.ואיך לא, התפקיד המדהים שנתנו ליD: האיש שעשה לך את היום:צווט'
, גל
, צוות פרוייקטורים
למה?כי הייתי איתם מלא זמן והיה לי הכי כייף בעולם!D: מסר לאיש שמעלך:ליל"ט:) אייקון שמתאר את היום:
,
ואייקון שמתאר את הפעולה:כנ"ל אייקון שמתאר את הישב"צ:
,
ציטוט יומי:"כולנו רקמה אנושית אחת חיה.." ומשהו חדש איך המרגש החורפי?קר ליייייייי
מסקנה יומית:ה' לוקח את הטובים ביותר מסקנה יומית2: לשבט יהודה הולך להיות היום צופה הכי מדהים בעולם, בזכות קורס עֹמר התותח - וזה לא איום, זו הבטחה!

למעלה