שלישישישבת:)

הדריק1

New member
שלישישישבת:)

וואי אני לא מאמינה שהפינה הזאת עדיין לא פורסמה שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ומעל? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: ומשהו חדש איך המרגש החורפי? מסקנה יומית: הודגש באמצעות מדגישומטיק

noname202

New member
עונה :):):)

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה' בנים פשושים ^_^ שכבה גילאית: י"א שם השכבה: אלמוג שעת הגעה לשבט: 3 שעת חזרה מהשבט: מממ שש וחצי בערך כמה חניכים הגיעו? 11 איך היה? חביב ומה היה? מדורה. נקודה. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה חומה צמרירית :p ומעל? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מצית בתוך המדורה וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: חניכה שלי ליזה למה? "גלי, תחזרי להדריך אותנו"
מסר לאיש שמעלך: שבת שלום ^_^ אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
|מדורה| ציטוט יומי: ומשהו חדש איך המרגש החורפי? גרוע, איכס חורף מסקנה יומית: חניכים + אש = סכנת חיים ^_^

הדריק1

New member
אנייייי../images/Emo3.gif

וואי אני לא מאמינה שהפינה הזאת עדיין לא פורסמה שם / כינוי: הדר הדרי הדרדסית...איך שבא לכם(אני לא נמוכה)
שבט: לפיד שולט וזה בולט כמוו הציצי של נינט הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: שישיות או לא להיות-שנה שנייה של הדרכה
שם השכבה: סהר-כי כל הכוכבים נופלים אבל הסהבר תמיד נשאר שעת הגעה לשבט: 15:30 שעת חזרה מהשבט: כ18:25 כמה חניכים הגיעו? 10 איך היה? חביב+
ומה היה? היה פעולת "מה היה קורא אם קולומבוס היה שחור"...
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ורודה מפלצות של פול אנד ביר ומעל? סווצרט בצפר
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:רקדנו ריקודי בטן:) וסתם משהו מעניין שקרה:בניתי בניין קלפים אחרי הפעולה היה מרגש כי כולם ניסו להרוס לי...)-: האיש שעשה לך את היום: מממ.... למה?מממ... מסר לאיש שמעלך: הייי מה קורה ? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: הוא גם שנתי:) "נשיקות הם אחלה של אוכל..."(זה קינוח כזה שנראה כמו קצפת ויש בצבעים לבן ורוד...) ומשהו חדש איך המרגש החורפי? אני שונאת את החורףף...קיץץץ שליטהההה:) מסקנה יומית:ממממ...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

כבר סופ"ש?????

שם / כינוי:עוז/עוזה שבט:דן הנהגה:חוף תפקיד:ראשג"ד ה' שכבה גילאית:י"א שם השכבה:אור שעת הגעה לשבט:15:30 עם הליווים שעת חזרה מהשבט:19:00 כמה חניכים הגיעו?לגדוד שלי 13 איך היה?בסדר ומה היה?פעולת שם ציפיות ותקנון מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת סמינר פתי"ש 2006 ומעל?ז'קט שחורשל אוניל מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אמממממממ חניכה אחת בד' רבה מכות והיא ממש הייתה במרץ עד שהצלחתי להרגיע אותה לקח הרבה זמן וסתם משהו מעניין שקרה:אמממ כלום האיש שעשה לך את היום:דניאל למה?כי היא באה איתי בלווים שלא הייתי צריך לעשות מסר לאיש שמעלך:שבת שלום [= אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי::"די די די די די" ומשהו חדש איך המרגש החורפי?אני לא אוהב חורף בעעעעעעעעע מסקנה יומית:לחניכים יש תמיד מלא מרץץץץץץץץץץ הודגש באמצעות מדגישומטיק

yaeltyl

New member
עונהה

שם / כינוי:יעל שבט:שורק הנהגה:חופ תפקיד:ראשג"דית ה' שכבה גילאית:י"א שם השכבה:איתן שעת הגעה לשבט:14:30 שעת חזרה מהשבט:20:10 כמה חניכים הגיעו?אני רק אגיד שהחניך ה-45 של הגדוד נרשם היום:) איך היה?כיף ומה היה?פעולה רגילה מה לבשת מתחת לחאקי?גופיה לבנה ארוכה ומעל?סווטשרט בצפר בורדו האיש שעשה לך את היום:לאדעת מסר לאיש שמעלך:עוז!!! שיהיה לך סופ"ש מהנה:) אייקון שמתאר את היום:(: ואייקון שמתאר את הפעולה:(: מסקנה יומית:אם אתה עושה,תעשה הכי טוב

talbebchuk

New member
בלגאןןןן

שם / כינוי: טל/בבצ'וק שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ומעל? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: ומשהו חדש איך המרגש החורפי? מסקנה יומית:

talbebchuk

New member
אני - עכשיו מלא..

שם / כינוי: טל/בבצ'וק/איך שבא לכם.. שבט: דן בת-ים1 (כי אימפריה יש רק אחת - צופי בת-ים!) הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ד' בנות שכבה גילאית: שישיות שם השכבה: אופק (!) שעת הגעה לשבט: 14:30 (אחרי 7 שעות בבצפר..) שעת חזרה מהשבט: 18:00 עם הליווים, היה יומולדת במשפחה שהייתי צריכה להגיע... כמה חניכים הגיעו? לי 9! איך היה? מצחיק וגרוע ביחד.. ומה היה? אתמול הבנו שיירד גשם היום, אז שינינו את כל הפעולה וכתבנו פעולה חדשה לחדר, ולא הכנו את הפעולה שתכננו להיום.. ואז היום קלטנו שממש חם, ופעולה בחדר תהיה בזבוז.. אז די אפשר להגיד שחרטטנו פעולה, למרות שהיא יצאה ממש ממש יפה.. ועשיתי איתם שעתיים מורל בערך, אבל היה לי כיף.. הבעיה היחידה, שנגררת כבר כ"כ הרבה זמן, היא 2 בנות שרבו מהטיול משפחות, והיום.. וואי, נפתח אשכול ונחפור.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר ומעל? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אבא של חניכה איים על חניכה אחרת! וסתם משהו מעניין שקרה: חניכה שלי קיבלה סופסוף את החאקי שהיא חיכתה לו כ"כ הרבה זמן! האיש שעשה לך את היום: מממ לא יודעת.. למה? לא יודעת.. היה יום מוזר.. עבר מהר מדי.. מסר לאיש שמעלך: זו אני - בהודעה שנשלחה בטעות.?! אבל ליעל - שבת שלום! אייקון שמתאר את היום: =] ואייקון שמתאר את הפעולה: :-?! ציטוט יומי: "תנו לראות ת'בוגלו!" "מה אמרת?!" ומשהו חדש איך המרגש החורפי? ממממ שונאת חורף.. אני מרגישה כמו דובון.. :Q מסקנה יומית: מעגלי מורלים זה דבר כיףףףףף

אחריי שרצתי אחרייה היא ממש הייתה מלאת מרץ

לא ישבה כל שנייה ברחה לי איףףףף עד שהצלחתי להושיב אותה לקח לי הרבה זמן ועד שהיא סיפרה ואז הגעתי איתה להסכם

Zachi40

New member
שלי לאתמול מצטער על האיחור

שם / כינוי:צחי, צחושש שבט:דן איפרה תיתנו כפיים בבקשה הנהגה:חוף תפקיד:מחסנאי שכבה גילאית:שביסטית שם השכבה:אור איפריה שעת הגעה לשבט:1.30 שעת חזרה מהשבט:7.30 כמה חניכים הגיעו?20 זירקנים איך היה?כיף ומה היה?לשתות מרק מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת בית ספר ומעל?עניבה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:לא היה כזה וסתם משהו מעניין שקרה:היה לנו מפקד אחד הגדולים האיש שעשה לך את היום:אין למה?כי לא היה אחד כזה מסר לאיש שמעלך:אין אייקון שמתאר את היום::] ואייקון שמתאר את הפעולה::] ציטוט יומי:אין כזה ומשהו חדש איך המרגש החורפי: קררר.. מסקנה יומית:אם אין לך משהו חשוב להגיד אל תגיד

rliss

New member
אני מאוד חכמה../images/Emo22.gif

ואף מוכשרת.
ואתה לא יכול להגיד שלא. :)

למעלה