שלישישישבת:)

הדריק1

New member
אני זוכרת אותך ...

זהיינו בהבטחה של הקורסיניקים בשבט שלכם...אז לנו...(השכב"ג)לא היה מה לשעות אז דיברנו איתך ואז אתה ועוד 2 אנשים מהשבט שלי שיחקתם בונופול במחשב..

קפלןןן

New member
אללה חורף.

שם / כינוי: קפלן. שבט: עוגןן :) הנהגה: דר"ג. תפקיד: מדריכה כיתה ה' ושכבגיסטית משרד :p. שכבה גילאית: שישיסטית. שם השכבה: להבבב ! שעת הגעה לשבט: 2וחצי. שעת חזרה מהשבט:7וחצי. כמה חניכים הגיעו? 14. איך היה? לא כדאי שאפרט.. גרועה! ומה היה?"כיף" כוסאמם. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה חלקה ירוקה. ומעל? סווצרט. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכה הרביצה לי (!) וזה בגלל שלא הצלחתי לעצור אותה מלתת מכות לחניכה אחרת , והיא די גדולה במימדיה.. כך ש..היא העיפה אותי מפגרת. הא ושחניכה זרקה אבנים אבל אחה"כ אמא שלה התקשרה ואמרתי לה את זה:p אז היא כעסה חחח. (מגיע לה!). וסתם משהו מעניין שקרה: מאור מגניב וכהן כלב. האיש שעשה לך את היום: מאור. למה? יצא לו קול של בת חעחע. מסר לאיש שמעלך: היי תתן לי חניכות אחרות. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "קפלן את מזה מגעילה היום" מתה על הבנאדם הזה! ומשהו חדש איך המרגש החורפי? כיףף :) מסקנה יומית: אין כמו מאור! אין כמו השבט! וכמה טוב שיש את מאור:)

Lior co

New member
חחחחח את מדברת על כרמל?

ומה זה לעזאזל שכבגיסטית משרד?!

Lior co

New member
פוקהונטס! :)

שם / כינוי: ליאור :) שבט: עוגגןןן הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריכת ו' שכבה גילאית: שישיות שם השכבה: להבב שעת הגעה לשבט: 14:00 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 11 איך היה? בנזונה! ומה היה? הייתה פעולת אינדיאנים- מגלים את אמריקה. אבל בסוף איכשהו זה הפך לפעולת סרט "פוקהונטס". מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של קורס ברק שבט אילת :) שאני עוד צריכה להחזיר.. חחח ומעל? סוווצ'ר OGEN TILL I DIE מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכות שמנות. וסתם משהו מעניין שקרה: חניכות מעפנות. האיש שעשה לך את היום: פילי (הילה)! כי היא מותק למה? כי היא נשמה מסר לאיש שמעלך: שיהיה סופשבוע לפניםם אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "בואו מלחמת דיגדוגים!!" ומשהו חדש איך המרגש החורפי? סבבה.. מסקנה יומית: מאור חתיך!

גם אנייי

שם / כינוי: יובל שבט: עוגן אימפריה@#$% הנהגה: דר"ג :] תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: שישיות או לא להיות שם השכבה: i love LAHAV שעת הגעה לשבט: 15:00 שעת חזרה מהשבט: 19:15 כמה חניכים הגיעו? 9 מתוך 15! מה זה אמור להביע?! איך היה? בלעע מוזרר ומה היה? הן הגיעו ממששש קצת אז לא היה לי כח להעביר פעולה.. וגם לא מצאתי בית אז עשיתי להן בשבט.. קיצר הייתי שבוזה. לקחתי אותן מאחורי המערות והיה שם שטח מלא דשא ירוק כזה ומאין איזור עם מלא מים שהחניכות שלי החליטו שהוא אגם... והיה עוד אור והציפורים צייצו... והיה שקט. קיצר אמרתי להן לשכב שם על הדשא (אז מה אם הוא רטוב וזה לקח לי חצי שעה לגרום להן לשכב), ועשיתי להן דמיון מודרך... הן ממש נהנו וזה לקח איזה שעה וחצי- שעה ורבע מהפעולה... אחרי זה לקחתי ג'ל לשיער ואמרתי להן לעשות תחרות התסרוקת הכי מצחיקה... חניכה שלי ניסתה לעשות מוהיקן ובסוף יצא לה פוקה משולש לאורך (לא לרוחב). אחרי זה שיחקנו נבר כי הן חשות גדולות ו.. זהו. מה לבשת מתחת לחאקי? סריג ארוך שחור, גופיה ארוכה. ומעל? סווטצ'ארט בגין בצבע אפור ג'ינס או מה שזה לא יהיה. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: נו אני חושבת שהתסרוקת מדברת בעד עצמה. וסתם משהו מעניין שקרה: יו דמיון מודרך זה הכי כיף בארץ. האיש שעשה לך את היום: גיאצ'וק כמובן למה? הוא הוציא לי קליקים מהגב בצורה פשוט מעולה! מסר לאיש שמעלך: היי ליאורי אני אוהבת אותך :] אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "איה שירי את שוכבת לי על הפטמה! *צחוק*.. מה את צוחקת?! גם לך יש ואפילו 2! וגם ליובל יש רק שהן אחרות כאלה..." ומשהו חדש איך המרגש החורפי? נו אתם יודעים.. שיבוא כבר הקיץ. מסקנה יומית: יש לי חניכות סתומות! :) (אבל בכל זאת אני אוהבת אותן) חחחחחחחחחחחחחחחח אוקי נרגעתי.

למעלה