שלישישבת

gorck

New member
שלישישבת

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? איפה העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מה לבשת מעל לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

s h a r o n 7

New member
פעולת קורססס../images/Emo126.gif

שם / כינוי: שרוןן שבט: ג'
הנהגה: ת"א תפקיד: חמישיסטיתתת שעת הגעה לשבט: 16:30 שעת חזרה מהשבט: 18:20 כמה חניכים הגיעו? אין לי מושג איך היה? כייייף ומה היה? פעולת קורס על צוות... פעולה מצחיקהה איפה העברת את הפעולה? מגרש-חדר ז'-מערום מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה שחורה V ומעל סווצ'רט ירוק זית מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: השיחת סיכום הייתה מצחיקה ממש חחח וסתם משהו מעניין שקרה: קיבלתי 91 בלשון
האיש שעשה לך את היום: ניצן למה? הולך להיות כ"כ כיף מחרררררר מסר לאיש שמעלך: שבת שלום
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "לכי תכיני קפה..."
"ברור... את חמישיסטית!" חחחח מסקנה יומית: אין כמו ההרגשה של אחרי המבחן במתמטיקה!

gorck

New member
אני אהיה ראשון.....

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: שימו לב שימו לב- יו'ר (ראש) פני-שבט של חניכי קורס שעת הגעה לשבט: 14:30 שעת חזרה מהשבט: 19:00 כמה חניכים הגיעו? אין לי איך היה? מדהים... ומה היה? חזרתי לשבט אחרי פולין.....כולם תמכו שאלו איך ומה וחוויות....ואמרו לי ת'תפקיד...שלישי ישב"צ ראשון! איפה העברת את הפעולה? שיחקתי כדוריד כל הפעולה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מה לבשת מעל לחאקי?כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לא קרה וסתם משהו מעניין שקרה: תפקיד האיש שעשה לך את היום: איה... למה? כיף לראות אותה אחרי פולאנד מסר לאיש שמעלך: אתה גבר אחי אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

cohen shir

New member
מזל טוב על התפקיד המהמם! ../images/Emo6.gif

כיאילו אני לא יודעת את זה כבר כמה שעות טובות.
אגב אני ראשג"דית של חמשושים! כיאילו גם של חמשושים.
חחחחח.... דבר איתי מתוקיז.

gorck

New member
של חמשושים?!

איך זה יכול להיות?! אצלנו יש על כל ועדת שכב"ג גם ועדת ט'.... אנחנו היינו השכבה הראשונה שהתחילה את זה...ומאז זה רק מתפתח....

cohen shir

New member
כי חמשושים מצטרפים אצלנו.....

צוותי הדרכה מפסח, אז בנתיים אני מראשג"דת אותם לבד עד שהם יצטרפו לצוות שזה תהליך של שבועיים ככה. קיצור דבר איתי.

gorck

New member
לא הבנתי....

הם כאילו מקבלים קבוצות מפסח עד המחנה?!

דודי63

New member
עונה=]

שם / כינוי: דוד שבט: דן בת ים הנהגה: חוף תפקיד: מדריך ה' בנים שעת הגעה לשבט: 2 שעת חזרה מהשבט:7 וחצי כמה חניכים הגיעו? :אממ 10 איך היה? :ככה ככה ומה היה? :ירד גשם=[ איפה העברת את הפעולה?ברחבת השבט מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה ועל חולצה קצרה מה לבשת מעל לחאקי?:סוואצרט של בילאבונג מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: שיחקנו כדורעף בסוף הפעולה =] האיש שעשה לך את היום: ... למה? ... מסר לאיש שמעלך:ערב טוב ושבת שבת אייקון שמתאר את היום: =] ואייקון שמתאר את הפעולה:=] ציטוט יומי: מסקנה יומית:שם זה =[[

noname202

New member
עונה

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: 3 שעת חזרה מהשבט: 7 אני מהמרת, משהו בסגנון כמה חניכים הגיעו? 5 לקבוצה, 76 לשבט, ו7 לט' @$@$!@%@$%@$! איך היה? חביב ומה היה? פעולת הכנה לים אל ים
איפה העברת את הפעולה? ממ, בחוץ, בחדר, בחוץ [דשא וזה] מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה לבנה מה לבשת מעל לחאקי? סווצ'ר כתום של חנוכ"ד מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: עופר השתמש בציפיות בתור תחתונים, שם אחת על הראש ויצר חוטיני..[קיצר, היה מאוד מביך להיות שם |:] וסתם משהו מעניין שקרה: יש פעולות שכב"ג @%@#$!#! האיש שעשה לך את היום: אוהד הדר
למה? כי הוא הגיע D: מסר לאיש שמעלך: שבת שלום אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אני לא מדברת איתך יותר בחייםםםםםםםםם" מסקנה יומית: החניכים שלי פשושי על אחד אחד

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם / כינוי: אורנית חושי
שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט: 3 שעת חזרה מהשבט:7:30 כמה חניכים הגיעו? מאצלי 12,ובכללי היינו 74 כולל שכב"ג איך היה? נחמד ומה היה? פעולת הכנה לטיול פסח איפה העברת את הפעולה? בשבט? מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בי"ס כתומה מה לבשת מעל לחאקי?סווצ'ר תג מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:חניכים רבו מכות
וסתם משהו מעניין שקרה: נמנמנ... האיש שעשה לך את היום: מוקי למה? כי אני מתה עליהה
מסר לאיש שמעלך: זאת גלי
נמ.. הרוע בהתגלמותו שליטעע אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: לא זוכרת מסקנה יומית:נו לא יודעתת

../images/Emo13.gif

אין לי כוח על השאלון נספר בקצרה: אמ בעיקרון היתה לנו פעולה על הטיול אתגר
כתבנו בפתקים עם מי אנחנו רוצים להיות באתגר מי יהיה הזוג-ומחר מקבלים ת'תשובה ו3 ילדים נשארו בחדר וכל השאר יצאו ותיכננו הבטחה לשלושת הילדים שלא עברו... וזה ובעיקרון

yaeltyl

New member
עונה:)

שם / כינוי: יעל:) שבט: שורק! הנהגה: חופ תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט: 1:45בערך שעת חזרה מהשבט: שבע משו כזה.. איך היה? אחלה ומה היה? פעולת פינוקיו איפה העברת את הפעולה? בשבט..? מה לבשת מתחת לחאקי? סווטשרט בצפר מה לבשת מעל לחאקי?כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הכל מסר לאיש שמעלך: עצלנית תעניי!!! ותהני באתגר:) מקווה שתצאי עם מישו שלא שונאת אייקון שמתאר את היום: |= ואייקון שמתאר את הפעולה: :) מסקנה יומית: לחרוש זה לא באמת עוזר..חרשתי פעם ראשונה בחיים שלי אתמול למבחן שהיה היום ודווקא לא הבנתי ממנו כלום שבדר"כ הולך לי סבבה

hadarinke

New member
ים אל ים מתקרב!!

שם / כינוי: הדר שבט:
און
הנהגה: דר"ג תפקיד: חניכת ח' גאה |גאה| שעת הגעה לשבט: כמה דקות לפני 4 שעת חזרה מהשבט:6 בדיוק! כמה חניכים הגיעו? אמ...20 ככה...לא באים הרבה בזמן האחרון:\ איך היה? נייס:) ומה היה? אממ...על החאקי וסמליו... איפה העברת את הפעולה? אני?לאאאאאאאא..אם כבר המדריכים:) מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של מיומנה מה לבשת מעל לחאקי?סווצ'רט שחור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מצחיק...המשחק הזה...אני חחחחחח זה קרע אותי...במיוחד גלעד ויהל...אני נעל בית!! וסתם משהו מעניין שקרה:אמ..נרשמתי לים אל ים
האיש שעשה לך את היום: אמ...האמת שנראה לי אף אחד...לא מישהו מהצופים למה? כי ככה. מסר לאיש שמעלך:שבת שלום ונייס דיי:) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אני שר מהלב ואני הומו" מסקנה יומית:אמ...ללכת מכות עם דואני זה רע.

אני אני אני...../images/Emo47.gif

שם / כינוי: דניאל../..או דניל... שבט: און האמפריה בשחור כתום!
הנהגה: דר"ג - השבט הזה הוא משו?...משו! תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט: 16:04 שעת חזרה מהשבט: 18:05 כמה חניכים הגיעו? לא בדיוק ספרתי אבל בערך..20..לא באו הרבה..
איך היה? נחמד ביותר..
ומה היה? היה פעולה על החאקי וסמליו... איפה העברת את הפעולה? בחדר של הגדוד מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של הגדוד.. מה לבשת מעל לחאקי? סוודר בצבע חאקי..חח נראתי כמו צבע הסוואה...
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: גלעד ויהל..
היה לנו משחק שהיינו צריכים לשבת במעגל וכל אחד היה צריך לומר "אני" ומותר להצחיק את מי שיושב לידך..ומי שצוחק מוסיפים לו מילה..והיה כל כך מצחיק..
גלעד אמר "אני שר מהלב.." ואחרי כמה סיבובים הוא אמר כזה.."אני הומו..אאא..אני שר מהלב"
וכולם טחנו על זה שעה והמדריכה שלנו נפלה על הרצפה..חיחחח ויהל אמר "אני נעל בית משומשת.." ולילו אמרה "אני נסיון כושל.." ואביה : "אני סתומה כבלטה" וזה.. מזל שכשאני צחקתי נגמר המשחק..ואז מדריך שלי אמר לי שאם היינו ממשיכים אז הייתי צריכה לומר : "אני ל"ג בעומר"...חיח..כי השם משפחה שלי הוא עומר.. וסתם משהו מעניין שקרה: מספר 23... מפחיד לא?... האיש שעשה לך את היום: גלעד...
... למה? פירוט למעלה... מסר לאיש שמעלך: בבקשה תעשה שלא תהיה לי שפשפת בים L ים...תודה.. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אריאל והל היה בכתומיס"...חח מסקנה יומית: בא לי ללכת ללונה פארק..

למעלה