שלישישבת

אופס..../images/Emo3.gif

לא העברתי את הפעולה..חשבתי ששאלו איפה עברתי את הפעולה..אז לא העברתי אותה..

hadarinke

New member
אריאל והל היה בכתומיס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ->קורי עכביש |עכביש|

כן...פחחחח

יהל המצחיק הזה...

שRונה

New member
לא העברתי פעולה...

שם / כינוי: שירלי שבט: יובל הנהגה: אילון תפקיד: מדריכה ו' שעת הגעה לשבט: 3 שעת חזרה מהשבט: לוטזוכרת.. כמה חניכים הגיעו? לא יודעת... איך היה? היה ממש מבדר.. לא העברתי פעולה.. ומה היה? פעולת ראשגדית.. אז כל הצוות בנה פזחים לטיול פסח:) איפה העברת את הפעולה? עירוני ג' מה לבשת מתחת לחאקי? מה לבשת מעל לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מצחיק-המכות עם נועם פלד:) וסתם משהו מעניין שקרה: אמ.. לא היה משו מעניןן במיוחד האיש שעשה לך את היום: הרבה... למה? כי אני אוהבת אותם:) מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך שבוע מדהים! אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "נו? אפשר להיות איתך??? בבקשהה..." חניכים של לינוי שמתעקשים לא לעבור פעולה.. מסקנה יומית:כמו תמיד.. לא לפה..

inbar kofman

New member
../images/Emo185.gif

שם / כינוי: ענבר שבט: לביא הנהגה: שרון צפון תפקיד: מדריכת ד' (בנים) שעת הגעה לשבט: 14:00 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 11 איך היה? מצחיק כרגיל ומה היה? ישיבה,פעולה,2 חניכים הלכו ריב,בלהלהבה משעשע איפה העברת את הפעולה? באיזה חדר מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה לבנה מה לבשת מעל לחאקי? סווצ'ר סגול מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חח אמא של חניך ראתה אותי דוחפת את חברה שלי לתוך השירותים? וסתם משהו מעניין שקרה: סתם היה מצחיק האיש שעשה לך את היום: כולם למה? חחח מסר לאיש שמעלך: מה קורה? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "hey hey,you! i dont like your boyfriend" -"זה גירל פרינד" -"אבל הוא הומו." מסקנה יומית: העיקר שמצחיק

DoMiK

New member
תורי

שם / כינוי: לא נגלה בינתיים שבט: כנ"ל הנהגה: איילון תפקיד: מדריך שעת הגעה לשבט: 14:15 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 13 איך היה? מעפן ומה היה? החניכות אוהבות להרוס לעצמן את הפעולה איפה העברת את הפעולה? ביתספר מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מה לבשת מעל לחאקי? ז'קט ומעיל מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכה עמדה מאחורי הדלת והשנייה בדיוק נכנסה ופתחה עליה את הדלת D: וסתם משהו מעניין שקרה: לא זוכר האיש שעשה לך את היום: .......... למה? -"- מסר לאיש שמעלך: זה לא צריך להיות שלישישי? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אם אין אני לי מי לי" :p מסקנה יומית:
=

s h a r o n 7

New member
../images/Emo41.gif ד' ליווים לפניםםם ../images/Emo126.gif

היה כ"כ"כ טובבבב
אני וחברה שלי מלוות קבוצת פאקצות בכיתה ד' חחח... לפי מה ששמענו עליהן הן שטניות חחח אבל היום הן היו ממש ממש חמודותתתת
יהיה אדיייייר בטיול!! שם / כינוי: שרוןן שבט: ג'
הנהגה: ת"א תפקיד: חמישיסטית ומלווה ד' בנותתת שעת הגעה לשבט: 16:00 שעת חזרה מהשבט: 18:45 כמה חניכים הגיעו? בקבוצה שהדרכתי בסביבות ה- 14 בערך ובגדוד אין לי מושג... במפקד עמדנו ממש מעט כי הרוב הלכו איך היה? מצחייייייק ומה היה? בהתחלה היינו צכות לחכות מלא עד שבאנו אליהן... אח"כ העברנו להן תהפעלות והן כאלה חמודותתתתת! באמת שהיה טוב איפה העברת את הפעולה? בדשא מאחורי המתנ"ס מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה לבנה מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חחחחחחחחחחח אוקיי זה היה ע-נ-ק... שיחקנו 6:6 וילדה אחת באה להתלבש ובדיוק יצאה למישי אחרת גם 6:6 אז היא באה ומשכה לה תמכנסיים והילדה פשוט החליקה על התחת חחחחחחחחחחחח זה היה ענק
וסתם משהו מעניין שקרה: ישנתי עד 13:30 חחח האיש שעשה לך את היום: ניצצצן ותמי למה? תמי כי היה לי כ"כ כיף איתה וזרמנו והפעולה עברה ממש טוב... וניצן כי היא מדהימהה מסר לאיש שמעלך: שבוע טובב
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אנחנו תמי ושרון...
" "למה לא אמרתן קודם?!" חחחח חניכה קטננננה מסקנה יומית: צוות ליווים עד המוותתת

amit641

New member
אנייי ../images/Emo129.gif

שם / כינוי: עמית שבט: ג' הנהגה: ת"א יפו תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט: ארבע וחצי שעת חזרה מהשבט: עשרים לשבע כמה חניכים הגיעו? בגדוד 40 בערך איך היה? מצחיק ומה היה? פעולה שלמדנו איך לבנות אוהל איפה העברת את הפעולה? במגרש מה לבשת מתחת לחאקי? סווצ'רט מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: המפקד סיום וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: מאי למה? כזאת חמודה! מסר לאיש שמעלך: שבוע טוב :) אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "מאיה י'פאנטית תעשי לי ילד!" :) מסקנה יומית: יום ראשון הבא יםLים!!!!!! אעאעאאע

עונהה

שם / כינוי: ילדת ריטלין שבט: אלומות האימפרייה האדומה הנהגה: שאר"צצצצצצצ (בשבילכם שארון צפון) תפקיד: מדריכת ד' בנות שעת הגעה לשבט: 15.38 שעת חזרה מהשבט: 18.10 כמה חניכים הגיעו? 8 איך היה? סופסוף טובבבב ומה היה? הכנה לטקס עניבות וחלוקה לועדות טיול איפה העברת את הפעולה? במתנ"ס מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה כחולה מה לבשת מעל לחאקי? סווצ'רט שכבה טיול פתיחת קורס 2006 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הראשג"דית שלנו מסוננת ע"י מדריכה אחת אז היא מתקשרת לשנייה וסתם משהו מעניין שקרה: שיחקנו רווק זקן וחניכות נהנו מזה.. האיש שעשה לך את היום: שני הראשג"דית הכי מדהימה בעולם!! למה? בסוף הפעולה היא עשתה לי שיחה על זה שהעפתי חניכה לא מזמן מפעולה ומאז היא לא חוזרת ובגלל שיש בעיות עם עוד חניכה ולסיכום היא אמה שאני אחת המדריכות הכי חזקות בשבט.. מסר לאיש שמעלך: שבועעע נהדר:) אייקון שמתאר את היום: =] ואייקון שמתאר את הפעולה: XD ציטוט יומי: "אההה קרין את רוצה להפטר מהמדריכה שלך?!" מסקנה יומית: כשיש לך תחושת בטן אל תגיד שסתם כואבת לך הבטן כי באמת יקרה משהו לפי איך שאתה מרגיש כלפיו

cohen shir

New member
../images/Emo155.gifסגירת הרשמה לפסח 2007../images/Emo157.gif

שם / כינוי
שיר.
שבט
אימפריית המקום שלישי בתחרות חזות השבט ההנהגתית, אלון!
הנהגה
שאאאאאאאאאר"צ.
תפקיד
ראשג"דית ד' ואחראית עמדת הרשמה מספר 1.
שעת הגעה לשבט
14:30.
שעת חזרה מהשבט
20:40.
כמה חניכים הגיעו?
לא יודעת לא הייתי במסדרים הייתי בזמן המסדרים בעמדות הרשמה כי אז היה לחץ עם הורים רושמים...
איך היה?
כיף! ומה היה?
אני כ"כ אוהבת לעבוד בעמדת הרשמה, זה כזה כייף! גם היה לי כיף עם חנצ'ו המדהימה ועם כל הראשג"דים והחמשושים החמדמדים. איפה העברת את הפעולה?
בחדר הרשמה - החדר הצהוב. מה לבשת מתחת לחאקי?
גופיה בצבע חום. מה לבשת מעל לחאקי?
סוואצ'רט חנוכ"ד 2005. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה
יש לי חניך ממש מופרע בגדוד שבטוח שהוא מנצח מכות את ראש השבט אז כל הפעולה היום הוא חיפש אותו וזה היה מאוד מבדר, הוא רץ בכל השבט וצעק "איפה הראש שבט הזה אני אפמפם אותו" ואז שהראש שבט שלנו הגיע הוא לא עשה כלום ושתק וחזר לפעולה זה היה מאוד מבדר.
וסתם משהו מעניין שקרה
ראיתי לראשונה את עידו המרכז החדש של השבט. |ג'ינג'י|
האיש שעשה לך את היום
אור. למה?
כי הוא מלך ואני מתה עליו.
מסר לאיש שמעלך
שיהיו לך טיולי פסח מהממים!
אייקון שמתאר את היום
שקרנית. ואייקון שמתאר את הפעולה
ציטוט יומי
"רד למצב 2 ותתחיל לפמפם!" מסקנה יומית
טיולי פסח 2007, הולך להיות מהמם!

הג'ינג'י הזה מזכיר לי משהו

לא הוא עצמו הג'ינג'יות שלו.. המרכזת הקודמת ג'ינג'ית צבועה והמרכזת עכשיו ג'ינג'ית טבעי...חח

למעלה