שלישישבת

steila

New member
מאוחר אבל עונה..

שם / כינוי: סתיו שבט: רמת חן הנהגה: דן רמת גן תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית:חמשושית שם השכבה: עופר
שעת הגעה לשבט: לא הייתי בשבט ... העברתי פעולה בבית כמה חניכים הגיעו?8 איך היה? חמוד - ומה היה? סרט אצלי ואז הן פשוט עיצבנו אותי בטירוף ובערב מסיבה הנהגתית בירקון מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה שחורה ומעל? סווצרט הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות? ברור !לפסטיגל מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: נרשמה לי עוד חניכה (רשומות 5 ) ועוד אחת הביאה טפסים והיא תירשם גם וסתם משהו מעניין שקרה: אני חושבת שיש לי ידיד שמזכיר קצת את צאנינג טאטום (בסרט של יש לה ביצים) האיש שעשה לך את היום: אף אחד למה? כי היה יום חרא. מסר לאיש שמעלך: לא חייבים חרמונית .. אפשר בגדים חמים :) אייקון שמתאר את היום: |חרא| ואייקון שמתאר את הפעולה: |מאוכזב| ציטוט יומי:
מסקנה יומית: תקופה חרא עוברת.

talbebchuk

New member
שבת - טיול משפחות!!!!!!!

שם / כינוי: בבצ'וק :) שבט: דן בת-ים! הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ד' בנות שכבה גילאית: שישיות שם השכבה: אופק שעת הגעה לשבט: 6:15 שעת חזרה מהשבט: 19:00 כמה חניכים הגיעו? לקבוצה שלי 10 חניכות, לא כולל משפחות. איך היה? מוזר :Q ומה היה? טיול משפחות הכי מטורף בעולם! טיול ראשון עם חניכים! מלחיץ בטירוף! לא הלך לי משהו, וגם באמצע הטיול בכיתי :Q, כי די רבתי עם ההורים שיצאו, בטענה שהם לא מרשים לבנות שלהם לסחוב ג'ריקן (!), והחניכות, שקרעו לי פתקים של הרוצח בדרכים מול הפנים והכל.. וכל השכב"גיסטים והבוגרים שהיו לידי הרגיעו אותי ובנתיים מזל שהייתה פעילות של הסיירת, אז נרגעתי בצד.. אבל אז הגענו לדיונות, והיה טוב.. וכיף! מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת קורס מסכם! ומעל? כלוםםם הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות? לא. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: טיול ראשון עם חניכים! וסתם משהו מעניין שקרה: מה הבעיה שילדה בד' תסחוב ג'ריקן?! הורים זה עם מטומטם! האיש שעשה לך את היום: סיטון למה? כי הוא הרגיע אותי כשבכיתי.. ואמר לי שהחזקתי מעמד ממש יפה, ושהוא תוך שנייה היה צועק עליהם.. מסר לאיש שמעלך: הורים זה עם מטומטם! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הטיול:
ציטוט יומי: "חות חות חות טיול משפחות!" וגם "אני לא מסכימה שהיא תסחוב ג'ריקן!" (מה הם חושבים לעצמם?!) מסקנה יומית: אין לי התנגדות לעוד טיולים, רק בלי הורים!

למעלה