שלישישבת

liron010

New member
שלישישבת ../images/Emo138.gif

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ומעל? הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית: סוף שבוע נעים

liron010

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם / כינוי:לירון קוקי
שבט:יהודה
הנהגה:חוף
תפקיד:חניכט'
שכבה גילאית:ט':) שם השכבה:להב
, קורס עֹמר
שעת הגעה לשבט:15:59.
שעת חזרה מהשבט:18:30 בערך. כמה חניכים הגיעו?40. איך היה?מעולה ! ומה היה?פעולה ממש טובה על העברת מסר -מתודות מה לבשת מתחת לחאקי?גופייה וחולצה לבנה ומעל?כלום
הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?לייק דה ! D:
|סביביון| מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:הצווט' הכין לנו קלסרים מדהימים !
וסתם משהו מעניין שקרה:יום הולדת לחברה
האיש שעשה לך את היום:קורס עֹמר הכפרעליו למה?כי הוא כפרעליו
מסר לאיש שמעלך:אני ראשונה
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"גופההההההה" מסקנה יומית:אין על טל של הקיוסק

the fishman

New member
אני

שם / כינוי:נועה, פישי שבט:רשפים הנהגה: שרון דרום תפקיד:קורסניקית שכבה גילאית: ט' שם השכבה: ברק שעת הגעה לשבט: 16:00 שעת חזרה מהשבט: 19:00+- כמה חניכים הגיעו?יותר מידי איך היה?כיף מאוד ומה היה? פעולה על זכויות, מטרות להצטרף, להדריך, להשף בתנועות נוער ובתי ספר, השפעת המדרין או המורה וקבלת שבת.. מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה לבנה ומעל?סוויצ'רט מגניב הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?יכול להיות. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום:חברה למה?כי היא ממש צחיקה אותי מסר לאיש שמעלך:יום טוב.. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: מסקנה יומית:

yaeltyl

New member
עונהההה

שם / כינוי:יעל שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:ראשג"דית ה' שכבה גילאית:י"א שם השכבה:איתן שעת הגעה לשבט:14:30 שעת חזרה מהשבט:21:00 כמה חניכים הגיעו?לגדודי 41 איך היה?בהתחלה כיף אח"כ זוועת עולמים ומה היה?פעולת פסטיבל.. הנושא שלו זה א"י אז הלכנו כזה עם גרביים עד הברכים גזרה גבוה חולצה בפנים כובע טמבל וכו'.. מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת צוותי הדרכה 2007 ומעל?כלום הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?לא מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:עזבו יותר מדי וסתם משהו מעניין שקרה:כנ"ל האיש שעשה לך את היום:שכבגיסט אחד למה?כי הוא עזר ממש והגן עליי מפני חניכים מכים מסר לאיש שמעלך:יאא גדוד להב שם כזה יפה! כמו של חניכים:) אייקון שמתאר את היום:(: ואייקון שמתאר את הפעולה: |: מסקנה יומית: גרבי צמר הדבר הכי מחמם בעולםםם

חות חות חות טיול משפחות מחר טיול משפחות

שם / כינוי:עוז/עוזה שבט:דן הנהגה:חוף תפקיד:ראשג"ד שכבה גילאית:י"א שם השכבה:אור שעת הגעה לשבט:15:00 שעת חזרה מהשבט:21:00 כמה חניכים הגיעו?לא באו לא היה פעולה איך היה?כיף ומה היה?הכנו דברים לטיוללללללל מה לבשת מתחת לחאקי?לא לבשתי חאקי ומעל?כלום הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?אולי לפסטיגל יחיחיחיחי מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אמממממ היה מלאאאאא ומהכל וסתם משהו מעניין שקרה:אממ כלום האיש שעשה לך את היום:הראשגדים למה?כי הם ממש נדירים ועזרו לי במשבר מסר לאיש שמעלך:שבת שלום חבובה אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את ההכנות לטיול:
ציטוט יומי:"איןןןןןןןןןן כסף אין אין איןןןןןןןןןןןןןןן תקציב" מסקנה יומית:הכי כיף זה יום לפניי טיול

rliss

New member
יהיה טוב עוזה../images/Emo24.gif

העיקר שפעם הבאה אתה תכתוב ואייקון שמתאר את הטיול:
חיחיחחחחחחחחחיחיחיחיחייייייייייייייייייייייייייי
:-9

יוליפ

New member
זה כל כך נכון!

יום לפני הטיול הכי שווה ! תמיד כייף ויש סיבה טובה לקום בבוקר D:

אלכסהה

New member
=)

שם / כינוי: אלכס שבט: יהודה
הנהגה: חוף תפקיד: ראשג"דית ד' שכבה גילאית: שביעיסטית שם השכבה: נחשול
שעת הגעה לשבט: 14:30 שעת חזרה מהשבט: 19:00 כמה חניכים הגיעו? 50 ומשהו... איך היה? אחלה בחלה ומה היה? אמא הביאה לי בלונים ועוגות ליום הולדת :) אכלנו וזה מה לבשת מתחת לחאקי? גופיית סבא לבנה ומעל? סווצ'רט ראשגדים אימפרייה
הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות? לא מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכים, אלימות וסתם משהו מעניין שקרה: יומולדת לאלכס בשכב"ג :) יום שני יומולדתתתתתתתתתת האיש שעשה לך את היום: אמא, נוי ורז :) למה? כי הן הביאו לי את הדברים מסר לאיש שמעלך: שבת שלום? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אין מסקנה יומית: ניו יורק שליטה סוף שבוע נעים

NoA211

New member
עונה..

שם / כינוי:נועה שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:חניכה שכבה גילאית:ח שם השכבה:גולן
שעת הגעה לשבט:4 שעת חזרה מהשבט:6 ועשרה כמה חניכים הגיעו?... איך היה?ממ...נחמד ומה היה?פעולה על הפסטיבל מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת מחנ"ק 2007 ומעל?סווצ'ר כחול הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?מ...לא בינתיים מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:ממ.....כל הפעולה הייתי חייבת להשתין וכאילו בכוונה כולם נותנים לי מכות בבטן
וסתם משהו מעניין שקרה:הודיעו על הנושא שלנו לפסטיבל![= האיש שעשה לך את היום:עמית למה?כי ככהP: מסר לאיש שמעלך:.... אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"אני במצב נואש!!" מסקנה יומית:לעולם לא ללכת לפעולה בלי להשתין לפני שיצאת מהבית!

hadarinke

New member
טינאני טינאנא=]

שם / כינוי:הדר שבט:און
הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקיט'! שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתן
שעת הגעה לשבט:ממ לפני 4... שעת חזרה מהשבט:כמעט ב7.. כמה חניכים הגיעו?35 איך היה?היה סבבה=] ומה היה?וואי שחכתי!, היה משחק כזה מצחיק עם בובה ענקית של פרסומת של בנק(עם אסי
),אח"כ חברות שלי העבירו פעולה ולימדו אותנו אגרוף קוף=] מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה מפול אנד בר:) ומעל?כלום.........? הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?נייט, אני בתאילנד מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:חעחע היינו צריכים לזרוק חבל מעל ענף וביקשו ממני לעשות אגרוף קוף(אני היחידה שיעדעתי לפני שלימדו), ואז זאת שהדריכה אמרה לי לא לעשות
וסתם משהו מעניין שקרה:אממ...הייתה לי היום מסיבת יומולדת=] והייתי בסנטר=] וקניתי עוד 2 זוגות ואנס=](ועכשיו יש לי 7 זוגות=]) האיש שעשה לך את היום:שוצוני למה?כי היא נרשמת לצופים וחוץ מזה היא אחלה בן אדם! מסר לאיש שמעלך:שלום שלום
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"איי לייק ביג באט אנקימנדעלעלע" (עזבו) מסקנה יומית:אל תאכלו יותר במקס ברנר! העלתי איזה 692846 קילו!

lolita205

New member
וואי שנים שלא עניתי.../images/Emo138.gif

שם / כינוי: חן / חנוש' שלמות |סביבון |שבט: עמית המושלם.
הנהגה: איילון
תפקיד: יו"ר מחסן
שכבה גילאית: שמיניות {או לא להיות}
שם השכבה: אפיק הנסיכים
שעת הגעה לשבט: 14:30
שעת חזרה מהשבט: 19:00 {וגם אז חזרתי לחצי שעה וב19:30 חזרתי שוב פעם לשבט}
כמה חניכים הגיעו? בערך 500 נראלי.
איך היה? מטורף.
ומה היה? מכירת עוגות של השכבה שלי שהיה מטורף והרווחנו בה 600 ש"ח! ובערב היה מסיבה שהשכבה שלי ארגנה וגם היה מטורף.. והיום יש ערב סרט שגם השכבה שלי מארגנת ויהיה סוף
ובין לבין גם ניקינו את המחסן ...
מה לבשת מתחת לחאקי? את החולצה של הפורום {אבל לא את החדשה את זאת שלפניה עם הכיתוב הורוד..}
ומעל? כלום.
הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות? בארור יש לי כרטיסים לפסטיגל יום אחרי חנוכ"ד :)
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חבר צוות שלי ממש עצבן אותי אז צעקתי עליו בצורה מוגזמת ואז כל הצוות שלי שתק כאילו הם מפחדים ממני...
וסתם משהו מעניין שקרה: מלאמלאמלאמלא בוגרים באו לשבט {וקנו מאיתנו עוגות}
האיש שעשה לך את היום: ג'וני
למה? כי זה תמיד כיף כשהוא בא ובמיוחד כי הוא קנה לי סופלה שוקולד ...
מסר לאיש שמעלך: יבוא בהמשך...
אייקון שמתאר את היום:
{כי כל היום הזה היה מוקדש למפעלים שמטרתם להרוויח כסף}
ואייקון שמתאר את הפעולה:
{כי מכרנו סופגניות במכירת עוגות}
ציטוט יומי: שמור אצלי, מי שרוצה לשמוע אותו שישלח לי במסר
מסקנה יומית:מפעלי סבסוד זה הדבר הבא...

קפלןןן

New member
יאלה :)

שם / כינוי: קפלן. שבט:עוגן אימפריה. הנהגה: דר"ג. תפקיד: מדריכת ה'. שכבה גילאית:שישיסטית. שם השכבה:להב :) !. שעת הגעה לשבט: 1 ורבע. שעת חזרה מהשבט: שש. כמה חניכים הגיעו? 8 :)! איך היה? אחלה. ומה היה? כמעט ולא העברתי כלום והן הסתובבו וזה אחלה :) !. מה לבשת מתחת לחאקי? ממ חולצה שחורה עם גופיה אפורה. ומעל? כלום. הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות? לא. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מממ לא זכור. וסתם משהו מעניין שקרה: בריב עם מאור המרכז:p האיש שעשה לך את היום: עינב למה? היא מלכה!! מסר לאיש שמעלך: חייך הכל לטובה ;) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: קפלן סתכלי אלי. מסקנה יומית: אין כמו השבט !

giraffeeeee

New member
יומיים שבטיים

שם / כינוי:איילת עיניי תכלת שבט: אלומות
אימפריית הלחוצות! הנהגה:שארון צפון
תפקיד:ראשג"דית ד'/ נציגת השכבה במועצת הנהגה/מנהלת אתר השבט/ועדת צ'ופרים בחנוכ"ד שכבה גילאית:שביעיות או לא להיות. שם השכבה:מצדה
שעת הגעה לשבט:14.00 שעת חזרה מהשבט:18.20 כמה חניכים הגיעו? 32 איך היה?נחמד + ומה היה?יומעבודה עם חניכים לטקס. מה לבשת מתחת לחאקי?גופייה לבנה וחולצה קצרה כחולה ומעל? סווצ'ר פורים ביצפר שהיה אצל חניכה הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?לא. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: כל התמונות נמחקו והיו פולללללללללללללללללללללללללל וסתם משהו מעניין שקרה: לשתי חניכות היה יומולדת האיש שעשה לך את היום:בוביז וזיוון
למה?כי היה פשוט קורע מצחוק איתן.
מסר לאיש שמעלך:שבוע לח ומגניב.. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "ביום שלישי יש לי יומולדת" - חניכה חפרה שיש לה יומולדת מסקנה יומית: אוץ' יום שבת. שם / כינוי:איילת עיניי תכלת שבט:אלומות הנהגה:שארון צפון תפקיד:ראשג"דית ד'/ נציגת השכבה במועצת הנהגה/מנהלת אתר השבט/ועדת צ'ופרים בחנוכ"ד שכבה גילאית:שביעיות שם השכבה:מצדה שעת הגעה לשבט: 15.15 שעת חזרה מהשבט:20.30 כמה חניכים הגיעו?35 בשבט 188 איך היה? אררררררררר ומה היה?טקס פתי"ש מה לבשת מתחת לחאקי? גופייה לבנה ומעל? סווצ'ר סגול של בוביז הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות?לא. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אמרתי לחניכים "סליחה אתם מוכנים לסתום ת'פה?" ואמא אחת עמדה מאחוריהם וסתם משהו מעניין שקרה: היה טקס קצר וקולע. האיש שעשה לך את היום: בוביז וזיוון
למה?כי היה מדהים איתן
מסר לאיש שמעלך:שבוע מגניב אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הטקס:
ציטוט יומי: "איילת די" הצוות מסקנה יומית: אני הביצ' של הצוות.

s h a r o n 7

New member
סוחפאולימפו'ס ../images/Emo47.gif../images/Emo126.gif

שם / כינוי: שרוןן שבט: ג' הנהגה: תל אביב תפקיד: מדריכת ו' חוץ שכבה גילאית: י' שם השכבה: כֹח
שעת הגעה לשבט: 14:45 שעת חזרה מהשבט: 22:00 בערך כמה חניכים הגיעו? בקבוצה שלי 9 איך היה? נחמד + ומה היה? פעולת סיכום מערך - עשינו להם אולימפיאדה (
) שהלכה סבבה + והכנו כתובת אש ממש ממש ממש יפה אבל היא לא נדלקה כי קיבלנו בנזין במקום חומר ניפוט (!?)
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה תכלת ומעל? - הולכים להצגות חנוכה המדליקוליות? חחח לא אבל אני ממש רוצה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: עשינו פעולה דו-שכבתית (שיסטים-שביעיסטים) הכנה לטיול חנוכה !
וסתם משהו מעניין שקרה: יום שלישי אין פעולה !! האיש שעשה לך את היום: שביעיסטית אחת למה? כי היא מלכההההה מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך שבוע מנצנץ !
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אבל כל אחד פה מזמן כבר יודעעעע .. אין כמו שישיזם שהוא מתשגעעעע !!!!! מסקנה יומית: אני חייבת לקנות חרמוניייית

למעלה