חיבוק גם ממני !!! שלילי, נשבר לי חיבוק גם ממני !!! מחזיקה אצבעות הלאה ...
ה הוביטית New member 11/4/04 #40 חיבוק גם ממני !!! נכתב ע"י עמית@: שלילי, נשבר לי לחץ כדי להרחיב... חיבוק גם ממני !!! מחזיקה אצבעות הלאה ...
חיבוק גם ממני !!! נכתב ע"י עמית@: שלילי, נשבר לי לחץ כדי להרחיב... חיבוק גם ממני !!! מחזיקה אצבעות הלאה ...
מ מרב של ערן New member 11/4/04 #42 רק עכשיו ראיתי את ההודעה נכתב ע"י עמית@: שלילי, נשבר לי לחץ כדי להרחיב... רק עכשיו ראיתי את ההודעה וזה כואב. שלוש מילים שמכילות בתוכן כל כך הרבה כאב, ואכזבה וכעס. אולי נשמע בנאלי אבל יודעת שמתישהו זה יצליח. שרק לא תישברי בדרך לשם. חיבוקים לך, לאיש ולתמר.
רק עכשיו ראיתי את ההודעה נכתב ע"י עמית@: שלילי, נשבר לי לחץ כדי להרחיב... רק עכשיו ראיתי את ההודעה וזה כואב. שלוש מילים שמכילות בתוכן כל כך הרבה כאב, ואכזבה וכעס. אולי נשמע בנאלי אבל יודעת שמתישהו זה יצליח. שרק לא תישברי בדרך לשם. חיבוקים לך, לאיש ולתמר.
ח חנה של ליאור New member 11/4/04 #43 אני כל כך מרחפת... נכתב ע"י עמית@: שלילי, נשבר לי לחץ כדי להרחיב... אני כל כך מרחפת... רק עכשיו גיליתי את ההודעה שלך. כואב לי כל כך יחד איתך אבל אני יודעת שהחיובי יגיע ובגדול! שולחת גדול.
אני כל כך מרחפת... נכתב ע"י עמית@: שלילי, נשבר לי לחץ כדי להרחיב... אני כל כך מרחפת... רק עכשיו גיליתי את ההודעה שלך. כואב לי כל כך יחד איתך אבל אני יודעת שהחיובי יגיע ובגדול! שולחת גדול.