שלילי, נשבר לי

מצב
הנושא נעול.

MIF2002

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

שלילי, נשבר לי

הי עמית, כל כך עצוב, ואין שום מילה לנחם. חשבתי עליך היום, זכרתי שציינת שהבטא שלך היום, והתחברתי עכשיו עם הרבה תקווה למצוא הודעה משמחת ממך. כמה קשה, גם להתמודד, וגם להתנחם... קחי את הזמן, תתאבלי, וכשתמצאי כוחות, תחזרי לעוד סיבוב. ובתוך כל זה, אל תשכחי לחבק את האוצר שיש לך בבית, ולזכור שגם היא הגיעה אחרי מאמץ אדיר. אני בכל זאת מוצאת בזה איזושהי נחמה.

העין ה 3

New member
אמרתי בע"פ ואומר שוב

שלילי, נשבר לי
אמרתי בע"פ ואומר שוב
עצוב, עצוב ושוב עצוב. כל כך מוכרת הרוטינה הזו של טיפול ותשובה שלילית, טיפול ותשובה שלילית וכו'... מחזיקה אצבעות שהרוטינה הזו תישבר בטיפול הבא!

עמית@

New member
אתן כאלו נהדרות, התרגשתי לראות את

אוי עמית, כל-כך מצטערת
כל התקוות וההתעצבויות, כנראה שהתרגלתי, כי נשברתי לדקה והמשכתי הלאה, כמה שאי אפשר לדמיין את השלילי למרות הנסיונות- וקשה לדמיין את השנייה שאחריו- הרי שהוא מגיע והשנייה הזו חולפ]ת
התרגלנו הא? עצוב, המון תודה יקירותי! ורדה ואפרת, צר לי שלא יצא לנו ממש לדבר היום..

אםל2

New member
עמית, כלכך צר לי...

כל התקוות וההתעצבויות, כנראה שהתרגלתי, כי נשברתי לדקה והמשכתי הלאה, כמה שאי אפשר לדמיין את השלילי למרות הנסיונות- וקשה לדמיין את השנייה שאחריו- הרי שהוא מגיע והשנייה הזו חולפ]ת
התרגלנו הא? עצוב, המון תודה יקירותי! ורדה ואפרת, צר לי שלא יצא לנו ממש לדבר היום..
עמית, כלכך צר לי...
כנראה שככל ששרשרת השליליים מתארכת, אנחנו כביכול "מתרגלות" אליהם, וכבר לא מתרסקות אחרי כל כשלון. אבל הכאב, הכאב רק מעמיק והולך.

עמיתתי, רק עכשיו ראיתי.

עמיתתי, רק עכשיו ראיתי.
עצובה איתך. נדהמת מהאופטימיות ומהחוזק שלך. אני יודעת שאת לא מהמתחבקות אבל
עדין למרות הכל.

anguly

New member
אוי עמית!

אוי עמית!
כל כך עצוב, קיוויתי בשבילך שהפעם הזו תצליח - את נמצאת פה כבר כל כך הרבה זמן (נראה לי שאת מהראשונים שקראתי), מקווה כל כך שהפעם הבאה תצליח! מעודד לשמוע שאת אוספת כוחות מהר, למרות שזה עצוב, זה מאוד אנושי וזה מה ששומר על השפיות שלנו. (ואני לא מאמינה שהיית במפגש ובכל ההמולה, אפילו לא זכיתי לראות מי את, ולנחם אותך באופן אישי!)

אוי עמיתי ../images/Emo24.gif

שלילי, נשבר לי
אוי עמיתי

אני רק עכשיו רואה את ההודעה ואתמול במפגש בכלל לא ידעתי ולא שיערתי שבגלל זה את מבואסת...ממש הייתי קרובה כדי לנחמך ולא באופן וירטואלי....טוב, עוד כמה ימים תזכי ממני לעידוד רב. בינתיים שוב
.

בואי נבכה יחד ונצרח ונגיד למה ואחרי

שלילי, נשבר לי
הבכי והכאב נסתכל באוצרות המדהימים שיש לנו בבית ונדע שזה אפשר ושהם לא יהיו לבד ושכנראה לאחים שלהם לא התאים להיוולד בדצמבר 2004. זה חורף וקר בחוץ. כל כך מבינה וכואבת יחד איתך... בפעם הבאה נצליח, החלטתי גם בשבילך!!! משי (שהמכשפה פקדה אותה היום ושוטפת יחד איתה את כל ארבעת העוברים שלה!)

עמית@

New member
אוי משי ../images/Emo24.gif הצטערתי כ"כ לשמוע

הבכי והכאב נסתכל באוצרות המדהימים שיש לנו בבית ונדע שזה אפשר ושהם לא יהיו לבד ושכנראה לאחים שלהם לא התאים להיוולד בדצמבר 2004. זה חורף וקר בחוץ. כל כך מבינה וכואבת יחד איתך... בפעם הבאה נצליח, החלטתי גם בשבילך!!! משי (שהמכשפה פקדה אותה היום ושוטפת יחד איתה את כל ארבעת העוברים שלה!)
אוי משי
הצטערתי כ"כ לשמוע
אתמול... אני עוד לא קיבלתי, אוף, עכשיו אני מחכה ומחכה

אמאלה2

New member
../images/Emo10.gif שלוש מילים שממצות הכל

שלילי, נשבר לי
שלוש מילים שממצות הכל
שלוש מילים עם כ"כ הרבה כאב שרק אנחנו יכולות להבין. נשאר לי רק לשלוח עוד
אחד ולקוות שזה השלילי האחרון! מישהי פה כבר פעם כתבה שכל שלילי מקרב אותנו יותר לחיובי.

מריםXX

New member
צר לי, מאד מאד.

שלילי, נשבר לי
צר לי, מאד מאד.
והנה את קמה והולכת הלאה, מחדש. אוףףף... זה נשמע כמו שיר מעצבן של להקה צבאית - אז אולי תגחכי עלי קצת, שלפחות אחשוב שגרמתי לך רגע של שעשוע? עוד תצליחו, יקרים. מאחלת מכל הלב.

עמית@

New member
לקום מחר בבוקר...

צר לי, מאד מאד.
והנה את קמה והולכת הלאה, מחדש. אוףףף... זה נשמע כמו שיר מעצבן של להקה צבאית - אז אולי תגחכי עלי קצת, שלפחות אחשוב שגרמתי לך רגע של שעשוע? עוד תצליחו, יקרים. מאחלת מכל הלב.
לקום מחר בבוקר...
על גבעת התחמושת....

מצב
הנושא נעול.
למעלה