שלילי, נשבר לי

מצב
הנושא נעול.

כצי

New member
../images/Emo7.gif ככה נזכרתי

שלילי, נשבר לי
ככה נזכרתי
ובבת אחת נזכרתי כמה חרה זה יכול להיות. ובבת אחת באה לי ההכרה שנכנסתי לפיילה המהבילה. שוב אני חסרת מילים של ניחומים אבל יש לי שיר בשבילך
. הפעם של שב"ק ס': (והנה כמה בתים רלוונטים) הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם אף פעם לא מספיק ללכת אני נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם. כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק משאיר מאחורי את הפחדים ואת הצער הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל לכבות המוזיקה תיקח אותי למעלה ולעומק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות. הדרך ארוכה ומפותלת... כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במרוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגליים על האדמה. הדרך ארוכה ומפותלת...

דש1דש

New member
כצצצצצצצי

ככה נזכרתי
ובבת אחת נזכרתי כמה חרה זה יכול להיות. ובבת אחת באה לי ההכרה שנכנסתי לפיילה המהבילה. שוב אני חסרת מילים של ניחומים אבל יש לי שיר בשבילך
. הפעם של שב"ק ס': (והנה כמה בתים רלוונטים) הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם אף פעם לא מספיק ללכת אני נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם. כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק משאיר מאחורי את הפחדים ואת הצער הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל לכבות המוזיקה תיקח אותי למעלה ולעומק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות. הדרך ארוכה ומפותלת... כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במרוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגליים על האדמה. הדרך ארוכה ומפותלת...
כצצצצצצצי
עשית לי עכשיו חיוך בלב..... כמה נכון ומתאים! אני אשיר את השיר הזה עד הסוף הטוב (והעגלגל) אצלי בבטן. תודה

Big Mama 1

New member
אויש, עמית ../images/Emo7.gif

שלילי, נשבר לי
אויש, עמית

זה בדיוק המקום שבו נגמרות לי המילים. רק עצב גדול מצליח לעלות על פני השטח ולצבוע את הכל בשחור. קראתי היום תגובה של מישהי, סליחה שאני לא זוכרת מי, שאנחנו כמו "נחום תקום" נופלות וקמות נופלות וקמות. אז עכשיו נפילה ותיכף תקומי ותמשיכי איתנו כרגיל. בנתיים שולחת לך חיבוק גדול חם ומועךךךךךך של מאמא.

lital1975

New member
אוי, עמיתוש

שלילי, נשבר לי
אוי, עמיתוש
עברנו את כל השלבים הסופיים ביחד וכל כך קיויתי שלפחות אצלך יהיה אחרת. אני יודעת שאין מילה שיכולה לנחם, והיום הכל נראה אפור. אבל מחר, יהיה יותר טוב. ובסוף - יהיה ממש ממש טוב.

רונצי

New member
יוצאת מהקונכיה....

שלילי, נשבר לי
יוצאת מהקונכיה....
עמית, עוקבת אחרייך מרחוק וכל-כך קיוויתי בשבילך. העצב צועק ואני מתחילה להבין שזה לא נהיה קל יותר בפעם השניה. אבל (ברוח החג האופטימית) מאחר וגם אני מצטרפת (מחכה למחזור על מנת להתחיל טיפול) אז אני "מזמינה" אותך לעוד הריון ביחד (אבל נוותר על הקורס הפעם) ורצוי בקרוב. ולזה נוסיף אאאמן. רוני נ.ב ואם עוד לא אמרתי. תמר מהממת.

כצי

New member
אאאמן

יוצאת מהקונכיה....
עמית, עוקבת אחרייך מרחוק וכל-כך קיוויתי בשבילך. העצב צועק ואני מתחילה להבין שזה לא נהיה קל יותר בפעם השניה. אבל (ברוח החג האופטימית) מאחר וגם אני מצטרפת (מחכה למחזור על מנת להתחיל טיפול) אז אני "מזמינה" אותך לעוד הריון ביחד (אבל נוותר על הקורס הפעם) ורצוי בקרוב. ולזה נוסיף אאאמן. רוני נ.ב ואם עוד לא אמרתי. תמר מהממת.
אאאמן

כמה עצוב, קבלי עוד ../images/Emo24.gif

מהבוקר נכנסתי... חיכיתי וכשלא ראיתי קיוויתי... ועכשיו
בעניינים
כמה עצוב, קבלי עוד

אני לא מכירה אותך אבל מאד אוהבת לקרוא אותך. כל כך קיויתי לקרוא הודעה שמחה. שולחת לך חיבוק גדול בלי מילים שאין.

אויש עצובה איתך../images/Emo24.gif

שלילי, נשבר לי
אויש עצובה איתך

כל כך קיוותי בשבילך באמת באמת אבל אנחנו חזקות וחייבות חייבות להמשיך כדי שבפעם הבאה זה יצליח. וזה יצליח! תהי חזקה נכון שהיום הראשון הוא קשה אבל מחר את תקומי מעודדת יותר כשאת יודעת שעשית עוד צעד קדימה לכיוון המטרה

מצב
הנושא נעול.
למעלה