אווצ'שלילי, נשבר לי![]()
שלילי, נשבר לי![]()
כצצצצצצציככה נזכרתי![]()
ובבת אחת נזכרתי כמה חרה זה יכול להיות. ובבת אחת באה לי ההכרה שנכנסתי לפיילה המהבילה. שוב אני חסרת מילים של ניחומים אבל יש לי שיר בשבילך. הפעם של שב"ק ס': (והנה כמה בתים רלוונטים) הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם אף פעם לא מספיק ללכת אני נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם. כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק משאיר מאחורי את הפחדים ואת הצער הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל לכבות המוזיקה תיקח אותי למעלה ולעומק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות. הדרך ארוכה ומפותלת... כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במרוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגליים על האדמה. הדרך ארוכה ומפותלת...![]()
אויש, עמיתשלילי, נשבר לי![]()
עצוב לי נורא...שלילי, נשבר לי![]()
אוי, עמיתוששלילי, נשבר לי![]()
יוצאת מהקונכיה....שלילי, נשבר לי![]()
אאאמןיוצאת מהקונכיה....
עמית, עוקבת אחרייך מרחוק וכל-כך קיוויתי בשבילך. העצב צועק ואני מתחילה להבין שזה לא נהיה קל יותר בפעם השניה. אבל (ברוח החג האופטימית) מאחר וגם אני מצטרפת (מחכה למחזור על מנת להתחיל טיפול) אז אני "מזמינה" אותך לעוד הריון ביחד (אבל נוותר על הקורס הפעם) ורצוי בקרוב. ולזה נוסיף אאאמן. רוני נ.ב ואם עוד לא אמרתי. תמר מהממת.
שלילי, נשבר לי![]()
כמה עצוב, קבלי עוד![]()
מהבוקר נכנסתי... חיכיתי וכשלא ראיתי קיוויתי... ועכשיובעניינים![]()
שולחת חיבוק ענק ענקשלילי, נשבר לי![]()
אויש עמית. מחבקת חזקשלילי, נשבר לי![]()
אויש עמית. מחבקת חזקשלילי, נשבר לי![]()
אוף אוף אוף אוףשלילי, נשבר לי![]()
אויש עצובה איתךשלילי, נשבר לי![]()
שלילי, נשבר לי![]()
שלילי, נשבר לי![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.