שלח לחמך

הזוייה

New member
ובכן

מכיוון שימי המלצרות שלי הפכו לימי המשרדות אני יכולה לקבל היום רק פתקים עם בקשה להעלאה במשכורת. א.זה מחמיא. ב. סתם טלפון לא יגיד הרבה למען האמת ורצוי שהפתק על המפית לא יראה כמו עוד מפית שלפני דקה קינחת בה את חוטמך. ג. צריך קצת משחק מקדים בכדי שהמלצרית תבין ששמת עין עליה ושלא בועז האוחז כיורים, יחשוב שהפתק מופנה אליו. צור איתה במהלך שתיית האספרסו הקצר וכוס המים קשר עין. באם אין התייחסות ממנה, תפיל מפית על ידה או כפית, היא כבר תתכופף באופן אוטומאטי להרים, ואז תחייך, לא חיוך המבליט שיני סוס יאור כמו אחרי אורגזמה, כאם חיוך קל והנהון קל המבשר:"השלום לך". אם היא החזירה לך חיוך, אל תרייר מיד היא רק קלטה אותך זה לא אומר שהיא הולכת לשכב איתך. תמשיך להתעסק במי שיושב איתך או תנסה לקרוא בקפה, לבחוש בשוקו או סתם לעלעל במגזין "הזמן הוורוד". ואז, זה הזמן להיפרד לשלום עם פתק בכתב יד ברור, לא כמו של אחד שלא סיים כיתה א'. תוסיף משפט שאין בו התנשאות או משפטים כמו פורסט גאמפ. אל תשכח לרשום את השם שלך בסוף, היא לא הודיני שיכול לנחש מי אתה. עכשיו: או שתיגש לברמן ותבקש שימסור לה, או שפשוט תזיז ת'עכוז שלך ותוך כדי שהיא לוקחת הזמנה מהשולחן ממול, תסמן לה שהשארת לה את הפתעת חייה. לגבי תגובת המלצרית: לרוב מחייכות מנונשלנטיות, מעפעפות בעיניים, דוחפות ת'פתק לסינר, אומרות בנימוס, תודה רבה, ותתפלל לאלוהים שבסוף המשמרת הן גם תזכורנה להוציא את הפתק מהסינר. זה נחמד בד"כ. אבל אל תשכח שזה קורה להן עשרות פעמים ביום.

הזוייה

New member
בטח

1800 Garson חשבת שנוותר על כשרון כמוך ? הרי אתה הגשמתו של החלום הקפיטליסטי –פולני. הפתק היה קריא ומבדר כפייטן ממולח. חלילה לפספס נדוניה שכזו, ת'רים ת'אפרכסת ומהר.

התגובה שלי.

כשהייתי מלצרית, אני זוכרת שאת כל הפתקים הייתי זורקת לפח, מסיבה אחת פשוטה, אם ממש מצאתי חן בעיניו הבחור היה משקיע קצת יותר מפתק עם שם+טלפון+את מדהימה. למשל: אם הוא מגיע פעם נוספת לאותו מקום ומבקש שאני אהיה המלצרית לשולחן שלו, או מברר מתי סוף המשמרת ומגיע בניסיון לפתח שיחה קצת יותר רצינית מ:"את החשבון בבקשה"? או אם ממש חשוב לו שאתייחס לפתק, היה מעניק לי אותו באופן אישי בסיטואציה שאני לא מוקפת יותר מדי אנשים, כולל החברים שלו. אני בעצמי עשיתי זאת למלצר שמצא חן בעיני (ממש מזמן, כלקוחה) והתפתח בינינו קשר נהדר, מה שהוכיח לי שאם רוצים באמת, משיגים. וכמובן לא לשכוח - מלצריות (לפי דעתי) לא תסתפקנה בפתק מפתה שלא מלווה בטיפ גדול, אבל ממש גדול
.

loveu4evers

New member
אהההה ../images/Emo4.gif

לא מלצרתי ואני חושבת שגם לא כדי שאמלצר... חבל על הכלים.. אבל אני במקרה מאד סגורה בקטע הזה ועשו זאת כמה פעמים אומנם לא במלצרות אבל זה קרה ואני לא התקשרתי אבל שמרתי את הפתק עד שהגעתי הבית ואז זרקתי אותו צריך לזכור שלא כולם כמוני למשל חברה שלי כן הייתה מתקשרת.....

בת מלכה

New member
נשאלת השאלה

האם הוא שווה את זה. ואם כן - למה לא להתקשר? פעם היינו בפאב ושיחקנו איזה משחק. הבחור שהייתי צריכה ל"עשות עליו את התרגיל" העביר לי מספר עם המלצרית. אחרי זה יצאנו כמה פעמים. היה נחמד, אבל לא התאים...

כמלצרית מנוסה

ששקלה פעם להתחיל לאסוף את הפתקים האלו, אני ממליצה בחום להיזהר מאודדדד במקרים שזה קורה. יש מקרים של בחורים צעירים ונחמדים שבאמת מצאת חן בעיניהם, ויש חולי נפש או סתם משועממים, וגם בני 50 שמחפשים מישהי צעירה מהצד במקום הגרוטאה שיש להם בבית, וחושבים שאם תראי שיש להם ויזה זהב אז תתלהבי ותסכימי להיפגש איתם קבוע באיזה מלון. בקיצור, זה מאוד תלוי בסיטואציה, אבל זה קורה המון כי גברים נוטים לפרש את הנחמדות של המלצרית כאילו היא מעוניינת, ולא מבינים שגם נשים זקנות מקבלות את אותו היחס האדיב והחביב שהם קיבלו, וזה נובע בעיקר מהרצון לקבל טיפ שווה, ולא מספר טלפון.

מי צריך להזהר ?

כתבת כאילו אני מקבל את הפתק ולא כך היא. אני הוא הרושם. ורושם רק אם היא ממש מוצאת חן בעיני בלי קשר לנחמדות.

צודק ../images/Emo122.gif

עכשיו אתה יודע איך עובד (או לא עובד) ראש של מלצרית אחרי משמרת כפולה מתישה. אם זה הסיפור, אז אני בעד, מה יש לך להפסיד? אם מדובר בבחור נחמד שעושה רושם טוב, יש מצב שאני אתקשר אליו, וגם חלק מהקולגות שלי בקטע.

ועוד משהו

דנו על זה בפורום שלי ("נותני שירות") כמה וכמה פעמים, וענו על זה גם המוקדים והתומכים הטכניים ועוד נותני שירות שקיבלו הצעות מעניינות מלקוחות, גברים ונשים כאחד. אם זה באמת מסקרן אותך, אתה מוזמן להתעדכן ולהחכים...

כי גם אני עצלנית

ומותשת בנוסף לכל (עבדתי משמרת כפולה), ככה שכרגע אין לי כח לחפש את השרשורים המדוברים. בלי נדר זה יבוצע מחר (או היום מאוחר יותר, תלוי איך אתם מתייחסים לזה).

לא מילצרתי מעולם...

כך שלא התחילו איתי דרך מלצרות, אבל בתור לקוחה יצא שפלירטטתי קצת עם איזה מלצר בבית קפה הקבוע שלי. אני חושבת שזה יפה להשאיר פתק, אבל חשוב שהיא תדע במי מדובר ולא תחשוב שמדובר במישהו אחר מהשולחן או משהו כזה. להפריע באמצע העבודה ולהתחיל זה די בעייתי מהרבה בחינות.

למעלה