שלח לחמך

שלח לחמך

שאלה לבנות שהיו/עדיין מלצריות וגם לכאלה שלא דמיינו את הסיטואציה. מישהו מתלהב מכן בעת שאת משרתות אותו/שולחן אחר. הוא רואה שאתן נורא עסוקות אז מחליט במקום לתפוש מילה להשאיר לכן פתק עם מספר טלפון. איך הגבתן/הייתם מגיבות ?

nice4you

New member
האמת אני בן אבל אני רק יוסיף שזה

יכול להיות דיי נחמד..ומתחשב מצד הגבר לא להפריע לכן בעבודה תחשבו על זה! אני פעם אחת מלצרית שמילצרה בשולחן שלי..נתנה לי פתק כזה:) ואני גם עשיתי פעם ונתתי פתק..אבל לעומת הפתק של החשבון את זה היא זרקה:(

דנטל

New member
לא מלצרתי ולא אמלצר בחיים

אבל כמו שאני מכירה את עצמי, סיכוי נמוך ביותר שהייתי מתקשרת. אני פשוט כזו שלא מתקשרת כמעט לעולם. מה שכן, פעם ממש קיויתי שאיזה מלצר יעשה שימוש במספר הטלפון שלי שכתבתי כשחתמתי על שובר האישור של כרטיס האשראי. אתית זה היה נורא אם הוא היה מתקשר, אבל רציתי.

kkarinn

New member
קרה לי לאחרונה אותו דבר

עשיתי משקפיים, והאופטמטריסט היה ממש חמוד ודיברנו וכאלה, אז קיוויתי שהוא ישתמש בטלפון שבכרטיס האישי שהם פתחו לי, אבל אסור להם בטח, כמו שאמרת זה לא אתי. לגבי המלצרות - אף פעם לא מלצרתי. אם זה מישהו חמוד אז אולי.

במקרה כזה

כן הייתי מתקשרת... אם הוא השאיר לי טלפון כי אני באמצע עבודה והוא קולט שאני עסוקה ולא רוצה להפריע, והוא מצא חן בעיניי..אני אתקשר

GPZiv

New member
אני עשיתי משהו אחר...

יש שיקראו לזה רעיון גאוני. במקום לכתוב פתקים או להלחם עם עט שלא כותבת ומפית שנקרעת, הוצאתי כרטיסי ביקור עם פרטי ההתקשרות שלי: מס' טלפון וכתובת מייל. כמובן שמתחת לשמי המלא הוספתי את תפקידי: "רווק".
התמונה צולמה מסלולרי כך שהאיכות לא משהו. אבל הבנתם את הכוונה.

GPZiv

New member
וכמובן...

שהצד השני כתוב באנגלית. כך שאני פתוח לכל האופציות.

GPZiv

New member
../images/Emo4.gif

עוד לא ממש חילקתי... גם לזה צריך למצוא את ההזדמנות. עשיתי את המינימום שניתן בהזמנה אחת. כ- 250 עותקים.
הכנסתי כמה עותקים לארנק, כמה עותקים לרכב ואני רק מחכה למישהי שתתאים לקבל דבר כזה.
אין משמעות לחלק את זה סתם כך לכל אחת.

magenta73

New member
כן...

אבל זו שתקבל את זה, לא תחשוב שזה אמור להיות מחולק רק ל"מישהי מתאימה"... נכון?!? היא תחשוב שאתה אשכרה הלכת לבית דפוס... כלומר שאתה "חושב בגדול"... אם אתה מבין מה אני מנסה להגיד לך...

GPZiv

New member
מנסה להבין.

הכוונה שלי לא היתה למסור את זה לאחת והיחידה, אלא לאחת שבאמת מוצאת חן בעיניי. או בעצם... לכמה שמוצאות חן בעיניי.
לצערי עוד לא חוויתי תוצאות.

magenta73

New member
ברור שלא!

כי בנות חושבות שאתה רווק מקצועי, ואתה אשכרה הולך לבית דפוס לכתוב את מספר הטלפון שלך!!!! אנחנו רוצות להרגיש מיוחדות!!!! "במקרה הכינותי מראש"... לא עובד פה!!!

GPZiv

New member
יעני פאדיחה?! ../images/Emo2.gif ../images/Emo163.gif

ובכל זאת... אני כן רווק מקצועי...
וזה עדיין עדיף על אילתורים למינהם...

magenta73

New member
אם מצורף לפתק

גם סמיילי כזה... ו"לא כולל שירות"... הייתי מתקשרת :) וברצינות... היה הרבה יותר נחמד אם הוא היה בודק באילו ימים יותר רגועים אני אוהבת, שיבוא ביום רגוע, שינסה קצת לדבר... לראות מי אני, לא רק איך אני נראת.

למעלה