שלושה משחקי 6 היום

Anfield

New member
אז בתור GM תזהה את זה ותביא לו פוינט גארד

תזיז אותו לשוטינג כמו שתכלס הוא התחיל את הקריירה.
אם זה הסוד לכל הבעיות של אוקלהומה, אז איפה האחריות על סאם פרסטי לטפל בזה בצורה הזאת?

OrEl74

Well-known member
מנהל
יהיה עצוב בעניי אם אוקלהומה ינצחו. פשוט לא מגיע להם

Cade Foster

New member
הכדורסל שלהם זה הדבר הכי נוראי שראיתי מימיי.

הפוזשנים האחרונים זה לפנתאון. יידוי אבנים כמו שרק הם יודעים (וכמה שיותר רחוק מהקשת ככה יותר טוב) ו18 שניות שיורדות מהשעון עד שהם מואילים בטובם לבצע עבירה.
&nbsp
יאללה הביתה.

Anfield

New member
היה שם פאול ברור על ג'ורג' אבל אל תתנו לזה להפריע לאג'נדה

שלכם.

Cade Foster

New member
במיקרו אני מסכים עם השופט

אז מה אם גוברט אכל את הפאמפ פייק. בנחיתה המגע ביניהם היה כל כך שולי ואחרי שג'ורג' שיחרר את הזריקה, אני שונא ששורקים על זה לעבירה. במאקרו אתה צודק כי חוסר עקביות זה דבר מעצבן, מגע כזה נשרק 99% מהזמן.
&nbsp
אבל אם הייתי אוהד אוקלהומה לא הייתי בא בטענות לשיפוט. החמישית שהדביקו למיטצ'ל (מה שנתן את האות לקאמבק שלכם בדקות האחרונות כי יוטה בלעדיו לא יכולה לקנות סל) היא פשוט בולשיט. לצערי שיפוט רע אך מאוזן לשני הצדדים זה המקסימום שאפשר לצפות לו בליגה הזאת.

Anfield

New member
אני מתלונן על המשחק שלנו מהמחזור ה5-6 כבר, השיפוט הוא לא

הנושא. למרות שכן היה שם פאול שהיה יכול להשוות את המשחק. פשוט ציפיתי שאנשים יתייחסו לזה אבל הבנתי כבר שאוקלהומה היא הגדולה המכוערת הפייבוריטית במאצ'אפ הזה ויוטה היא קבוצה עם הכדורסל היפה שמפתיעה את כולם אז לא צריך לצפות שאנשים יציינו שדפקו אותנו בשיפוט ברגע קריטי.

Cade Foster

New member
אתה זה שהפך את השיפוט לנושא

בכלל, אם לא שיפוט מאוד אוהד בגיים 5 לא היינו מגיעים בכלל לגיים 6.

יכלתי גם אני להתלונן על הגולטנדינג של לברון במשחק הקודם אבל וואלה - התקפה קודם לכן השופטים העניקו לנו כדור שלא בצדק.

אתה בעצמך מסכים שהכדורסל שלכם עלוב ושל יוטה יפה, אז למה אתה מתפלא שכל האוהדים הנייטרלים רצו לראות את יוטה עוברת?

Anfield

New member
לא מתפלא, פשוט ראוי היה להזכיר את הטעות הזאת

לא ראיתי שיפוט אוהד בגיים 5 אבל לא משנה, זה כבר היסטוריה.

המשחק של קליבלנד נוראי במידה דומה.

מניח שאולי אתה בתור אוהד אינדיאנה נהנה מזה אבל בכל זאת...

Cade Foster

New member
לא מסכים עם הקביעה הזאת

קליבלנד נוראית אבל זה לא בגלל שיטת משחק מפגרת (לתת את הכדור ללברון זו דווקא שיטת משחק לגיטימית - יש בליגה הזו מנהל משחק טוב ממנו? אני בספק, אולי רק קרי, פול ופלייאוף רונדו) אלא בגלל שחוץ ממנו כולם עלו לסדרה הזו עם משקולות על הידיים. הם מחטיאים את אותן הזריקות שבקליבלנד מודל 2015-2017 היו צוללות פנימה באחוזים פסיכים. בנוסף צריך לתת לטיירון לו מעט קרדיט על ההגנה שהם שיחקו ב4 המשחקים שבין הראשון והשישי. בקיצור יש שם איזושהי היררכיה ועל לברון אפשר לסמוך שהוא יעשה את הדבר הנכון.
&nbsp
שום דבר מזה אי אפשר לומר על OKC. אני לא חושב שהם יודעים להריץ איזשהו תרגיל חוץ מהפיקנרול של ווטברוק ואדאמס. כשג'ורג' מכדרר אתה יכול להיות בטוח שזה נגמר בזריקה קשה במקרה הטוב ובאיבוד כדור במקרה הרע, העלייה לזריקת מידריינג' של מלו אחרי שמחזיק את הכדור 7 שניות זה מה שג'ף ואן גנדי היה קורא לו shooting turnover, זה נראה כאילו השניים האלה זורקים כל מה שאפשרי לזרוק, אין שום ניסיון בהתקפה שלהם להגיע לזריקה פנויה. הכדורסל שלהם במאני טיים מפגר לחלוטין, אתם במינוס 3 עם 40 שניות על השעון - ים של זמן לשחק! והם מתחילים עם שלשות התאבדות (היו להם משהו כמו 6 כאלה בפוזשן האחרון לפני שמיטצ'ל נשלח לקו לסגור את המשחק). זה קלאסי ג'ורג' אגב כי ככה בדיוק אינדיאנה נראתה במאני טיים בעונה שעברה. באחת ההתקפות ברבע האחרון ראיתי את אדאמס בפוסט 10 פיט מהטבעת, גוברט עליו, השעון לקראת סיום - ארבעת השחקנים האחרים עומדים מחוץ לקשת ומסתכלים, 0 תנועה.
&nbsp
קליבלנד רעה אבל אוקלהומה זה שיא השפל שמשחק הכדורסל יכול להגיע אליו, אין לי ספק בזה.

Anfield

New member
כל הכבוד ליוטה

הגיע להם הרבה יותר, הם גם סבלו מזה שרוביו נפצע כבר ברבע הראשון ולא חזר. אם היה משחק כרגיל אני מאמין שזה לא היה מגיע למשחק צמוד.
מיצ'ל אדיר, אני אעודד אותו בסיבוב ה2, לפחות שייתן מספרים גם אם לא ייקח את הסדרה.
לגבי אוקלהומה, ראיתי 88 משחקים מלאים העונה, די סבלתי. תשאירו את ג'ורג', תיפרדו מכרמלו ותנסו לבנות משהו שונה. בכל מקרה כמו שאמרתי בזמן אמת, ברגע שדוראנט עזב, חלון האליפויות של הקבוצה הזאת נסגר. היה צריך לנצל את זה כשהיה אפשר. עכשיו זה להנות לפעמים מווסטברוק, אין כלום מעבר לזה.

תשאירו את ג'ורג'? למה נראה לך שהוא כבר לא דיבר עם מג'יק שניה

אחרי שהמשחק נגמר?

Anfield

New member
אני אומר מה צריך להעשות, לא מה ייעשה

לא בונה על זה שיישאר. אם יישאר זה יהיה אחלה.
בכל מקרה, אם הוא נשאר ואז כרמלו מפעיל את אופציית השחקן שלו אז לא עשינו פה כלום אז אם החבילה היא שניהם ביחד אולי עדיף כבר לפרק הכל.

השאריות ממה שנשאר מכרמלו מתאימות לקבוצות כמו פיניקס

שחקן גמור שכנראה יסיים את הקריירה עוד שנתיים

Anfield

New member
הבעיה שהשנה הנוספת שלו זה אופציית שחקן

אין שום סיבה שיוותר על החוזה השמן שיש לו ומי עוד מוכן לשלם לו דבר כזה?

אני באמת לא יודע מה להגיד לך

אתם מאוד תקועים, אל תשכח שגם ווסטברוק לא מסוגל להוביל קבוצה כאלפא דוג בין כה וכה

Roeiii1

New member
סחטיין על יוטה

אדירים. קווין סניידר מאמן העונה ללא ספק
ומה שדונובן מיצ'ל עושה פה..וואו
לדעתי אם הפלייאוף נחשב כחלק מהופעות רוקי העונה , למיצ'ל מגיע יותר מסימונס.

פול ג'ורג אוברייטד , כבר שנה שעברה רשמתי את זה כאן
הייתה לו עונה אחת באמת טובה וזאת העונה של אינדי במקום הראשון אי שם ב2013
מאז הוא עבר את הפציעה המחרידה שלו שהאמת לא עושה רושם שהשפיעה במיוחד על המשחק שלו.
פשוט לא זה. הגנתית הוא טוב(לא ברמה של קוואי או באטלר , מיצ'ל היום עשה עליו כמה סלים קלים) , אבל התקפית הוא הרבה נעלם איפה שלא צריך אותו. מאוד לא יציב , גם באינדי זה היה ככה עם המון משחקים של 10,15 נקודות וזה כשהוא הגו טו גאי שלהם.

סחטיין על יוטה, אבל כאן זה יסתיים..אולי יצליחו לגנוב משחק אחד בבית מיוסטון , שלה יש מצ'אפ יותר טוב מולה

Anfield

New member
אין לי מה לשכוח כי זאת לא עובדה

אני ממילא לא רואה סביבו סגל תומך לאליפות.
תביא לידו את פול גורדון קאפלה טאקר אריזה ג'ונסון והוא לא רץ לאליפות? אני די בטוח שהוא רץ. הוא פשוט שק החבטות הרגיל של הרבה אוהדים ושל התקשורת.
בכל עונה שאוקלהומה הייתה בריאה, הייתה ריצה לאליפות. עם ווסטברוק בתור אלפא דוג.
זה אפשרי כשהסגל המשלים הוא סגל משלים. זה לא אפשרי כשיש הרבה חורים כמו בעונה הנוכחית וכמו בעונה שעברה. או כשיש פציעות משמעותיות כמו שהיו בהרבה מהעונות בקריירה של ווסטברוק.

rapgamer4ever

New member
בעניין הצוות המסייע

אני חושב שבעונה שעברה הרול פליירס ביוסטון ובאוקלהומה היו ברמה די דומה וחטפתם מהם 4-1.
העונה הארדן קיבל לידו את פול, ווסטברוק קיבל לידו את ג'ורג'. נכון שלרוקטס יש יותר עומק על הספסל אבל זה לא מסביר את הפער בין הקבוצות.
&nbsp
בקיצור אני לא יודע האם ווסטברוק והצוות המסייע של יוסטון רצים לאליפות, אני יכול לומר די בביטחון שזו תהיה קוצה פחות טובה מיוסטון של הארדן.

rapgamer4ever

New member
אני היחיד שמדבר על המחדל ההגנתי של אוקלהומה

זו קבוצה טיפשה עם קבלת החלטות בעייתית שהפסידה בצדק- הכל נכון.
&nbsp
אבל למרות הכל אוקלהומה הייתה יכולה לנצח לולא הטקטיקה ההגנתית המטומטמת שלהם ב-4.5 משחקים הראשונים של הסדרה. במשחקים בהם שמרו אגרסיבית על הפיק אנד רול הם ספגו בממוצע 109 נקודות למשחק ועוד 56 במחצית. מאז שהתחילו לבצע חילופים בהגנה, לפחות חלק מהזמן, הם ספגו 43 נקודות במחצית ועוד 96 נקודות במשחק.
&nbsp
הטיעון שלי לא מתבסס על מספרים. מראש לא הצלחתי להבין מה ההיגיון ללחוץ כל-כך רחוק מהסל על רוביו ובעצם להכריח אותו לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב וזה למסור. משם יוטה מצאה בקלות את השחקן הפנוי ולא חסרים לה שחקנים שקולעים זריקות פנויות. כאלה שמביסים את השומר באחד על אחד בהחלט חסרים לה, בגלל זה הם הובסו במחצית השנייה של גיים 5 וניצחו בקושי את גיים 6 בזכות התעלות של מיצ'ל.
&nbsp
בעיני המחדל הזה לבד יכול להצדיק פיטורים של בילי דונובן. ההתעקשות של OKC ללחוץ כך בהגנה הייתה פשוט הזויה, על אחת כמה וכמה כשהיריבה מפרקת את הטראפים שלך ולמרות מוגבלות התקפית קולעת 110 נקודות כל משחק.
עוד שווה לציין שגראנט הרבה יותר מתאים ממלו לסכמה הזאת בהגנה ובאמת אוקלהומה נראתה יותר טוב בדקות שלו. אם לדונובן היו ביצים הוא היה צריך לעלות עם ווסטברוק-אברינס-ג'ורג'-גראנט-אדאמס בחמישייה. וגם לא לחכות עם זה לגיים 6 כי כבר בגיים 4 היה ברור שככה OKC צריכה לשחק.
&nbsp
mad props לדונובן מיצ'ל שהציל ליוטה את המשחק, אחרת הם היו בסכנה לרשום היחנקות היסטורית. פול ג'ורג' היה פשוט זוועה, אחד המשחקים הכי גרועים שאני זוכר ממנו ever.

למעלה