לא מסכים עם הקביעה הזאת
קליבלנד נוראית אבל זה לא בגלל שיטת משחק מפגרת (לתת את הכדור ללברון זו דווקא שיטת משחק לגיטימית - יש בליגה הזו מנהל משחק טוב ממנו? אני בספק, אולי רק קרי, פול ופלייאוף רונדו) אלא בגלל שחוץ ממנו כולם עלו לסדרה הזו עם משקולות על הידיים. הם מחטיאים את אותן הזריקות שבקליבלנד מודל 2015-2017 היו צוללות פנימה באחוזים פסיכים. בנוסף צריך לתת לטיירון לו מעט קרדיט על ההגנה שהם שיחקו ב4 המשחקים שבין הראשון והשישי. בקיצור יש שם איזושהי היררכיה ועל לברון אפשר לסמוך שהוא יעשה את הדבר הנכון.

שום דבר מזה אי אפשר לומר על OKC. אני לא חושב שהם יודעים להריץ איזשהו תרגיל חוץ מהפיקנרול של ווטברוק ואדאמס. כשג'ורג' מכדרר אתה יכול להיות בטוח שזה נגמר בזריקה קשה במקרה הטוב ובאיבוד כדור במקרה הרע, העלייה לזריקת מידריינג' של מלו אחרי שמחזיק את הכדור 7 שניות זה מה שג'ף ואן גנדי היה קורא לו shooting turnover, זה נראה כאילו השניים האלה זורקים כל מה שאפשרי לזרוק, אין שום ניסיון בהתקפה שלהם להגיע לזריקה פנויה. הכדורסל שלהם במאני טיים מפגר לחלוטין, אתם במינוס 3 עם 40 שניות על השעון - ים של זמן לשחק! והם מתחילים עם שלשות התאבדות (היו להם משהו כמו 6 כאלה בפוזשן האחרון לפני שמיטצ'ל נשלח לקו לסגור את המשחק). זה קלאסי ג'ורג' אגב כי ככה בדיוק אינדיאנה נראתה במאני טיים בעונה שעברה. באחת ההתקפות ברבע האחרון ראיתי את אדאמס בפוסט 10 פיט מהטבעת, גוברט עליו, השעון לקראת סיום - ארבעת השחקנים האחרים עומדים מחוץ לקשת ומסתכלים, 0 תנועה.

קליבלנד רעה אבל אוקלהומה זה שיא השפל שמשחק הכדורסל יכול להגיע אליו, אין לי ספק בזה.