שלושה משחקי 6 היום

Cade Foster

New member
03:00: אינדיאנה - קליבלנד

החל ממשחק מס' 2 כל המשחקים נגמרו ב4 הפרש ומטה. האם מקמילן ימצא דרך להאט את לברון, והאם בכלל נשאר לו עוד דלק במיכל?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אינדיאנה מפרקת את קליבלנד ב 30 הפרש

עוד לא נגמר אבל נראה לי שהקאבס לא יחזרו מהפרש כזה בשש הדקות שנשארו

יש גבול לכמה שלברון יכול לסחוב חבורה של נגרים על הגב שלו

זה עבד לפני 10 שנים שהוא היה צעיר יותר ואתלטי יותר, גם אם יעבור את אינדי קשה לי להאמין שיגיע עד לגמר הNBA אפילו.
בכל מקרה המון כבוד אל אינדיאנה , עוד מעט אני שם את המשחק לראות.

DARKSEID

New member
שלברון יעזוב את הקבוצה הנוראית הזאת כבר

נמאס לי לראות את סמית' זורק שלשות מפגרות ואת ההגנה המדהימה של קלארקסון (איך הבנאדם הזה בNBA עם ההגנה הזאת?).
נמאס לי לראות טיירון לו על הקווים ואת ההגנה המדהימה של לאב.

אני בטוח שללברון נמאס עוד יותר.

יאללה אינדיאנה תנצחו ביום ראשון ותפסיקו את הסבל של לברון ואת האנשים שאוהדים את לברון.

G6R1| אינדיאנה - קליבלנד: FORCE GAME 7!

שודר בערוץ ספורט 5 .

פרולוג:Aaaaaaand nnnnnnnnow! The moment NBA fans in attendance and around the world have been waiting fooooor. From the sold-out Bankers Life Fieldhouse in Indianapolis, Indiana, USA, iiiiiiiiiiiit's taaaaaaime!!! Introducing first! Fighting! Out of the blue corner! With a regular season record of 48 wins, 34 losses, the number 5 seeded team, the chaaaaallenger, INDIANA! PACERS!

And their opponant, Fighting! Out of the red corner! with a regular season record of 50 wins, 32 losses, the number 4 seeded team, the Eaaaaaastern Conference undisputed chaaaaaampions of the wooooorld, CLEVELAND! CAVALIERS!

ולאחר ההכרזה המומצאת שלי של ברוס באפר, אפשר היה להתחיל; משחק מס' 6 בסדרה [1 - כאן; 2 - כאן; 3 - כאן; 4 - כאן; 5 - כאן]; ג'ורג' היל הפצוע החמיץ את משחקו השלישי ברציפות, למרות שהוא כבר כמעט בריא לשחק, וקליבלנד שוב פתחה עם חוזה קלדרון, שעשה עבודה טובה במשחק הקודם;

ברבע הראשון, קליבלנד פתחה את 8 וקצת הדקות הראשונות עם 6 מ-9 משלוש, ובריצת 0-8, שנתנה יתרון 5. היה סקור גבוה של שתי הקבוצות, מה שלדעתי הטיב עם אינדיאנה, שהתקשתה לעבור 100 נק' ב-4 מ-5 המשחקים הקודמים בסדרה. אתה תמיד מפחד מהמומנטום של קליבלנד בסקור גבוה, שירוצו עליך ויברחו, ואתה לא תדע איך להישמר במשחק, אבל זה לא קרה, ואינדיאנה שיחקה טוב את הרבע - התקפית, יצרנו את הזריקות שלנו. הגנתית, שמרנו את קליבלנד מחוץ לצבע בידיעה שאם ימשיכו כך האחוזים ירדו, ולצד זה גם חטיפות ונק' במעבר. 2 דקות לסיום הרבע הגיע ההיילייט של המשחק - ארגיובלי של הסדרה [מינוס סל הניצחון של לברון במשחק הקודם] - דאנק פוסטר אדיר של לברון. בהילוך החוזר הראו שלברון עבר את המגרש אחרי 9 שניות של התקפה, כך שהיתה עבירת חצי שפוספסה. 26-29 לאינדיאנה. אולי רבע התקפה הכי טוב של אינדיאנה בסדרה - לראשונה, שיחקנו את הכדורסל שמאפיין אותנו כל העונה. ויקטור אולדיפו עם 15 מ-29 הנק' שלנו ברבע, הגיע טוב, שיחק את כל הרבע וקלע באחוזים גבוהים [6 מ-8 מהשדה, 3 מ-3 משלוש]. אינדיאנה השיגה 11 נק' ממתפרצות ו-12 נק' מ-5 איבודי כדור של קליבלנד.

ברבע השני, לברון פתח את הרבע במנוחה לאחר ששיחק את כל הרבע הקודם. הספסל שלנו לא ניצל לבריחה, אבל דוקא כשחזר כ-7 דקות לסיום המחצית, ב-2 הדקות הבאות שיחקנו טוב יותר, דרך הגנה חזקה, ובהובלת סטיבנסון וסאבוניס, שבשיא, עצירה הובילה להיילייט שלנו במחצית הראשונה עם דאנק עוצמתי של סאבוניס במתפרצת, שנתן יתרון דו-ספרתי ראשון במשחק - 10 הפרש, והרים את כל הקהל. לברון הגיב באנד וואן, אבל אז שלשת סוף שעון משוגעת של אולדיפו החזירה ל-10. קצת יותר מ-2 דקות לסיום, לברון נפצע ודימם, אבל חזר. 47-57 לאינדיאנה במחצית. אולדיפו, סאבוניס, סטיבנסון, קוליסון במשחק באונס בק אחרי סדרה קשה עד עכשיו, ותד יאנג בעבודה נהדרת בשני צדי מגרש [וכך לכל אורך הסדרה], הובילו אותנו במחצית ראשונה מצוינת.

ברבע השלישי, 2 דקות לתוך הרבע, אולדיפו צלף שלשה שנתנה יתרון שיא - 15. דקה עברה, וקווין לאב נפצע. קליבלנד נאלצה לקחת פסק-זמן, כדי להחליפו. בחזרה מפסק הזמן, הראו שלאב סימן מה שנראה כמו זעזוע מוח, ואם נכון, זה עלול לגרום לו להחמיץ את משחק 7. נדע מחר. מבחינתי, כמה שפחות פציעות - לאב, לברון, לא משנה - אני רוצה לנצח את קליבלנד מול הסגל החזק ביותר שלהם, והוכחנו שאפשר, לא צריך "מתנות". עוד דקה וחצי עברו, ועצירה בהגנה הובילה לדאנק אגרסיבי ביד אחת של בויאן בוגדנוביץ', שנתן יתרון שיא - 17. בכל פעם שאדם לבן מטביע ככה אתה מרגיש ויברציות בכל הגוף. מיד הגיעה גם שלשה של מיילס טרנר, שנתנה יתרון שיא חדש - 20. נתון מעניין לדבר עליו ושהוזכר בשידור: באותה נקודה, קליבלנד נשארה עם 3 פסקי זמן ל-18 הדקות האחרונות של המשחק. עם זה אי-אפשר לעבוד. אולדיפו הטביע על לברון [ומהצד שלנו זה נשמע כך], סטיבנסון צלף שלשה וחגג את חגיגת ה'גיטר הירו'. 62-92 לאינדיאנה. רק ארבעה שחקנים בקליבלנד קלעו ברבע הזה, ורק שניים מעל 3 נק'. לברון עם 8 נק' ו-2 אס', הוביל. אינדיאנה קלעה ב-56% מהשדה ו-7 מ-11 משלוש [63%], ורצה 0-17 בנק' ממתפרצות -- נתון ביזארי. אולדיפו הוביל עם 10 נק', 7 ריב' ו-4 אס'.

ברבע הרביעי, 3:41 לסיום, טי ג'יי ליף נכנס בפעם הראשונה בסדרה, בדקות ראשונות של שחקן ישראלי בפלייאוף ה-NBA. לא תרם שום דבר. מקמילן הלך לקצה הספסל ונתן דקות גם לטרבור בוקר, גלן רובינסון וג'ו יאנג. בסיום 87-121 לאינדיאנה. קליבלנד לא הובילה במחצית השנייה. אי-אפשר לא להביס במשחק שבו אתה קולע ב-56% מהשדה, כולל 15 שלשות [50%], מייצר 29 [!] נק' מ-15 איבודי כדור, מסיים +8 בנק' מהזדמנויות שניות, +26 בנק' בצבע, ומנצח את הנק' ממתפרצות 12-35. 35 נק' במתפרצות זה נתון שאני לא זוכר במשחק פלייאוף. גולדן סטייט עשתה 48 העונה, אבל בפלייאוף, אני לא זוכר.

השחקן המצטיין: ויקטור אולדיפו. 28 נק' [19-11 מהשדה, 8-6 משלוש], 13 ריב' [1 בהתקפה], 10 אס' [2 איבודי כדור] ו-4 חט' ב-34 דקות משחק [פלוס 26!]. טריפל-דאבל פלייאוף ראשון בקריירה ושלישי בתולדות אינדיאנה פייסרס [מארק ג'קסון - 1998, פול ג'ורג' - 2013]. לא שינה הרבה במשחק שלו לדעתי. היה קצת יותר אגרסיבי, אבל פשוט הפעם הזריקות נכנסו, גם אלו שלא היו אמורות להיכנס. האחוזים תמיד מתאזנים בסוף, זה ככה, וזו בדיוק הסיבה לחשוב שיש לאולדיפו לפחות עוד משחק אחד טוב לתת לנו. אם יקלע באחוז גבוה - ננצח. זה תלוי בו;

עוד 6 שחקנים קלעו בדאבל פיגרס, כולל כל יתר שחקני החמישייה. דרן קוליסון בלט עם 15 נק' [3 שלשות] ו-5 אס' [2 איבודי כדור] ב-26 דקות, במשחק באונס-בק אמיתי שהיה כל כך חסר לנו, אבל לא מעט מזה תלוי בקליבלנד, שהגנתית לא הגיעה למשחק, ואני בהחלט לא יודע אם אפשר לבנות עליו למשחק הבא, הכל יכול להיות; סאבוניס המשיך להוביל מהספסל. סיים עם 19 נק' [9 מ-11 מהשדה] ו-6 ריב' [4 בהתקפה] ב-23 דקות; לנס סטיבנסון תרם 12 נק' ו-6 אס' [ללא איבוד כדור] ב-27 דקות מהספסל; מיילס טרנר [12 נק'], תד יאנג [12 נק'] ובויאן בוגדנוביץ' [10 נק', 2 שלשות] השלימו ערב גדול של אינדיאנה מכל הכיוונים;

- המשך -

אולדיפו דיבר בסיום המשחק;

בקליבלנד, לברון ג'יימס עם 22 נק' [16-7 מהשדה, 6-3 משלוש, 5-5 מהקו], 5 ריב' ו-7 אס' [4 איבודי כדור] ב-31 דקות [מינוס 24]. לא שיחק את הרבע הרביעי כמו עוד שלושה מחבריו לחמישייה הפותחת, כי לא היה על מה לשחק. בדקות ששיחק, היה ברור שהוא מגיע למספרים שלו, הוא לא יעצר, ושהוא הדבר היחיד שעובד טוב בקליבלנד. היתה זו התבוסה השלישית הכי גדולה של LBJ בפלייאוף אחרי שהפסיד פעמיים ב-36 הפרש [לוושינגטון בסיבוב הראשון של 2008, ולסן אנטוניו בגמר 2013]; קווין לאב שוב איכזב, וזה כבר סיפור הסדרה. הוא אמור להיות 'אול סטאר'. 7 נק' [3 מ-10 מהשדה, רק שלשה אחת] ו-7 ריב' ב-24 דקות. נפצע פעמיים. פשוט לא פוגע ונראה רע, והוא גם נטל כבד על ההגנה. זה לא שטריסטן תומפסון שחקן יותר יעיל, אבל לפחות בריב' התקפה הוא מייצר לך הזדמנויות שניות, ובריב' הגנה יכול להרחיק את סאבוניס ותד יאנג מהסל, וזה מה שקליבלנד צריכה עכשיו יותר מכל. רוצה לומר, טיירון לו צריך לשקול את זה, כי לאב הורג אותם; ג'ף גרין עם 13 נק' [3 שלשות] ורודני הוד עם 12 נק' היו השחקנים הנוספים היחידים של קליבלנד בדאבל פיגרס, וזה מצב עגום; מילה גם על הקלעים: ג'יי אר סמית' קלע 9 [3 שלשות], אבל לא פגע, וקייל קורבר [6 נק', 2 שלשות], קלע את שני הסלים היחידים שלו ב-4 הדקות הראשונות, ואז נעלם, ובכך חזר למקומו הטבעי כשחקן שלא אמור להכריע משחקים, ואני צופה שהמספרים ימשיכו להתאזן כלפי מטה גם במשחק הבא, מה שמאוד יקשה על קליבלנד לנצח;

ליין ליף - גירסת הפלייאוף: טי ג'יי שבר את בצורת הפלייאוף של ישראל עם דקות ראשונות, אבל לא השפיע על המשחק. 0 נק' [ללא אף זריקה] ב-4 דקות משחק [פלוס 5];

** Chris Smoove מתקצר.

המשחק הבא -- משחק מס' 7! WIN OR GO HOME! אולי משחקו האחרון של לברון ג'יימס כשחקן הקליבלנד קאבלירס. חשוב לומר, לברון ג'יימס מעולם לא הפסיד סדרת פלייאוף שבה הוביל 2-3. הוא גם מעולם לא הודח בסיבוב הראשון.

משחק מס' 7 - מחר [א'], שידור ישיר בספורט 5 LIVE החל מ-20:00

שעון ישראל. שעה נוחה לנו. אני חושב אם כדאי להפוך את זה לשרשור לייב במקום סיכום שיובא למחרת. מזמן לא קיימנו שרשור לייב. נראה איך יסתדר.

rapgamer4ever

New member
אז מה יש לנו בסדרה? שני בלואאוטים של הפייסרס

ועוד 4 משחקים צמודים ש-3 מהם הלכו לקליבלנד. תחלקו אותם 2-2 וזו סדרה קלאסית של 4-2 אינדיאנה.
בכל מקרה לפייסרס תהיה הזדמנות לתקן בגיים 7. אומרים שהקבוצה הביתית מנצחת ב75-80% מהמקרים אבל כאן אני חושב שהסיכויים שונים.
&nbsp
כמה מילים על גיים 6- כשאולדיפו השחקן הטוב על המגרש זה ברור שאין לקליבלנד מה למכור. קווין לאב כל-כך נרפה במשחקים האחרונים, פשוט סדרה עלובה שלו. קורבר הפעם לא הושיע וג'ורג' היל עדיין חסר (מעריך שישותף בגיים 7 אפילו בכשירות חלקית). סאבוניס ממשיך להיראות כמו האופציה ההתקפית השנייה בטיבה של אינדיאנה.
&nbsp
נקודת האור היחידה מבחינת קליבלנד היא שלברון הוגבל ל-31 דקות בגלל התבוסה. אולי זה יעזור לו להתאושש לקראת מחר, כי יהיה משחק צהריים שמשאיר לו פחות מ-36 שעות מנוחה בין המשחקים.

Cade Foster

New member
02:00: וושינגטון - טורונטו

עד עכשיו כל קבוצה שמרה על הבית, בוושינגטון פורטר יחמיץ את המשך הסדרה. הזדמנות טובה לראפטורס לסגור עניין.

וואו, וושינגטון גם ככה חסרי עומק לחלוטין

מניח שאוברה ייפתח במקומו ככה שהחמישייה שלהם עדיין טובה מאוד. אבל הספסל הפך לעוד יותר פח. מניח שנראה את סאטורנסקי משחק קצת יותר מהרגיל ופחות הרכבי סמול בול עם אוברה (ופורטר מן הסתם) ב-4.
&nbsp
לא הייתי רץ להמר על טורונטו אבל בסך הכל כנראה שזה שלהם...

rapgamer4ever

New member
ניצחון יפה של טורונטו שהגיע עם הרבה אופי

השלשות לא ממש נכנסו להם, דרוזן היה די חלש והם פתחו את הרבע הרביעי בפיגור. על פניו מתכון להתרסקות ידועה מראש מבחינת הראפטורס. אלא שהרכב הספסל שלהם שוב הופיע בענק וניצח את המשחק. פסקל סיאקם שמר על וול וממש עצר אותו, דלון רייט מילא יפה מאוד בסדרה את התפקיד של ואן פליט, יעקב פולטל נתן דקות טובות והפעם ואן פליט עצמו חזר וביצע כמה מהלכים טובים ברבע האחרון.

הראפטורס רצו את זה יותר, לקחו ברבע האחרון 8(!) ריבאונדי התקפה והשתטחו על הפארקט בכל הזדמנות. לאורי היה המצטיין אבל זה לא היה הכדורסל שלו שפירק את הוויזארדס אלא המנהיגות שלו. ולנצ'יונאס גם היה טוב.

וושינגטון מסיימת עונה גרועה מאוד מבחינתה ועם הרבה סימנים שמסמלים את העונה שחלפה עליה- יחס שלילי של אסיסטים/איבודים, תרומה אפסית מהספסל והפסד בקטגוריה של האסל במשחק הדחה אצלם בבית. משהו רקוב אצלם ואם בראדלי ביל איכשהו יעלה על הטרייד בלוק אני מקווה שמינסוטה תקפוץ על ההזדמנות.

Cade Foster

New member
05:30: יוטה - אוקלהומה סיטי

יוטה בעטה בלי במשחק האחרון אבל יש לה הזדמנות לסגור עניין מול הקהל הביתי. לפי איך שהסדרה מתפתחת אין סיבה שזה לא יקרה.

אוקלהומה קמה ונופלת על ג'ורג' וראסל.

אם הם חמים וקולעים את הזריקות שלהם מבחוץ (וראסל בפול אפ מיד ריינג'), הם יכולים לקחת כל משחק נתון. מהמר על יוטה להיום, הם פשוט הקבוצה העדיפה, בטח כשגוברט לא בבעיית עבירות..

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל הכבוד ליוטה!

אוקלהומה צריכים לעשות בדק בית רציני מאוד לעתיד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות רעות ליוטה, ריקי רוביו נפצע ולא יחזור

פאק, הוא מדהים. קלעי בחסד ופינישר קטלני

חייבים להיצמד אליו כי הוא תופר ג'אמפרים ושלשות מכל טווח, ועם הצעד הראשון שלו הוא פשוט עובר אותך, ויש לו מין סקופ שוט, פינגר רול כזה שפשוט אי אפשר לחסום כי אתה גם לא יודע עד הרגע האחרון אפילו מאיזה צד של הסל זה יבוא. איזה פגיעה מדהימה של יוטה.

Anfield

New member
זה בדיוק מה שאני אומר, הלייאפים שלו זה דבר נדיר מאוד

איך הוא עושה את זה אני לא יודע אבל זה פשוט מבטל חסימות.
הוא מסיים בצבע כמו שראיתי מעט מאוד אנשים מסיימים והוא פאקינג רוקי!
ואז גם יש לו יד מטווחים וזאת יד שעוד מאוד תשתפר, וקבלת ההחלטות תשתפר ויכולת המסירה תשתפר. הוא הולך להיות מפלצת.

למעלה