שלושה משחקי 6 היום

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה? כי ווסטברוק משחק לבד?

חבל שהוא לא מבין שהוא הורס אותם.

Cade Foster

New member
כי קבלת ההחלטות שלו זה הדבר הכי מזעזע שראיתי בחיים

אין זריקה אחת טובה שהוא לוקח.
&nbsp
אולי הוא צריך לחרב עוד קבוצה כדי שאנשים יבינו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה אתה מצפה כשיש שם שחקן שלא מסתכל לצדדים?

שים לב למספרים של המחצית השניה
כרמלו 0 זריקות לסל
גורג 3
ווסברוק 20!
&nbsp
זה ממש נראה כאילו הם מפחדים ממנו

Cade Foster

New member
כן אבל ניר בחייאת

עד האולסטאר הוא לא התרכז בסקורינג כמעט בכלל, רק ניסה להכניס אותם לעניינים. גם בסדרה הזאת עד שאוקלהומה לא הייתה עם הגב אל הקיר הוא נתן לאחרים להתבטא. ברגע שהוא לקח את המשחק על עצמו במחצית השנייה של המשחק החמישי, לאוקלהומה היה לפחות איזשהו shot בסדרה הזאת.
&nbsp
נכון שזה נראה רע, והרבה באשמתו, אבל משחקים לידו שני סרטנים שחשים מעצמם הרבה מעבר למה שהם באמת.
&nbsp
אוקלהומה 2017/18 זה אחד הכישלונות המפוארים שידעה קבוצה בNBA, בקלות הכי גדול מאז הלייקרס 2012/13.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תראה

אני יכול להבין את התסכול שלו אבל במשחק כל כך חשוב ומכריע, אתה לא יכול להחליט שאתה משחק לבד ולא משתף את אחד.
לקחת 43 זריקות, 19 מהן מחוץ לקשת זה פשע.
&nbsp
מבאס אותי האופי הזה שלו כי הוא באמת אחד מהטובים אי פעם אבל ככה הוא לא יקח אליפות אף פעם.

ראסל ווסטברוק זה מכונה לניפוח מספרים ותו לא

הוא בחיים לא יקח אליפות כאלפא דוג, הוא פשוט שחקן דיי טיפש.
המון רצון, המון מוטיבציה אבל מאוד מבולגן ובעייתי עם קבלת ההחלטות שלו.
הסיכוי היחידי שלו היה עם KD כמוביל..

קשקושים. לא, הוא לא מספיק טוב כדי לקחת אליפות כאלפא דוג.

אבל מי כן? שחקן טופ 5-7 בליגה. אם בעיניך זה מכונה לניפוח מספרים ותו לא אז הסטנדרטים שלך מגוחכים.

שחקן טיפש ואגואיסט

כאילו לברון לא יכול לעשות טריפל דאבל ממוצע קריירה(!) אם הוא היה רוצה..
ראסל הוא פשוט uncoachable שחקן שיזרוק 50 פעם לסל ויחשוב שהוא המשיח.
גם כשהיו איתו איבאקה ודוראנט בקבוצה שיחק באותו סגנון. הוא פשוט קובי ברייאנט לעניים. הדבר היחידי שהוא פיתח במשך השנים זה האתלטיות, אין לו מוח כדורסל מבריק,הוא לא לומד מטעויות. בתכלס , מספיק לראות 10 משחקים שלו ואתה כבר יודע עליו הכל. ושתיגמר האתלטיות הוא ייגמר גם בתור שחקן מוביל

אחלה, אם לברון יכול לעשות את זה, אז זה קל

הלכתי רחוק , זה נכון..

אז בוא ניקח את קיירי שגם ירדו עליו בפורום כמה אנשים שהוא אגואיסט במשך השנים..
לדעתי קיירי(בריא כמובן) במקום ווסטברוק מוביל את OKC לעבור את יוטה לפחות.
ועוד משהו, תשים את ראסל בבוסטון ושוב תקבל את ראסל המבולגן והפרוע, אני חושב שאפילו סטיבנס לא יכול לחנך אותו כבר

Anfield

New member
ראית את המשחק?

כרמלו בקושי היה על הפרקט.
על הפרקט היו 4 שחקנים שמפחדים לקחת זריקות וראסל ווסטברוק.
אני לא יודע מה נכנס בג'ורג' אבל הקבוצה הזאת זאת קבוצה של הירו בול והוא לא היה מוכן לסיים אף התקפה שהוא התחיל, הוא מסר כל פעם שקיבל את הכדור. ההפסד הזה עליו לא ווסטברוק למרות שזרק 10 שלשות יותר מדי.

לא יודע איך בנאדם שראה את המשחק יכול לבוא בטענות

נכון, הוא לקח יותר מידי שלשות, אבל הוא היה בערב שהוא פגע יפה ואף אחד אחר לא לקח על עצמו. פלייאוף P בתחת שלי. כל כך הרבה החלטות אומללות שלו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההפסד הוא על מנהיג הקבוצה ולא על אף אחד אחר

רצית להוביל קבוצה?
זה לטוב ולרע וכשמפסידים בסיבוב הראשון, אתה זה שצריך לתת דין וחשבון, במיוחד אם אתה הפייבוריט בסדרה.

Cade Foster

New member
ואם לברון יפסיד היום, הוא יצטרך לתת את הדעת?

יש גבול לכמה אפשר להפיל את הכל על המנהיג.

OrEl74

Well-known member
מנהל
במקרה של לברון זה אפילו יותר חמור

כי הוא מעורב בבניית הקבוצה בניגוד לכוכבים אחרים
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אולי לא הסברתי את עצמי טוב

אני לא בא אליו בטענות מבחינת היכולת שלו על המגרש
כמנהיג הבלתי מעורער של הקבוצה, הוא כשל בללכד את השחקנים סביבו ולכן האשמה היא בו (ובמאמן כמובן)
להנהיג קבוצה זה לא אומר לקלוע 40 או לעשות 70 טריפל דאבל, זה אומר לגרום לקבוצה להיות...קבוצה
ג'ורדן למד את זה, לברון למד את זה ואני מאוד רוצה להאמין שגם ווסטברוק ילמד את זה למרות שהוא כבר 9 עונות בליגה וזה המון זמן ולכן אני בספק אם מה לא קרה עד עכשיו, יקרה מעכשיו.
&nbsp
&nbsp

Anfield

New member
אני לא ממש רואה מה הוא יכל לעשות אחרת העונה

התחילו את העונה במיינדסט של ווסטברוק-ג'ורג'-אנטוני כל אחד לוקח מספר שווה של זריקות.
אחרי 20 משחקים כל אחד זרק מספר כמעט זהה של זריקות.
זה הלך על הפנים, בעיקר כי כרמלו לא ברמה של השניים האחרים.
זה הפך להיות הקבוצה של ווסטברוק כשג'ורג' השחקן המוביל שעוזר לו ואחריהם יש סרייה של שחקנים משלימים לא מספיק טובים.
אדאמס מצוין, פלטון היה טוב, אברינס השתפר עם הזמן, גראנט שחקן נחמד. היתר לא היו מספיק טובים. זה פשוט לא מספיק. זה יכול היה להספיק לסיבוב 2 אבל לא מעבר. לא רואה הבדל גדול בין ההדחה הזאת לבין להתקדם ולהפסיד 4-1 ליוסטון. וזה מה שהיה קורה. הם כמה רמות מעלינו.

למעלה