שלום,

סנטה

New member
די לדבר שטויות !

זה לא נכון,מה נסגר אתכם ? הכנת מזבח לאוניברסיטה ? אני מכיר לפחות 3 אנשים,שקיבלו ציון פסיכומטרי מצויין והלכו ללמוד במכללה (אחד משפטים בבינתחומי,אחת תקשורת בספיר ואחד מדעי ההתנהגות באקדמאית תל אביב יפו) וכולם קיבלו מעל 650 והתקבלו לאחת האוניברסיטאות ! די לשטויות.

אז למה הם הלכו למכללה?

אגב למשפטים בד"כ 650 לא ממש מספיק כנ"ל לפסיכולוגיה (בעברית צריך ממש גבוה) תקשורת בעברית זה די נמוך.. בת"א יותר גבוה

סנטה

New member
אמרתי מעל 650

הם הלכו למכללה : תקשורת - כי יותר פרקטי במכללה משפטים - בבינתחומי נחשב יוקרתי ואיכותי מדעי ההתנהגות - באמת אין לי מושג למה דווקא שם...

הולכים מכללה ברגע שרוצים חיים קלים

נקודה. פשוט קונים את התואר; כי גם אם המרצים אותם מרצים, החומר האנושי יותר נמוך, המבחנים יותר קלים והלימוד פחות לימוד. כן, גם אם מדובר בכל מיני ילדי מנכ"לים שחושבים שהכל מגיע להם בחיים. הא, נכון, ככה הוקמו המכללות בישראל. כל אותם ילדים עשירים וטיפשים שלא התקבלו לאף אונ' ואבאמא הקימו להם מכללה, כדי שתהיה להם דיפלומה לילדי הטובים האלו. לא שאין מכללות טובות יותר מהאונ' בתחומים מסויימים, לא שלא צפויה עדנה לבינתחומי וכאלה - אבל המכללות הוקמו בחטא.

איילפ

New member
עוגת שוקולד

נקודה רגישה? לא ממש, לעולם לא הייתי סטודנט של האו"פ. אני מתרגז כשאנשים יוצאים בהצהרות חסרות בסיס ואחריות, זה הכל. בכ"מ תשתדלי להבליט בהודעות כאלו שזו דעתך בלבד. מהניסוח שלך אפשר להבין אחרת..

dasoona1

New member
אז אני מדגישה...

לכל אחד מאיתנו דעה משלו , וזכותו להחזיק בה. כל אחד ומה שטוב לו ומתאים לו שיהיה בהצלחה!

למה לדבר שטויות?

תואר של הפתוחה לא נופל מתואר של אף אוניברסיטה אחרת, ההפך הוא הנכון-הרבה מעסיקים רואים בעין יפה יותר את בוגרי האונ' הפתוחה מאשר את אלה שהאכילו אותם בכפית במוסדות ה'מסורתיים'. ולגבי המכללות-יש ויש, אין צורך להכליל. יש תחומים שתואר מהמכללה למנהל עדיף על רוב האוניבסיטאות בארץ, וזאת למרות שתנאי הקבלה העיקרים למכללה זה ארנק מנופח. כמו כן, יש מכללות נוספות שבהן מקבלים תואר מטעם 'אונירבסיטת האם' של המכללה שאינו נבדל בכלום מהתואר שתקבלי במידה ותלמדי באוניברסיטה עצמה.

dasoona1

New member
אתה "צודק"

כולם מדברים שטויות ורק אתה צודק כמובן. סיליחה שהבענו דעה.

Chris Redfield

New member
למה להתעצבן סתם

תקבלי את זה שאת טועה, תואר של האו"פ=תואר של כל אוניברסיטה אחרת בארץ.

dasoona1

New member
חיחי

משעשע אתה..לקבל את זה שאני טועה? נראה לי שאולי אתה תקבל את זה שאתה שמוק מעצבן. תודה ויומטוב

Hagai007

New member
נו מה קורה...

שכל אחד יאמר את דעתו...אפשר לחלוק אבל למה לרדת לרמה כזו באמת...יש פה אווירה די טובה בפורום לא חראם לקלקל אותה? מקסימום יש אתר שעושה דירוג של מוסדות לימוד בכל שנה ושנה...כנסו לשם ותראו... Hag-(o) <3-E

dasoona1

New member
אני מסכימה איתך!

ותמיד, כשיש לי משהו להגיד אני מדגישה שמונה פעמים שזו דעתי שלי. אבל זה פוגע ומעליב שבן אדם שלא מבין כלום, פוסל את הדעה שלי.

למעלה