שלום

פייגעלה

New member
שלום

באתי להתארח, אתם מקבלים מומחים ? ומוחות ? מחילה וסליחה, אבל אני מצפה לקבלת פנים מרגשת, בלי רוק בבקשה, ואל תנסו את הטריק של " הזובור ", לא יעבוד...

../images/Emo124.gif קפת!!!!!!!!!

אכלת אותה, נשמה. בזה אחר זה מגיעים לפה פליטים מפלירטוטים שחושבים שמשחקי מילים בגרוש יפילו אתכם מהרגליים. אז אנא ממך...נא להעמיד אותם במיידי על מקומם, או שתפתחי טיש בשישי הקרוב כשבסיומו אקנח בשיר עם פולני ידוע בהשתתפות מנדל ושורה'לה .

פייגעלה

New member
אנא ממך ליזה

ידוע שעולים ותיקים מתיחסים בבוז לעולים החדשים. זכורים לנו ימים שבהם היית צעירה ויפה, בפורום פלירטוטים. הזמנים השתנו, שלא לאמר, השתן עלה לך, עכשיו מיידעלה, תבלעי את גאוותך, ואת הגיגייך, ותני להנהלה לעשות את העבודה שלה בשקט. הבא בתור...

הוי ציפורה,

בזה הרגע מנית שלוש תכונות שמעולם לא היו ולא יהיו לך: א. צעירה ב. יפה ג. חכמה פעשטייעסט אינגעלע? אגב, אם כבר הזכרת עולים , אז בנוגע לסל קליטה עלייך לפנות ליהושע.

VCube

New member
אני גאה

להיות ראשון הפליטים, ונושא הבשורה. זה היה מזמן, עוד בטרם נדמו הדי הקרבות וקפת עוד לא הייתה בטוחה בכלל מאיזה צד מכניסים את התותחוקן לרקטום של אורח חדש. במקום זה התקבלתי כאן בפרחים (מלאכותיים, זבל מהשאריות של שוק הכרמל של יום שישי), שלל הצעות מגונות (רקטליות, כמובן) שלא כללו אפילו פעם אחת ולו הצצה למכמני הואגינה הכפולה של מנהלת הפורום, אפילו הצעה מזוג אומואים רוסיים רפדה לי את מפתן הכניסה. הגונג דזה הרעיף עלי שבחים, בקיצור - היה עונג שבת*. מאז בכל פעם (פעם אחת) שאני חוזר מחו"ל או מחולון אני מעיף מבט בפורום של הרווחים, ורואה שהתרוקן שם האוויר. המיחזור הפך מתעשייה בעלת עתיד מרהיב, להתבוססות במי המדמנה, וכל המקצר הרי זה משובח. מי, מי ייתן לי חוקן משובח, וכל המקדים יבורך. שב"ש. * המקום הכי טוב בטיש זה בדיוק מול הרבי מתחת לשולחן, שם חוץ מהפרורים מקבלים גם כיח.

א י ל ה

New member
ראשון הפליטים*

זה בכלל אני. עוד לפני שקראו להם פליטים אפילו. לפני השיוך. לפני שכל ניק נשא תגיות זהות ומספרים על האמה. בימים שעוד היו פה ניקים אינדווידואליסטים חזקים עם אמירות בוטות וחדות ולא סתם ברגים במערכת. עין הנץ. גזר מציון. פטר חמור**. אז עוד הסתכלו פה לאנשים בעיניים ולא מהחגורה ומטה. ומאז, אכן ימים קשים. הפורום של קפת קצת שומם, בפורום שלי קצת התרוקן האוויר ובכלל, החיים בעולם הכתוב כבר מתקשים קצת יותר לטשטש מציאויות. איפה הימים, אני שואלת, של הניקים החזקים שלי. מי לא הסתובב אצלנו אז? אנשים כחולים, אחרים שכותבים לדיסק ואפילו כאלה שגומרים מהר. באמת, קורעים. אבל הם נעלמו להם לאותו המקום שאליו הולכים הניקים אחרי שהם מתים. והותירו אחריהם שממה. באמת, תמונות קשות. כואבות. מאין יבוא עזרי? רגע. אולי מה שאפשר לעשות זה פשוט להוציא את עצמך מהכלל ואז להפנות אצבע מגחגכת כלפי הכלל שלפני רגע היית חלק ממנו. פתאום זה נשמע לי פטנט מאגניב. ישראלי כזה, שורשי, עמוק. וואלה. איך לא חשבו על זה קודם?! באמת, זו התשובה! זה הפתרון! הנה, הגיעו ימות המשיח!! ניצלנו כולנו!!!*** אוקיי, למישו יש טישו? * זהירות, פוסט קורע לב. ** קפת, השתמשתי. תפתחי פה גדול, שאני אזרוק לך דמי שימוש. *** הצער, הכאב והיגון העבירו אותי על שאריות דעתי הדלות.

VCube

New member
אכן ימים קשים*

ולמרות זאת, ואולי אפילו בגלל זאת (זה?) אני ארים את כפפת האגרוף הנושנה זו שעוד הייתה מעבירה אל היד החובטת את רטט הבשר שנפגע ממנה, ועם תחושת אמפטיה עמוקה, אומר לך שדווקא אי הוצאתך (את עצמך) מן הכלל היא זו שמעלה את הריגוש מתנועת האצבע המגחגכת. זוהי הלקאה עצמית שאין מרגשת ממנה (זאת כמובן עד לרגע שאתה מוצא מישהו אחר, טוב ממך, שמלקה אותך...:)) ששמה את שמחת הנצחון של אולמרטפרחלוץ בתחתית סולם ההנאות. לא, אני לא מכיר ולא חבר של פ"ח (ושוב קפת-פהגדול), או בוגונויליה, אודיסיאה או עאלק יהושוע (כמה שהוא אוהב ווים), אך אני מוקסם מזה שנים מהפורום ההזוי הזה, שמאכלס בתוכו את מיטב יוצרי הסיפורת הדקדנטית של הבועה הת"אית. אני קורא פה והופך את דפי הפורום ממש כמו תלמיד ישיבה חרדי שמקפל את חוברת הפנטהואז אל בין דפי הגמרא, ומאונן ביד גרומה תוך שהוא משמיע אנחות שאינן שונות בכלום מאלה המתענים האמיתיים על פענוח המשניות. מה אמרתי? כאן גיברת רווחים, אתה לא צריך להיות כדי להיות קיים (כשתביני את מה שאמרתי במשפט הזה, עשי טובה 'תקשרי אלי ותסבירי לי גם :)) יש לך פתרונות אחרים? * אכן פוסט קורע.

VCube

New member
גררררר חשובבבבבב כנסו!!!!!!!!!!!!!1

בוגונויליה=בוגונביליה אודיסיאה=אודיסאוס2 איזה צחוקים

קפת

New member
שלום

ולהתראות. תודה שקנית אצלנו. שיהיה לך יום יפה. אין חשבונית. זו מספיק קבלת פנים בשבילך או שאת כבר מעדיפה את הזובור?

כשאלוהים אמר בפעם הראשונה

יהי חמור [פטרחמור] הוא התכוון שלא יהיה לו חשוך. הוא לא חשב באותו רגע על כל הניקים אבל הפורום כבר החל מתמלא בשטיקים ועדרים קיבלו אויר וגוף. אז נשבה הרוח הראשונה אל עיני אדוננו [פטר?] והוא ראה אותה במו עיני ענן כבודו [קפתמותקפת] וחשב כי טוב. הוא לא חשב באותו רגע על בני- האדם , בני האדם לרוב.

למעלה