שלום

פייגעלה

New member
אז

תנחש מה ,במקום לחכות חצי שנה לפשר השיעמומון הזה, אני מפנה את מקומי לטמבל הבא.

אז כאילו את הולכת?

איזו הפתעה

מה נסגר איתך, תגיד לי

מה, אתה כאילו השירותי ניקיון של הפורום, מנקה מפה אנשים? מצידי ציפי יכולה לקנן פה חופשי, רק שתתחקן קודם ותלבש פיג'מה תכלת. אם תתאמי עם יעלילה אולי יעשו לכן חוקן זוגי. שמעתי שזה יותר נעים.

בוגו בייבי, אני הרבה דברים

פעם יריב מר בוטה ונמהר שלך, פעם מעריץ תמים של אודיסיאוס עם היהלום בקצה, תמיד עבד מוכה של כפולת הוואגינות, לעולם לא מתחת לפרוטו, ותמיד זוכר לפ"ח את היותו תוצר נלבב וקצת אנכרוניסטי של הקוסם מעוץ. עם גב' רווחים אין לי הרבה ענין והרוסיות כאן מענינות את רסקול [מי זה בכלל] יותר. ולפעמים אני גם מנקה את המדרכות, המשעולים והמסלולים למיטבי לכת או למתקשי לכת. בקיצקוצ- מה שלומך בוגנוויליאה?

ואולי זה יעניין אותך קצת

בלוג מוזר ומטורף של חובבת אלים מכל הסוגים.

וולאייייייי

בוגונוילה, הולך? אז מה קורה קוסית קוסמית שכמוך? נהנית מהבלוג הניו-אייג'י המופרע שמצאתי בטעות בישראבלוג?

אוקיי, יש לך בעיה עם האות ב' כנראה

תגיד לי, נראה לך שיש לי לקרוא שירה ועוד ניואייג'ית? ועוד בלי שישלמו לי על זה? ובלי שמן ארומתי?

בוגונביליה - רק כדי לשכנע אותך

מי שלח אותנו לפני שרשוריים לקרוא איזה זבלה ניו-אייג'י, ואח"כ עוד הסברת מדוע. לא רוצה, לא צריך. ואני לתומי סברתי שאני מעשיר את עולמך הניו-אייג'י.

איך אתה מעז לקרוא לה זבאלה?

היא כל כך מחוברת. וזה הקטע החביב עלי: שימו לב למילים - שלום היא מילה סגורה מאוד המתארת משהו סופי, מעין יחסי כוחות מאוזנים בהם אין תנועה והסטאטוס-קוו שולט בהם. מלחמה, לעומת זאת, היא מילה פתוחה, מילה שיש בה מקום לשינויים אך בעברות שבה ניתן לראות את האפשרות ללמעלה (ל) ולמטה (ח). אהבה היא מילה פתוחה, היא נותנת מקום לשינוי ולהתרחבות וכמעט שאין בה עיצורים - מה שמרמז על כך שאין בה דברים מוחלטים מלבד האות ב' שמתארת את המקום לשניים ולשינויים.

יעלילה2

New member
פעם

ראיתי איפשהו פסל "אה - בה" (שתי האותיות הראשונות מונחות על גב שתי האותיות השניות) ומה שנראה לי (טעות פרוידיאנית אופטית) היה: אם (על גבי) בת. (וכן אני יודעת שזה פורום מגלומניה ולא פורום פסיכואנליזה, אבל זה היינו הך, לא? פסיכואנליזה=מגלומניה. תראו את זיגמונד פרויד, מגלומן מובהק, לא?)

זהירות!

במקום שבו משמיצים את זיגמונד, בסוף גם ילכלכו על סקינר. ואת זה אני לא אוכל לסבול. קפת, תגידי להם.

קפת

New member
אני אגיד, בטח אגיד

אני אפילו אומר להם. אני עוד לא יודעת מה בדיוק, אבל אני אעשה את זה. בטוח. כי גם אני שונאת לכלוכים. זה מגעיל ולא נקי. ואותך, יעלילה, אני מזהירה: שלא תעיזי ללכלך, על... מי זה היה? לא משנה. את בעונש, חינוכי, לכבוד פתיחת שנת הלימודים. את צריכה לכתוב 100 פעמים את המלה חוקן. זהו.

יעלילה2

New member
:)

הישבן שלי אמנם מאד פופולרי אבל לא חשבתי ששמעו הגיע עד לכאן. את בטוחה שאת רוצה שאכתוב 100 פעם חוקן?

קפת

New member
בגלל שאת מתחכמת

אני מעלה את גובה הקנס ל112 פעמים חוקן. ואם תמשיכי להתחצף, את תצטרכי לכתוב דברים גרועים מאלה. יעללה, לעבודה. וידני, כפרות. קופי פייסט לא תופס ואני יודעת להבחין בהבדלים. ראי הוזהרת!

קפת

New member
משחת קפה

לדעתי יעלילה לא מגיבה כי היא עדיין כותבת, וכותבת וכותבת. (אני מקוה שהיא כותבת, ושהמשוגעת לא הבינה בטעות שהיא צריכה לחקן את עצמה 112. הכרתי פעם מישהו שמת מאובר-חוקן. זו תופעה לא מוכרת שעדיין לא תפסה את המקום הראוי לה בDSM אבל לא ירחק היום. אנשים יחקנו את עצמם כמו משוגעים והפסיכיאטריה תשלב הילוך גבוה. אתם עוד תראו!) יעלילה, לאיזה מספר חוקן הגעת?

אין לי מושג לאיזה מספר חוקן יעלילה

הגיעה, אבל כרגע נחת לי על היד רסיס קטן וחום. כרגע אני מנסה לשכנע את עצמי שמדובר במשחת הקפה של קפת. תכף אני אתן את זה לנמלים ואתצפת על התגובה שלהן.

הייתי בטוח שהפסיכיאטריה

נוסעת ברכבת(האיחורים כאנלוגיה להתפתחות תפוקה, והמחסומים המסתובבים האלו כאנלוגיה לקיבעון. אתם תבחרו איזה.) גם אני נוסע ברכבת מסתבר. היום זה היה אפילו בחינם. אהה! דפקתי את צה"ל והשתמשתי בתלושים האלו! נסראללה יכול ללמוד ממני משהו. כן, בהחלט.

יעלילה2

New member
חח איתכם.

נו אני לא עשיתי שום דבר, לא חוקן ולא נעליים. באוניברסיטה הייתי מומחית למועדי ג' ואפילו היה לי מועד ד' אחד. אז את הגשת עבודת הגמר (דהיינו הסמי-נריון בנושא "חוקן עולמי") תצטרכי לדחות לי שוב (את יכולה להוסיף, גם באוניברסיטה הוסיפו לי 4 קורסים במקום קורס שפה זרה נוספת שלא יכולתי ללמוד, בגלל שאני לא יכולה לקרוא שפתיים בספרדית, לעזעזל. בסופו של דבר עשיתי 8 עבודות גמר במהלך 5 ימים ו-4 לילות ואינספור משחות קפה) אם מישהו רוצה להתנדב לעזור, הנעה מובטחת (למיון פסיכיאטרי) סתם אני מבלה עם הדיכאון של עצמי, ואנחנו נהנים מאוד ביחד, אינספק, כל כך נהנים שרק מייצרים יותר האחד מהשניה ולהיפך. :)

למעלה