שלום

פייגעלה

New member
או

הנה, מקבלים את פני בשירה ! יאלה , תביאו גם את זובור, ונגמור עם זה .

קפת

New member
מאוחר מדי

חרא חרה טיימינג יש לך. אבל אנחנו מסכימים שתעשי לעצמך חוקן לפני שאת יוצאת.

אני חושבת שלרגל העלייה ההמונית

רצוי ומומלץ ואף כדאי להצטייד בכמות גדולה של חוקנים חד פעמיים זולים מתוצרת סין, לבקש מהפציינטים לחקן את עצמם ולדאוג למלאי של נייר סופג ליד השירותים ובמסדרון מול לשכתו של החמור. למי שמעוניין בכך - אני מוכרת שמנים ארומטיים לבישום הקונדוליני ולחיטוי הצ'אקרות במבצע. ניתן להוסיף את השמנים לחוקן או את החוקן לשמנים. בברכה, בוגו זוה"ל

א י ל ה

New member
זה לא עובד ככה

שמי שמתחקן כבר מפסיק להיות שמן? ואם את כבר כאן, תגידי, דהו לי הצבעים בהילה שלי ואני קצת מודאגת. יש לך משהו בשביל זה + לכה + גלזורה?

רווחים, השתגעת?

לכה וגלזורה להילה?! לא פלא שדוהה לך. מהר מהר חליטת אספרגוס וקומפרס של צ'אטני כרובית.

בטח

את חייבת לטפל בנשמה, כי שם הפיצול. ברגע שתהיי שלמה עם עצמך ותאהבי את עצמך ייגמר גם הפיצול בשיער. בכל מקרה, יש לי שמן בשביל זה. במבצע.

תגידי, בוגו

זה עוזר גם כנגד פיצול אישיות? לא, כי אם כבר היא מורחת ת'שמן אז היא יכולה להרוג שתי ציפורים במכות.

אבל אודי,

אנחנו נגד להרוג ונגד מכות. אצלנו רק אור ואהבה, זוכרת? בכל מקרה נגד פיצול אישיות יש לי שמן. מאוד כדאי עכשיו עכשיו כי זה קנה קבל. קני שמן קבלי בקבוקון של מים מהגנגה עם פירורי גופה אוריגינל ב-1.90 (רופי).

שיו, בוגו

תראי איזה רווחים נהיו לך. אני חושבת שמה שיש ל א י ל ה זה מידבק. רק אור ואהבה. כן. בטח.

קפת

New member
כן, תזבירי לה גם

שאנחנו לא מתייחסים לאנשים שלא כותבים את מה שיש להם לומר ב17 שורות לפחות, גם אם כל מה שהם רוצים לומר זה כן או לא. ובטח שלא עונים פה לאנשים שסתם כותבים את מה שיש להם להגיד בשורת הנושא בלי להסביר לעומק, לרוחב, לרוחק, לצדדים ולשוא את ממה שיש להם להגיד גם בגוף הההודעה. אפילו אם כל מה שיש להם להגיד זה לא או כן. או שבכלל אין להם מה להגיד. את זה אנחנו בכלל לא מקבלים, כי אם בנדם אין לו מה להגיד, אפילו לא כן ולא לא, והוא גם לא יכול לנסח את מה שאין לו להגיד ב19 שורות מינימום, אז שלא יבוא לפה.

יעלילה2

New member
וואלה איזה פורום מסביר פנים

באמת מתנצלת מעומק הלב (והרקטום). לא חשבתי שאתם כל כך רגישים ועדינים וחביבים. זה נחשב לחוקן מה שעשיתי עכשיו, או לא?

קפת

New member
לא

1. ממש ממש לא 2. לגמרי לא. 3. אפילו. 4. ולא, אני לא מתחמקת כמו בחורות מסוימות פה בפורום. 5. ממש ממש לא 6. לגמרי לא. 7. אפילו. 8. גם אם זה נראה ככה, זה לא. 9. ממש ממש לא. 10. לגמרי. 11. לא. 12. אפילו. 13. גם אם בחורות מסוימות פה בפורום, שלא ננקוב בשמן, רק נציין שהן מאותגרות,. שלא לומר סובלות מחסכים ביוכימיים בגלל תזונה לקויה, ולכן הן לא מבינות במה מדובר וחושבות ההפך. 14. כי אנחנו, כשאנחנו אומרים לא, אנחנו מתכוונים לזה. 15. ויודעים לנסח את עצמנו להתבטא ולהזביר ככה שכולם יבינו. 16. גם הבחורות האלה. שלא ננקוב בשמן. 17. ממש ממש לא.

פייגעלה

New member
סופסוף,

הגעתי למקום הנכון.גם אור גם אהבה וגם חוקן לכל דורש.והכי טוב,לא מקצרים פה, מסבירים כל דבר המון פעמים,ולא מתתפנקים. מנהלת, סגנית וזוטרים! ביקשתם- קיבלתם. פייגעלה, שהבריחה מחבלים בצפון במופע סטריפטיז נועז, מוכנה לשלוף את השפנים מהכובעים, ולחסוך גם לכם, את המאמץ הפאתטי להבריח אותה אל מחוץ לגבולות הפורום. אה, ודרך אגב, מי זאת ה-א י ל ה הזאת ?

תיארתי לעצמי שאת אורזת

ואוגרת בעיקר קש בקומה העליונה, אבל עד כמה לא שיערתי. אף אחד/ת לא יגרש אותך מפה, בשביל מה? אמנם את לא ממש מצחיקה, לא ממש מקורית אבל את חדשה, וכחדשה תרצי/לא תרצי מייד תעירי את בלוטות הרוק שלנו, עד אשר תעזבי מרצונך. אגב אם לא תעזבי ותהיי כאן עוד חצי שנה אגלה לך את פשר הקשר בין אודיסאוס לבוגונוויליה, הקשר בין א י ל ה [שם קוד - רווחים]לקפת, איך פרוטגוניסט הפך לכוכב עליון בעולם התחתון, ומה עושה כאן איש הפח, וכן מהו מקומי המפוקפק בכוח כאן. נראה אותך.

למעלה