שלום,

חע איזה מורל של כיתה ד' מגניבבב

וואי איך היא לא הכירה את זה?! יש מישהו שלא עשה אותו פעם?! חחח מאגניבבבב "והיפ היפ היפופוטם והב הב כלבלב קטן מאיאו מיאו חתול מסטול מומו פרה בזבז דבורה ויעד (השם של השבט שלי) שולט בהנהגהגהגהגהגהגהגהגהגהגהגה ברווז ^.^

לא ככה..

היפ היפ היפופוטם היפ היפ היפופוטם מו מו פרה מו מו פרה מיאו מיאו חתול מיאו מיאו כלבלב מסטול ושבט שורק (שם שבט שלי..) שולט בהנהגה גה גה גע גע גע גע גע גע.... ברווז

מה זה גם לא ככה חח../images/Emo110.gif

היפ היפ היפופוטם חהחה חמור קטן מיאו מיאו החתלתול מיאו מיאו כלבלב מסטול מומו פרה.. ביזביז דבורה.. יובל שולט בהנהגה געגעגעגעגעע ברווז

ענבל317

New member
שתקו שתיכן!!../images/Emo15.gif

י-ע-ד שולט בהנהגהגהגהגהגהגהגהגהגהגהגההההה!!

כה אבל איזו גרסא..

בלי קשר לשבט.. זו שלי..: היפ היפ היפופוטם היפ היפ היפופוטם מו מו פרה מו מו פרה מיאו מיאו חתול מיאו מיאו כלבלב מסטול או זו שלה..: היפ היפ היפופוטם חהחה חמור קטן מיאו מיאו החתלתול מיאו מיאו כלבלב מסטול מומו פרה.. ביזביז דבורה..

ענבל317

New member
בגרסה אחרת חחח../images/Emo15.gif

והיפ היפ היפופוטם והיפ היפ היפופוטם והב הב כלבלב קטן מיאו מיאו חתול מסטול מו מו פרה מו מו פרה ו-יעד שולט בהנהגה גה גה גה גה גה!!

כולכן טועות אני צודקת!! זה הגרסא

המושלמת המקורית היפ היפ היפופוטם הב הב כלבלב קטן מיאו מיאו חתול מסטול מו מו פרה בז בז דבורה ויעד שולט בהנהגהגהגהגהגהגהגהגהגהגה ברוווווווז י-ע-ד א-י-מ-פ-ר-י-ה הגיהנום כחול ירוק

אצלינו רושמים אחרת:

והיפ היפ היפופוטם (X2) מיאו מיאו חתול מיאו מיאו כלבלב מסטול בז בז דבורה מו מו פרה שבט און שולט בהנהגהגהגהגהגהגהגהגהגהגה ברווז!

הנהאחד..

אתם עושים ביחד כזה.. קודם תסבירי להם..קיצר ככה: (חלש..)א'..א' א'.. א' א' א' א' א' א'.. א' א' א' (חלש..)ב'..ב' ב'.. ב' ב' ב' ב' ב' ב'.. ב' ב' ב' (בצרחות והכל) ג'! ג' ג'! ג' ג' ג' ג' ג' ג' כיתה ג' שולט..היי כיף חיים לאדוני.. אבל מה זה לא עובד טוב אם לא שומעת את זה><

cohen shir

New member
אני מכירה גירסא קצת שונה.....כנסו!

חלש - א, א, א, א, א, א, א, א, א, א, א, א. חלש - ב, ב, ב, ב, ב, ב, ב, ב, ב, ב, ב, ב. חזק - ג, ג, ג, ג, ג, ג, ג, ג, ג, ג, ג, ג. הכי שווה להיות ב-ג' הייי היי היי היי, היי היי היי היי, היי היי להיות ב-ג' זה כדיי! אוף אוף אוף אוף, אוף אוף אוף אוף אוף, אוף אוף להיות ב-ג' זה טירוף! צה צה צה צה, צה צה צה צה, צה צה להיות ב-ג' זה פצצה! וה וה וה וה, וה וה וה וה, וה וה להיות ב-ג' זה שווה! אם אם אם אם, אם אם אם אם, אם אם להיות ב-ג' זה מדהים! וכן הלאה..... וכתבתי בידיוק כמה פעמים אומרים כל דבר!!!!!!!!!!

s h a r o n 7

New member
חחח אוקייי|שרון|../images/Emo126.gif

אני בשבט ג'ימל אז אולי זה יעזור לך
יאללה כולם כפיים גימל אש בעיניים עד המוות השבטטטטט יאללה כולם לקפוץץץץץ
א' (מישו אחד אומר)... א' (כולם עונים) ב' (מישו אחד אומר)... ב' (כולם עונים) ג' (מישו אחד אומר)... ג' (כולם עונים) שבטטטטטט גימלללללל שבט גימללללל
ומי דומה ללחם קימל!? מי שלא בשבט גימלללל
ורוד עוללללללה עולללללה בגימללללל אני אוהב אותך, הדם שלי ורודדדדד
תנו לנו לשמוחחח שלא נוכל כבר לעמודדד רוצים רק את הקיץ אנחנו לא נפסיק לכפותת אואואואואואואו (קופצים) תשרפו ת'יער כפתו כמו משוגעיםםם אני אוהב את גימל, אלך איתו כל החיים אואואואואואואו (קופצים) עזבו אותכם מדיזי (שם של שבט), מאביב (שם של שבט) וצהלההה (כנ"ל) אני אוהב את גימל כי אין תנאים לאהבההההההה
אואואואואואואו (קופצים) יש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע...

ורוד שחור זה../images/Emo47.gif

גם לשבט שלי זה הצבעים שחור ורוד
שחור זה הצבעעעעע ורוד זה בלבבבב
אילת זו אימפריה!
רק אותה אני אוהבבבבבב!!!!!!!!!!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif|שרון|../images/Emo126.gif

יא יש לי צמיד שלכם!!!
חח הוא ממש ממש דומה לשלנו!!!
ורוד שחור לעדדדדד

את צריכה מורלים?אז הנה

לכל מקום שהיא הולכת כמו אהבה עיוורת כל החיים אני יאהב את אילת עד המוות הופה עולה
היפ היפ היפופוטם היפ היפ היפופוטם מיאו מיאו חתול מיאו מיאו כלכלב מסטול מו מו פרה בז בז דבורה שבט אילת שולט בהנהגה גע גע גע גע גע גע גע ברווז
בא בא ברק שולטים מנצחים את כל האחרים אחורה וקדימה וגם לצדדים אין מה לדבר (אין אין אין) גדוד מעולם אחר.----->ודרך אגב אנחנו המצאנו את זה
אני חניך בגדוד ברק אני מלך-->מלך אני חניך בגדוד ברק אני מלך-->מלך ברק-->מלך מלך-->ברק ברק-->מלך וממשיכים עד מתי שאתם רוצים חחח
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 קלאפ קלאפ הדסה קלאפ קלאפ מופסה ג'ינג'י כלבסה הפ הפ הפ הפ
אני מודה לאלוהים שהוא ברא ת'אילתים בדמי ורוד זוהר ועל אילת לא מוותר אחרייך אני הולך מוכן למות למענייך..חושב עלייך כל היום ומי שלא קופץ הוא צנון מי שלא קפץ הוא צנון מי שלא קופץ הוא צנון
יאללה שבט אילת-->חוזרים אחריו שבט אילת אימפריה-->שבט אילת אימפריה הורוד שחור עולה-->הורוד שחור עולה אילת עולה אילת עולה אילת הוא מעולה
אההה ברק שולט וזה בולט כמו הציצי של נינט יותר חזקקק ואהה ברק שולט וזה בולט כמו הציצי של נינט
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 וקצבבבב וקצבבב(אנ'לא שומעת) וקצבב וקצבבבבבב(יותר חזק) ומי עושה ת'בלאגן-->שבט אילת כמובן וגם כיסא וגם שולחן-->שבט אילת כמובן ומשושה ומעויין-->שבט אילת כמובן והרצל לא היה זכאי-->שבט אילת כמובן ומי גונב מהמחסן-->שבט אילת כמובן
באילת אין בתולות חזיות הן לא לבשות על זיון לא מוותרות את הצפונים הן דופקות א' י' ל' ת' בוא ותקבל כפכף צי'בוטים צ'יבוטים
יאאאאאאאאאאאאלה אייייילתת ואז כולם צועקים מלחמה..אילת עולה עולה עולה עולה עולה ברח לי מהראש עוד כמה,אבל לא נורא

למעלה