שלום,

שלום,

אני לא בצופים, ולמרות שאני לא בצופים אני מקווה שאין בעיה שאני כותבת פה.. אממ... רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי שירי מורל בבקשה... בעיקר לכיתות ג'-ד'... יענו מסיימי ג'.. זה ממש יעזור לי אז תודה מראש -דור-

cohen shir

New member
יש מללללללללללללללא!

ההמלצה הכי טובה לכי לשבט הצופי הקרוב לביתך תבואי לרבע שעה הראשונה.. שיש מסדר ותקשיבי למוראלים שהגדודים השונים עושים....
תהני!

אממ..

אין לי כל כך עם מי ללכת ואני לא אלך לבד ואין לי אפחד בשכבה שאני יודעת שהוא בצופים.. אז אפשר דוגמאות בבקשה? תודה מראש -דור-

רעיונות..

נגיב קוראים להם איתן (
) "תנו לי א' (א'!!!) ותנו לי י' (י'!!!) ותנו לי ת' (ת'!!!) ותנו לי ן' (ן'!!!!)...ומה יצא? איתן! יותר חזק! איתן! בלה בלה בלה

אממ...

את: איפה הכפיים שלכם בבקשה? הם: הנה הכפיים שלנו תודה כולם:כפיים , יאללה חברה כפיים, גימל אחת בשמיים! (יצא מוזר אבל נחמד) יש עוד! תנו לנו כפיים טא טא טא טא טא (כפיים כאליו) ועוד הפעם כפיים טא טא טא טא טא ולסיום סיומת טא טא טא טא טא עשו לנו פרסומת טא טא טא טא טא כתבו עלינו בעיתון טא טא טא טא טא גימלים מקום ראשון! טא טא טא טא טא כתבו עלינו במחברת טא טא טא טא טא גימלים ולא אחרת טא טא טא טא טא תכבו עלינו בשמיים טא טא טא טא טא גימלים שווים כפליים טא טא טא טא טא כתבו עלינו בצלחת טא טא טא טא טא טא כל השאר שווים לתחת! טא טא טא טא טא(אהבתי)

קודם תירשמי לצופים! חח סתם

לא מצליחה לחשוב עכשיו על עוד...תני לי את האייסי שלך אולי אני אמצא משו ואשלח לך

cohen shir

New member
הדרי מה זה המוראלים המעפנים האלה?!

חכו תראו מה זה מוראל של שבט אלון!!!!
קצב... וקצב... מי שבאלון הוא הכי מגניב מי שבאלון הוא הכי מגניב כן הוא מגניב הוא מגניב הוא הכי מגניב -אלון!!!
תנו לנו לשמוח שלא נוכל עוד לעמוד גדוד תומר הוא אימפריה אנחנו לא נפסיק לרקוד א-י-מ-פ-ר-י-ה-! אווווו אוווו אוווו אווו אווו [משתגעים ורוקדים] אימפריה!!!! צוות ד'וגרי הוא המלך ואפק משוגעים אני אוהב את תומר שונא את כל האחרים א-י-מ-פ-ר-י-ה-! אווווו אוווו אוווו אווו אווו [משתגעים ורוקדים] אימפריה!!!!
לכל מקום שאת הולכת! (כמו מה?!) כמו אהבה עיוורת! (כמה זמן?!) כל החיים אני אוהב את! (את מי?!) שבט אלון עד המוות! (עד המוות!) נה נה נה נה נה נה נה, שבט אלון - מלחמה! (מלחמה!!!!) *מה שבסוגריים זה המדריכים צועקים בדר"כ....
ביום בהיר, ללא גבולות! ניצחנו את כל הגדולות! מי - שבאה - לפה - מפסידה -ו! אאאש גהההנום גהנום, גהנום, גהנום, אלון!!!!!!!!!! אאאש גהההנום גהנום, גהנום, גהנום, אלון!!!!!!!!!!
מי? מי שולט במורל, מי? מי שולט במורל, מי? מי שולט במורל, זה אנחנו, ול-א אתם! *בדר"כ נערך בסוף מלחמות מוראל ומי שנכנע ראשון ומפסיק לשיר מפסיד!
מדריך: אחד! חניכים: אחד! מדריך: שתיים! חניכים: שתיים! מדריך: אלון!!! חניכים: לא רואים בעיניים!!
אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה. אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה! אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה!! אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה!!! אש....... אש...... מלחמה...... שבט... אלון.. מעצמה! אש אש מלחמה, שבט אלון מעצמה....................... *שרים עד שנמאס לכם....
השבט שלי, הוא הכי-הכי. אין כמוהו,ואהו,ואהו. זה לא חלום. באנו היום. זה שבטנו שבט אלון! צדק ואמונה הא הא, צופי פרדס-חנה הא הא. מעפולה ועד אילת, עוד נביא שלום! זה שבטנו שבט אלון!!!
ירוק-צהוב זה הצבע.... של הלב שלי. (של הלב שלי!) ירוק-צהוב זה הצבע, הכי אמיתי. (הכי אמיתי!) פרדס-חנה עולה... עולהה... עולה..
תומר עולה, תומר עולה, תומר הוא מ-עו-לה! השאר יורדים! השאר יורדים, תומר הכי טו-בים!
והים סוער, הרוח מנשבת.. שבת.. שבט אלון! פרדס-חנה! הכי יפיייייים בהנהגה! אלון-אלון! (אלון אלון!!!) הוא שיגעון! (הוא שיגעון!!!) הוא מעולההה....עולה עולה! עולה, עולה, פרדס-חנה. עולה! יעלה ויבוא. עולה, עולה, פרדס-חנה. עולה! יעלה ויבוא.
גדוד תומר, יש לכם במבה? כן... בוס..! אז תראו לי את הבמבה! רולי,רולי,רולי.. רולי רולי, רולי.. גדוד תומר, יש לכם מיץ?? כן... בוס..! אז תראו לי את המיץ! אמיצי מיצי מייאו, אמיצי מיצי מייאו. גדוד תומר, יש לכם זבל?? כן, בוס!! אז תראו לי את הזבל! (מצביעים על מישו שלא אוהבים) זבל! זבל! זבל זבל זבל! גדוד תומר, יש לכם מורל? כן, בוס!! אז תראו לי ת'מורל!! קצבבבבבבב, וקצבבב!! (גדוד תומר!) קצבבבבבב, וקצב! (גדוד תומר!) גדוד תומר! יש לכם כוח?? כן, בוס! אז, תראו לי את הכוח! Go go פאורנג'רס!!!!
שלוושה יצאו לדרך, בלי סנדל! חוט תפירה, ארון, מאפרה.. ההמבורגר הלך וגדל, והוא נקרא הצלע השלישית. אוו... סנדל בלי גרביון! עמוד חשמל, ביפ. (פילל?) שסססקקקק.
לפרוס לחם....לפרוס לחם... למרוח חומוססס... לשים על מנגל. ואז לחשוב, לחשוב לחשוב, לחשוב לחשוווב, לחשוב לחשוב. יורד גשם, יורד גשם.. יורד גשם יורד גשם... אני שוחההה... פתאום כריש! אני שוחהה.... פתאום כריש!! ואז, אורות, אורות אורות, אורות אורותתתת אורות אורות. ושוב לחשוב, לחשוב לחשוב, לחשוב לחשוווווב לחשוב לחשוב! ליפול. ולא ליפול ולא ליפול. ולא ליפול. ולא פול (ולא פיל). בעעעעעעעעעעעעעע אין לי כוח יותר... מקווה שעזרתי
שבט אלון שליטההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!

cohen shir

New member
כמו סבתא!

אולי ביסודי למורה שלך ללשון קראו נירה? או שלמדת בביצפר יד לבנים [נדמה לי שזה זה...
]?

trigotrigo

New member
שיר מה זה המורל המעפן הזה????

בחיי רק שבט אלון פח"כ מסוגל לדברים כאלה...

cohen shir

New member
ואואוווו תרגיע ומהר!!!!

החלק המזרחי שבי מתעצבן ומהר!!!! תיזהר אני שמינית טריפוליטאית ויש לי קשרים בנתניה.... אני אביא עלייך כמה מקושרים משם וחבל עלייך....

trigotrigo

New member
יופי, ואני חצי עירקי

ויש לי קשרים בתכרית, במוסול, בבצרה, בהרצליה פיתוח, בחיפה חוף הכרמל, חיפה בת גלים, לב המפרץ, חוצות המפרץ, עכו, נהריה תחנה סופית לרכבת זו.

למעלה