הדרי מה זה המוראלים המעפנים האלה?!
חכו תראו מה זה מוראל של שבט אלון!!!!
קצב... וקצב... מי שבאלון הוא הכי מגניב מי שבאלון הוא הכי מגניב כן הוא מגניב הוא מגניב הוא הכי מגניב -אלון!!!
תנו לנו לשמוח שלא נוכל עוד לעמוד גדוד תומר הוא אימפריה אנחנו לא נפסיק לרקוד א-י-מ-פ-ר-י-ה-! אווווו אוווו אוווו אווו אווו [משתגעים ורוקדים] אימפריה!!!! צוות ד'וגרי הוא המלך ואפק משוגעים אני אוהב את תומר שונא את כל האחרים א-י-מ-פ-ר-י-ה-! אווווו אוווו אוווו אווו אווו [משתגעים ורוקדים] אימפריה!!!!
לכל מקום שאת הולכת! (כמו מה?!) כמו אהבה עיוורת! (כמה זמן?!) כל החיים אני אוהב את! (את מי?!) שבט אלון עד המוות! (עד המוות!) נה נה נה נה נה נה נה, שבט אלון - מלחמה! (מלחמה!!!!) *מה שבסוגריים זה המדריכים צועקים בדר"כ....
ביום בהיר, ללא גבולות! ניצחנו את כל הגדולות! מי - שבאה - לפה - מפסידה -ו! אאאש גהההנום גהנום, גהנום, גהנום, אלון!!!!!!!!!! אאאש גהההנום גהנום, גהנום, גהנום, אלון!!!!!!!!!!
מי? מי שולט במורל, מי? מי שולט במורל, מי? מי שולט במורל, זה אנחנו, ול-א אתם! *בדר"כ נערך בסוף מלחמות מוראל ומי שנכנע ראשון ומפסיק לשיר מפסיד!
מדריך: אחד! חניכים: אחד! מדריך: שתיים! חניכים: שתיים! מדריך: אלון!!! חניכים: לא רואים בעיניים!!
אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה. אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה! אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה!! אש, אש, מלחמה, שבט אלון מעצמה!!! אש....... אש...... מלחמה...... שבט... אלון.. מעצמה! אש אש מלחמה, שבט אלון מעצמה....................... *שרים עד שנמאס לכם....
השבט שלי, הוא הכי-הכי. אין כמוהו,ואהו,ואהו. זה לא חלום. באנו היום. זה שבטנו שבט אלון! צדק ואמונה הא הא, צופי פרדס-חנה הא הא. מעפולה ועד אילת, עוד נביא שלום! זה שבטנו שבט אלון!!!
ירוק-צהוב זה הצבע.... של הלב שלי. (של הלב שלי!) ירוק-צהוב זה הצבע, הכי אמיתי. (הכי אמיתי!) פרדס-חנה עולה... עולהה... עולה..
תומר עולה, תומר עולה, תומר הוא מ-עו-לה! השאר יורדים! השאר יורדים, תומר הכי טו-בים!
והים סוער, הרוח מנשבת.. שבת.. שבט אלון! פרדס-חנה! הכי יפיייייים בהנהגה! אלון-אלון! (אלון אלון!!!) הוא שיגעון! (הוא שיגעון!!!) הוא מעולההה....עולה עולה! עולה, עולה, פרדס-חנה. עולה! יעלה ויבוא. עולה, עולה, פרדס-חנה. עולה! יעלה ויבוא.
גדוד תומר, יש לכם במבה? כן... בוס..! אז תראו לי את הבמבה! רולי,רולי,רולי.. רולי רולי, רולי.. גדוד תומר, יש לכם מיץ?? כן... בוס..! אז תראו לי את המיץ! אמיצי מיצי מייאו, אמיצי מיצי מייאו. גדוד תומר, יש לכם זבל?? כן, בוס!! אז תראו לי את הזבל! (מצביעים על מישו שלא אוהבים) זבל! זבל! זבל זבל זבל! גדוד תומר, יש לכם מורל? כן, בוס!! אז תראו לי ת'מורל!! קצבבבבבבב, וקצבבב!! (גדוד תומר!) קצבבבבבב, וקצב! (גדוד תומר!) גדוד תומר! יש לכם כוח?? כן, בוס! אז, תראו לי את הכוח! Go go פאורנג'רס!!!!
שלוושה יצאו לדרך, בלי סנדל! חוט תפירה, ארון, מאפרה.. ההמבורגר הלך וגדל, והוא נקרא הצלע השלישית. אוו... סנדל בלי גרביון! עמוד חשמל, ביפ. (פילל?) שסססקקקק.
לפרוס לחם....לפרוס לחם... למרוח חומוססס... לשים על מנגל. ואז לחשוב, לחשוב לחשוב, לחשוב לחשוווב, לחשוב לחשוב. יורד גשם, יורד גשם.. יורד גשם יורד גשם... אני שוחההה... פתאום כריש! אני שוחהה.... פתאום כריש!! ואז, אורות, אורות אורות, אורות אורותתתת אורות אורות. ושוב לחשוב, לחשוב לחשוב, לחשוב לחשוווווב לחשוב לחשוב! ליפול. ולא ליפול ולא ליפול. ולא ליפול. ולא פול (ולא פיל). בעעעעעעעעעעעעעע אין לי כוח יותר... מקווה שעזרתי
שבט אלון שליטההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!