שלום :)

subatoi

New member
לוני, ראית? אתה כבר לא לבד בקבוצת

הגילאים שלך

subatoi

New member
הממממ...

טוב, אני סובאטוי (דה). לטובת כל המתקשים (ויש כאלה, אתם לא לבד) - מבטאים את זה "סובא" כמו סובארו, ואז "טוי" כמו טויוטה. בן 26, ראשל"צי, וכבר לא נוסע דרומה כמו פעם. סטודנט כבר מי-יודע-כמה-שנים. חובב מב"כ, ס"ג (מהפרק הראשון, ככל הנראה) ועוד כל מיני סדרות שאני לא בפורום שלהן. נמצא בעמוד 739 של שר-הטבעות (בגרסת הכרך המאוחד... לקחתי את זה בתור אתגר). רק עוד 252 עמודים וזהו (לסיום הסיפור, לא כולל נספחים ושאר מרעין בישין). כותב יותד מדי מאמרים ופילקים. ממוזת הפילקים נפטרתי (לעת עתה), ומוזת המאמרים לא אמורה להציק לי יותר מדי עד שיפורסמו כל חלקיו של הסופר-מגה מאמרפלצת החדש שלי. באתר המועדון, מ'ז'ת'ומרת איפה?

nzkiwi

New member
אם סקובי יכול, אז גם אני ../images/Emo3.gif ...

אני ירון, בן 28, רווק, ראשלצ"י, בין עבודות, חולם על ניו זילנד בעקבות 4 חודשים קסומים, ואוהב לאכול חריף
וכמובן מכור מהעונה הראשונה...

Dark Storm

New member
אם כבר, אז גם אני אוסיף את עצמי../images/Emo3.gif

שמי גיל ואני אלקוהו... אה סליחה, זה לא המקום הזה חח
סתם, שמי גיל, בן 23 מהקריות, שוטר לשעבר סטודנט להנדסת תוכנה כיום. אוהב סטארגייט ואטלנטיס כאחד, אם כי יותר אטלנטיס בזמן האחרון. אוהב מגוון רחב של סדרות שלא אבזבז את זמנכם ברשימה מלאה אבל בקצרה: ALIAS, LOST, משמרת שלישית, באפי/אנג'ל, NCIS, ג'אג וגאלקטיקה. וזהו נראה לי

pigit22

New member
"חדשה" בערך אז גם אני ....

שמי עדנה אני בת 17 וחצי ... ואני קוראת בפורום כבל למעלה משנה .... את סטארגייט אני מכירה כבר שנים עוד מההתחלה ותמיד הייתי רואה אותה (אני אפילו חושבת שראיתי באמת 90% ממנה ) אך אני לא אגיד שאני מכורה כי זכות זו שמורה לפארסקייפ , קלאודיה בלק ובן בראודר ... בלבד
אז זהו אני מתה גם על סוסים ובעיקר על המלך
שלי , שהוא באמת הסוס הכי מדהים בעולם , גרה בצפון ולצערי עוד הולכת לבית הספר כמעט כל יום . אני מבטיחה להמשיך בשקט בשקט לעקוב כל יום אחרי הפורום ואולי להגיב לפעמים .

subatoi

New member
תגיבי, תגיבי, אנחנו לא נושכים

אלא אם כן מעצבנים אותנו

Chelnak

New member
עכשו תורי... ../images/Emo3.gif

אני צ'אקי (
), בת 19 וקצת. מכורה לסטארגייט מגיל 12 בערך. את הפורום גליתי לפני שנתיים בערך, ואחרי כמה חודשים של קריאה פסיבית החלטתי להצטרף. בתחילת השנה הצליחה קינסי לדרדס את השם שלי...
בזמן האחרון לא יצא לי לבקר פה הרבה מסיבות שאינן תלויות בי, אבל אני עדין כאן!

nzkiwi

New member
כשאני חושב על זה ../images/Emo123.gif

צ'אקי (You know who) בערך בגובה של 3 תפוחים שזה גם הגובה של דרדס, ממש סגירת מעגל
וצ'אקי, אל תשכחי מי דרדס לך את השם באמת

Chelnak

New member
../images/Emo3.gif

אל תדאג, אני לא שוכחת!
(וממתי תפוחים זו יחידת-מידה?)

sprqy

New member
ME! ME!

יוסי, 28, סטודנט. את האמת התחלתי עם אטלנטיס עונה ראשונה ודי חיבבתי את הסדרה אז עברתי לסדרת האם שתמיד רציתי לראות מסודר ופשוט הרצתי 8 עונות ברצף בחודשיים! היה כיף לא נורמאלי!! (מאז אני מחכה שתסתיים עונה של סדרה כדי לראות את הכל בשוונג
) מאז אני אוהב כל מה שקשור לסטארגייט! נב. מכור חזק לפארסקייפ דבר שרק הגביר את אהבתי לסדרה מאז שהצטרפו אליה יקירי בן וקלאודיה. ואני יוסיף שלא היו לי שום תלונות עם ג'ק אוניל הגדול!

neboris

New member
עוד חיפאי

שמי בוריס, בן 27, סטודנט תואר ראשון להנדסת חומרים ופיסיקה בטכניון. מכור לסטארגייט מהעונה הראשונה, לפורום נחשפתי בהרצאה של קינסי בעולמות שנה שעברה כשחילקו כרטיסי ביקור של הפורום (חייבים לעשות את זה גם הפעם). מאז שהצטרפתי לפורום התמכרתי לסדרה עוד יותר ואני אפילו בעלים גאים של כמה פרטי מרצ'נדייז של סטארגייט (שזה אף פעם לא קרה לי עם סדרות אחרות).

נו....טוב

אני קצת נבוך, כנראה אני הזקן - זקנעץ. שמי אורן, במקור מהוד השרון, בן 33 וחצי בדהרה איומה ל34. נשוי באושר,שבוע הבא חוגגים שנת נישואים ראשונה. הסיפור שלי הוא קצת שונה. מאוד אהבתי את הסרט, וזכיתי לראות אותו בקולנוע, ולו משום הבאז שהיה סביב מילי אביטל, וכמובן ענין המדע בדיוני. לאחר כשנה נדמה לי התחילה הסדרה, וממש לא היתכוונתי לראות את מקגייור שוב. כחלוף 4 שנים במקרה ראיתי את הסדרה ונדלקתי לחלוטין. בעיקר בגלל ההומור הציני של ג'ק ! הוא מדהים. ראיתי עונה או שניים, ולאחרונה לפני כשנה , "קניתי-צרבתי" את כל העונות עד השמינית כולל, וכמובן מרתונים חוזרים ונשנים של כל העונות, עם נרגילה ! במקור אני טרקי רגוע, טולקינאי רגוע, ומשתתף דיי פסיבי בפורומים העוסקים בנושאים הנ"ל. זהו, המשך יום טוב.

Nogmor

New member
אני לא בטח בקשר לזקן..

אבא שלי בן 56 והוא צופה "נלהב" של הסדרה.
נכון, הוא לא בפורום, אבל הוא נראה לי יותר מבוגר, לא? (והוא מהפרק הראשון גם כן!)

subatoi

New member
הי, אחרי שראיתי פעם בכנס

גברת מבוגרת, שיער לבן כשלג והליכון, מגיעה להקרנה של "הדור הבא", אני מוכן להאמין שיש גם בתי אבות שיושבים ומכבים את הסלולרים בשבתות אחה"צ

שלום לכולם

קוראים לי שחר בן 22 וגם אני מכור, לא ראיתי סטארגייט כבר 3 ימים 11 שעות ו 27 דקות... אני חדש בפורום למרות שאני קורא בו כבר כמה חודשים. עד אז חשבתי שהסדרה הסתיימה בסוף עונה 8 ויום אחד ממש במקרה בעודי גולש לתומי נתקלתי בפורום. לא שחיפשתי כי גם אני חשבתי שאני היחיד שצופה בסדרה (טוב נו חוץ מעוד אחד או שניים) אבל זה היה כאילו מישהו כיוון אותי אליו (מישהו אמר דניאל). מאז הספקתי להשלים את העונה התשיעית והשניה של אטלנטיס. וביום חגיגי זה החלטתי שהגיע הזמן להצטרף.

למעלה