קצת באיחור אבל גם תורי הגיע!
שלום כולם, קוראים לי שי ואני מכור וחובב של סדרות מדב בכלל. בעבר הייתי מכור רשמית למסע בין כוכבים ואני עדיין כזה. והיום מכור קשות לסטרגייט - שתי הסדרות. קצת פרטים עליי, כמו שאמרתי קוראים לי שי,בן25 סטודנט להנדסת חשמל בבראודה , כרמיאל, אבל גר בחיפה וחוזר סופשים לבית בחיפה ואמצא שבוע גר בכרמיאל,אני רווק, ולמי שהיה באייקון האחרון מכירים אותי בתור : בין אחראי הלינה, חובש תורן, עוזר בדוכן של סטרבייס972, ועוד ועוד... בזמנו ראיתי את הסרט בבכורה עם מי שמאוחר יותר הייתההחברה הראשונה שלי , בדייט הראשון שלי איתה...אז מלבד העובדה שהסרט עצמו היה מעולה, גם הדייט היה מדהים וכיפי... בכל מקרה מאוד מאוד נהניתי מהסרט וכמובן שהסרט השאיר פתח ענק לסרט המשך והשאר כבר ידוע...אבל המשכתי הלאה...בינתיים יצאו עוד סרטים טובים...הוקרן בטלוויזיה DS9 וTNG וכו... ביום שבת תמים לגמרי כשהייתי בתיכון, זיפזפתי בין הערוצים השונים, ונפלתי על ערוץ 11, ופתאום התחילו איזה תוכנית , ממש נפלתי על הערוץ חצי דקה לפני שהתחילה התוכנית, ואז הפתיח הידוע של סטרגייט מהעונה הראשונה הופיע...לא הייתי בטוח מה זאת התוכנית, אבל זה היה ממש ממש מוכר... ברגע שהייתה התמונה הראשונה מה "גייט רום" כבר ידעתי על מה מדובר... וחשבתי לעצמי, רגע, אין סרט המשך וכו...מהר פתחתי תוכניה ונוכחתי לדעת שהתחילה סידרה?!, ראיתי את הפרק הכפול לראשונה שהוא הוקרן בערוץ 11 וזה היה פשוט מעולה ותאווה לעיניים ורומן חדש התחיל ביני לבין סטרגייט וערוץ1 ביום שבת ב 17:00. ןאז התברר לי שזאת סידרה שתוקרן כל יום שבת ב 5... וזה היה ממש חוויה...מאז ועד לפני שנתיים כשאח שלי הגדול עזב את הבית, היינו רואים קבוע סטרגייט , גם בצבא כשהייתי נשאר שבתות, דאגתי שאחי יקליט כל פרק כדי שלא אפסיד, או שדאגתי לעלות על משמרת כך שלא תיפול על זמן שידור הפרק והייתי רואה בבסיס בטלוויזיה שבחדר. קיצר, סידרה משובחת טובה ואיכותית, ולעומת סדרות מדב אחרות שעם העונות נהיו שחוקות ופחות טובות, בסטרגייט זה לא כך, הם מחדשים כל הזמן, משפרים, העלילה מעולה ומשתפרת וכו... קצת קשה להשוות בין האימפריה של סטר טרק לסטרגייט שהיא יחסית חדשה וצעירה... אבל בהחלט לסטרגייט יש הרבה כבוד ,פרקים איכותיים ומעריצים רבים ושרופים...