שלום :)

dvirsasson

New member
שלום :)

טוב, למרות שאני פעיל פה כבר כמה חודשים, לא עלה בראשי להכיר את עצמי דביר, בן 16 וחצי, רואה באדיקות מטורפת כל פרק של סטארגייט החל מהסרט (כן כן, התחלתי בגיל 8) עד העונה ה-9 מנצל את חבריי שבסצינת השיתוף כדי להוריד על הדקה הראשונה את הפרק החדש מכור ל-SG1, לא לאטלנטיס, ויש גם שמכירים אותי בכינוי Morphey אה - וגם הבפודר - הוספתי עברית לאייפוד לבד באופן מלא ופתחתי אתר :)

סלמאק

New member
אני מריח שרשור הכרויות...

טוב נו... אני לירז, בן 21 וחצי. חייל. חולה סטארגייט עוד מהסרט, ומהפרק הראשון ביום שהוא שודר. התמכרות מהפעם הראשונה מה שנקרא. בפורום נתקלתי במקרה בזמן חיפוש "סטארגייט" בעברית בגוגל. לא האמנתי שיהיה איזשהו אתר בעברית שמדבר על הסדרה (חוץ מערוץ ראשון אולי), אבל ניסיתי בכל זאת. מה בסוף גיליתי- שיש פורום, קהילה, עניינים... אמרתי "הלו, מה הולך פה? אף אחד לא יותר מכור ממני"
סתם צוחק. בכל אופן זה היה מפתיע... יאללה, מי הבא בתור?

kinspirit

New member
תבדוק בבקשה את המסרים האישיים שלך

מצטערת, אבל אתה פשוט לא שם לב שאנשים שולחים לך הודעות!

אפשר להצטרף ?????

שלום אני מייק מחיפה כנראה המבוגר שבחבורה בן 28 אמנם אני לא כותב פה הרבה אך אני נכנס לפורום יום יום (כן מכור) עם סטארגייט מאז הסרט שבעיניי נחשב גאוני והסדרה שהתעלתה מעל הסרט נעים מאוד!!

kinspirit

New member
וברכה ../images/Emo13.gif

ודרך צלחה
מה דעתכם להפוך את זה לשרשור היכרות רשמי? מזמן לא היה לנו והרבה חברים חדשים נוספו מאז השרשור האחרון. אז אני אסנת, בת 25, בעלת תואר ראשון בעבודה סוציאלית ובדרך לסיום תואר ראשון בחינוך לגיל הרך (אחנך את דור העתיד על ברכי סטארגייט!). משוגעת על סטארגייט, לא זוכרת מתי נפלתי בדיוק ברשת הסדרה, אולם הכל התחיל להדרדר באופן משמעותי בדצמבר 2003 כאשר קיבלתי את ההחלטה (הגורלית כפי שיסתבר) לדאוג לכך שחוכמת סטארגייט תופץ ברחבי המדינה כולה. והנה אני כאן, שנתיים וקצת אחרי, עם רקורד די מרשים (ומפחיד בו זמנית) בכל הקשור לפעילות קהילת סטארגייט בישראל. next!

Nogmor

New member
טוב נו, יאללה, למה לא?

שמי מורי בן 22 לומד לפסיכומטרי (עד אפריל) ופארט-טיים מאבטח טיולים. מת על סטארגייט מההתחלה ההתחלתית (מהסרט, כלומר), למרות שמאז ומתמיד אהבתי מיתולוגיות והסדרה\סרט פשוט חיברו הכל בצורה כלכך חמודה שלא יכלתי שלא להתאהב בה. אממממ... זהו. צופה אדוק עם אבא שלי מלפני שנים רבותא, ומאז הייתי בטוח שרק, אבל *רק* אני ואבא שלי רואים אותה עד שממש במקרה מצאתי את הפורום הזה ונגלו עיניי לשפע ולרוב הגדול של אנשים שמכירים בסדרה המוזרה אך טובה ביותר הזאתי. טוב חאלאס לדבר. NEXT!

lenin972

New member
מאבטח טיולים?

איפה? כי אני בדיוק סיימתי לעבוד בזה לפני ימיים. אולי אנחנו מכירים מהעבודה...

Nogmor

New member
מרכז רפואת חירום בפ"ת, רק שהפסקתי

לפני חודשיים בערך בגלל הפסיכומטרי.

neboris

New member
מורי

יש לך "רגע של סטארגייט" בשם שלך. ככה ג'ק קרא לטיאלק בפרק המאה Wormhole X-treme.

Iced Hammer

New member
אם כבר אז כבר...

אני דניאל בן 21, לומד לתואר ראשון בהנדסת חומרים בטכניון .. חולה סטארגייט מהפרק הראשון ..

superdead

New member
אז הנה גם אני פה :)

עודד אליהו בן 16 וחצי מרחובות לומד בראשון תיכון תל אביב מרכז רואה סטארגייט מעוד היותי ילד קטן :) אבל רק מעונה הרביעית ככה באמת נכנסתי להיות יותר רציני בעיניין :)

מ א ג ר ט

New member
מה רע ברחובות?

סתם סתם. אני מכירה רחובותיים שאוהבים סטארגייט. הרבה מהם. ואם כבר: שירה, כמעט בת 16 (ב18/4 יש לי יומולדת). את ההתמכרות לקחתי כהחלטה לאחר שראיתי חלקי פרקים פה ושם. יום אחד נפלתי על ההתחלה של אחד הפרקים, קיבלית תמיכה טכנית במסנג'ר והחלטתי להתמכר. ראיתי את הסרט, חלק מהעונה השביעית והשמינית, ופרקים ראשונים של הראשונה. לפורום הגעתי לאחר ההחלטה להתמכר (תארתי לעצמי שיהיה פורום או משהו), אבל רק לאחר כמה חודשים התחלתי לכתוב.

subatoi

New member
רגע, גם את רחובותית?

אם כן, אז אתם אימפריה, אני סופר כבר שלושה רחובותיים (לא, אני לא).

מ א ג ר ט

New member
אנחנו יותר מאימפריה!

מה יש יותר מאמפריה? אם תמצאו משהו תודיעו לי. דאגתי להפיץ את הבשורה.

lenin972

New member
אז אם אנחנו כבר אימפריה

אפשר להתחיל להכריז על אדוני מערכת... I call Anubis

tigery

New member
יאללה גם אני

בן 16 וחצי מכור כרוני לסטארגייט ראיתי את כל העונות גם תראשונות ראיתי את העונות הראשונות בטלווזיה אבל החלטתי לראות שוב כל מני דודים כמו אימיול ומירק עזרו לי להשיג אותם שוב. אני כיום סיימתי לראות פרק 19 sg1 ופרק 20 sga עונה שנייה ותשיעית. תוכנית מדהימה מצטער על זה שג'ק עזב בת על ואלה. ראיתי תסרט באמת יפה. מה עוד אפשר להגיד... אה מנסה לפתוח חור תולעת ולזרוק לשם תבית ספר שלי חוץ מזה אין עוד מה לומר.

למעלה