שלום..

psychoit

New member
השיר הכי פופולרי מהאלבום הוא

airplane אבל הוא בכלל בכלל בכלל לא משקף את הסגנון של האלבום. אחד השירים הפחות טובים שם. השירים הכי יפים שם לדעתי הם my friends השיר האהוב עליי האלבום. יש מצב שאת מכירה. warped זה השיר הכי כבד שלהם אי פעם. one hot miniute שזה גם שיר מאוד חזק. falling into grace שהוא דווקא שיר די קליל. deep kick שמספר על כל החיים הפרועים שלהם. Tearjerker שמוקדש לקורט קוביין.

ואללה

אני חושבת ששמעתי רק את my friends מהאלבום וAeroplane שהוא דווקא דיי נחמד אבל לא משהו warped זה הקליפ שדייב מצתרפת עם אנטוני?

psychoit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifכן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וזה כל כך סקסי! ראיתי את הקליפ הזה רק 2 פעמים! בא לי שוב.

היו שמים אותו הרבה בVH1

בתוכניות של הרוק אבל עכשיו משום מה הפסיקו ושמים לרוב רק hair metal ואיטיז (אבל מדי פעם גם סאונדגארדן ואליס אין צ'יינס ;))

psychoit

New member
נכון..... זה מעצבן..

לי די קשה להתחבר למוזיקה של שנות ה-80 ולמטאל אז אני ממש לא מתה על המטאל של שנות ה-80. לפני חודשים וחצי הם שמו את angry chair של אליס. מאז השיר הזה לא יוצר לי מהראש! התאהבתי בו משמיעה ראשונה.

psychoit

New member
רציתי לקנות את דירט

בסוף קניתי את בדמודרפינגר. ממש קשה לי להתחבר אליו. אני צריכה להקדיש לו המון תשומת לב. עדיין קשה לי להחליט אם הוא טוב או לא. כאילו הקצב טוב,השירה טובה אבל השירים עצמם.... זה משהו שאני מאוד צריכה להתעמק בו.

בדירט או בבאדמוטורפינגר?

העמ דירט היה האלבום הראשון של אליס שקניתי, התחברתי אליו מאוד כשהתחלתי לעבוד חח. בכל מקררה קחי את הזמן, לא לוחצים עלייך ;) Badmotorfinger

העמ טעמים שונים

אני דווקא נורא אהבתי את באדמוטורפינגר והתחברתי. הוא שונה משאר האלבומים שלהם, הרבה יותר כבד, פחות פאנק מהקודמים. תודי שRusty Cage שיר ענק תודי! וSearching With my good eye closed
חח סתם אבל נו אני שומעת את זה כבר כמה שנים אז היה לי זמן ;) אולי תתחברי לאלבומים אחרים של סאונדיש. כמו down on the upside
אני ממליצה.

psychoit

New member
ראסטי קייג' זה שיר ענק.

גם שיר 4 שיר מאוד יפה. אני אקדיש לו הרבה תשומת לב. יש כל כך הרבה אלבומים כששועים אותם בפעמים הראשונות ממש לא אוהבים אבל כלל שיותר ויותר מקדישים להם תשומת לב מגלים שהם יצירות מופת. אני מקווה שזה יקרה לי עם בדמודרפינגר.

יש מצב, כי זה אלבום ענק

שמעי לי לקח כמה זמן להתרגל Screaming life/fopp כי לא שמעתי אותו לפני שקניתי אותו (לא את כולו בכל אופן) ועכשיו זה בין האלבומים האהובים עליי :) שיר 4, זה Jesus Christ pose :) השיר האהוב עליי!!! שיר ענק. תקדישי לזה זמן, תתחברי, אחלה. לא תתחברי, אז גם זה לא הכי נורא בעולם.

Sum41xGiRL

New member
אלבום מעפן

חוץ מAEROPLANE השירים שם מאוד משעממים.. המחיר ששילמתי עליו היה צודק(ועוד בטאוור רקורדס)

למעלה