שלום..

ita89

New member
מה שאני תמיד עושה

כדי להכיר להקות חדשות, זה להוריד איזה שיר של הלהקה (לא משנה איזה) ואח"כ אני מוריד את האלבום הראשון שלהם, אם הוא נשמע טוב ואני אוהב את הסאונד אני מוריד עוד אלבום ואם הם ממש ממש טובים אני קונה דיסק שלהם (אבל לא בטאואר רקורדס חס וחלילה :) וחלאס להגיד שטויות כמו "לד זפלין הם ממציאי הרוק אנד רול". זה מטומטם להגיד כזה דבר, לד זפלין לא המציאו את הרוק ולא בטיח. נכון שלכל להקה יש את הלהיט שלה אבל להקות שביססו את דרכן ואת המוסיקה שלהם תמיד יזהו את המוסיקה שלהם לא משנה איזה שיר זה. אבל יש להקות שהן להקות-להיט-אחד, שמוציאות להיט ענק ונופלות חזק לדוגמא מונגו-ג'רי עם הסינגל in the summertime שאני בטוח שכולכם מכירים לפחות את המוסיקה של השיר אבל לא יודעים של מי זה.

philips99

New member
נו באמת תיכנסי ותביני

דבר ראשון אני לא מומחה ענק ברוק אך אני חושב שיש לנו את אותו הטעם כי בהתחלה גם אני אהבתי להקות אלו וגם היום אני מחבב אותם. טוב אז ככה אני ממליץ לך בחום רב להקשיב ל: SCORPIONS,OFFSPRING אולי אם לאירוסמית' וכמובן שגם ל ACDC,DEEP PURPLE,THE DOORS אך לא ניראה לי שתוהבי את פינק פלויד טוב לפחות אני לא ממש מתחבר עליהם פשוט צריך להקדיש המון זמן עד שמבינים אותם. חוץ מזה אם את רוצה לדעת יותר על רוק אז את יכולה לקרוא מאמרים בפורום זה והכי הרבה בפורום אגדות רוק ששם יש המון מאמרים מעניינים ואני ממליץ לך לבקר שם. מקווה שעזרתי.

butiful angel

New member
אני מכירה את אירוס'מית...

רק שעוד לא ברור לי אם זה זמר או להקה..חחח בכל מקרה הם מעולים! ה"דורס" - אני נראה לי באמת אוריד שירים שלהם... ואת השאר אני גם אנסה... הורדתי שיר אחד של פינק פלויד ונראה כבר וממש תודה!!!! ובגלל שאין לי כוח לעשות פול תגובות אז תודה כלולכם! ממש עזרתם לי.. ואני מקווה להמשיך לכתוב פה...אם יהיה לי זמן.חחח שחר.

ketas

New member
אופספרינג ../images/Emo99.gif

רצוי לא במצברוח שבא משהו שקט.

itoosh2

New member
שלום שלום...

אני גם הייתי בדיוק כמוך על לפני שנה וחצי בערך... עכשיו גיליתי שלא רק שרוק זה המוזיקה הכי טובה אלא שגם הבסיס שלה הכי טוב... אני ממליץ לך ללכת לאט לאט ולא ישר לזנק על ההכי טובים וההכי מורכבים כמו פינק פלויד ולד זפלין כי לוקח זמן להבין את הגאונות שלהם... בשביל לקרב אותך לשם אני ממליץ על גאנס אנד רוסס שהיא להקה שקשה שלא לאהוב והיא גורמת להתעוררות אפשר להגיד.. וגם נגיד להקות בנות זמננו שיכולות לפתוח לך סגנון הם: רד הוט צ'ילי פפרס רייג' אגיינסט דה משין סאונד גארדן אודיוסלייב 3DD (3 doors down) 311 אם את צריכה את השמות של הלהקות האלה באנגלית בשביל לחפש ביותר קלות אני אשמח לתת לך... עוד המלצה... אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי אבל אני חושב שלא כדאי לך להיכנס למטאל עד שתכירי את הבסיס (לד זפלין, ביטלס, פינק פלויד) כי זה סגנון שמאוד סוחף אנשים אבל אם הם לא מכירים טוב את המוזיקה הם בדרך כלל נגררים למטאל היותר ממסוחר (מישהו אמר סליפנוט?) אבל זה רק הדעה שלי....

Sum41xGiRL

New member
טעמים משתנים..

אתם היום חושב שזה המוזיקה הכי טובה ומחר אתה חושב שטראנס זה הדבר הכי טוב בעולם

הכרתי אנשים שזה קרה להם

מישהי הייתה חזק במטאל ורוק כבד ואחריי שנה באוסטרליה היא חזרה מסובבת על טראנסים.

Sum41xGiRL

New member
מישהו שאני מכיר

היה חזק בפרוגרסיב-רוק, פאנק, בלוז ורוק קלאסי ועכשיו הוא שומע funk והמון טכנו...

Sum41xGiRL

New member
Funk זה לא טוב

אני אאלץ לחלוק עליך ולהגיד שמלבד שני אנשים בז'אנר לדעתי זה המוזיקה המקבילה השחורה לדיסקו הלבן..

Francesco Totti

New member
איזה 2 אנשים?

ומה קרה לך, יש הרבה איכות בז'אנר הזה. רשימה מצומצמת: James Brown האחד והיחיד. Sly & the Family Stone Prince Funkadelic / Parliament (וכל מה שג'ורג' קלינטון מעורב בו) Curtis Mayfield Bootsy Collins (מצרף תמונה של הבסיסט המגניב הזה) Rick James Stevie Wonder (בעיקר החומרים המוקדמים, כמו Innervisions ו-Talking Book) Isaac Hayes

Francesco Totti

New member
פטבוי סלים? הוא בכלל אמן אלקטרוני

הוא אחלה ויש לו כמה שירים Fאנקיים אבל הוא לא אמן Fאנק. מה שכן, Rockafeller Skank הוא אחד משירי המסיבות הגדולים. יש לשיר הזה אחלה אינטרו: DJ: WBCN who's this? Brad: Hey this is Brad (this is Brad this is) DJ: Now uh who's your favorite artist, who do you want to hear? Brad: Well m my favorite artist right now is Fatboy Slim, that guy kicks ass. DJ: How tremendous is Fatboy Slim? Brad: The band of the 90's, if you want to call it a band because it's a one man name. DJ: Wow...fatboy, and you want to hear that new fatboy song? Brad: Absolutely. DJ: Which one? Brad: The um funk soul brother check it out. DJ: Sing it, I don't know which one. Brad: Right about now, the funk soul brother check it out now, the funk soul brother.

ita89

New member
respect!

מישהו שכח את ג'מרקוואי? ו-funkadelic הם אחד ההרכבים הכי טובים שהיו אי-פעם במוסיקה השחורה.

למעלה