שלום..

Sum41xGiRL

New member
בהחלט, היו ותמיד יהיו המנוני נוער

יותר מSMELLS LIKE TEEN SPIRIT למרות שאני לא יודע מה הופך את השיר הזה להמנון נוער

exterior

New member
המנוני נוער???? אולי לא?

אין מצב שכיום השירים האלו הם המנוני נוער....אומנם הם שירים מעולים אבל בהחלט לא המנונים!!! אני מעדיפה את smells like יותר מתחברת אליו, ובתחילת שנות ה90 הוא ממש היה המנון...אומנם לא השיר הכי מוצלח של נירוונה....

exterior

New member
אוקי, השיר הזה היה מוכר בזמנו לכולם

לא רק לילדים (!) ולא רק לאנשים "ששומעים נירוונה". זה היה "המנון" של כל הדור הזה (של אנשים שהיום כבר לא נערים...) באמריקה (קראו לו פעם דור ה- X)....כמו שבישראל היה את הווייב הזה עם "דור מזוין" של אביב גפן....ואני חסידת פאנק אבל לא מתחברת למסר של ever fallen בכלל ואוהבת את השיר teenage kicks אבל הוא לא המנון בשבילי, ולא היה גם כשהייתי מתבגרת. הם שירים "עדינים" מידי בשביל להוות המנונים מבחינתי...

Sum41xGiRL

New member
לא רק לילדי פאנק

גם לכאלה שהיו בסצינה המחתרתיות, ניו וויב,פוסט פאנק וכו'.. לעומת זאת, מה המנון ב-SMELLS LIKE TEEN SPIRIT? כיאלו, זה מדבר על שטויות. התוכן הכי מסריח שראיתי בחיי, לעומת השירים שציונו למעלה. להם יש תוכן אדיר, שבאמת מדבר לנוער ולא תוכן ריקני...

wish i was here

New member
איך אתה יכול לעשותץ השוואה כזאת?

עם כל הכבוד ברמות כאלה של השפעה אי אפשר להגיד השפיע יותר השפיע פחות...והזפלין השפיעו המון,וכן הם כן סיפור גדול...תתכחש לזה כמה שאתה רוצה,הם האבא של הרוק הכבד

UnderTown

New member
אז??!

סליחה על הבוטות, אבל, למי איכפת?!? אז אולי הם היו מהמשפיעים הגדולים על הרוק המודרני, וכולנו מודים להם על זה, ובלה בלה בלה, אבל זה לא ישנה שפשוט יש להקות הרבה יותר טובות!! יש להקות שהושפעו מלד זפלין, אבל הן עושות מוזיקה ושירים הרבה יותר טובים מלד זפלין. מבינה? זה כמו שתגידי תודה רבה לאיש שהמציא את המחשב הביתי הראשון, אבל את לא תשתמשי במחשב הביתי הראשון, נכון?? את תשתמשי במחשב מודרני שהושפע מהמחשב הביתי הראשון.

wish i was here

New member
אני בן

וזאת השוואה מטומטמת,סלח לי על המלה....טכנולוגיה ומוזיקה הם דברים כל -כך שונים.....אין ספק שטכנולוגיה חדישה עדיפה על מוקדמת אך לגבי מוזיקה מוזיקה חדשה אינה בהכרח עדיפה על מוזיקה ישנה....השוואה מטומטמת.

slallum

New member
אבל ברור למה הוא התכוון

שהמוזיקה התפתחה, לד זפלין עזרו מאוד להתפתחות הזאת, ועכשיו יש להקות שלקחו את ההתקדמות של זפלין והוסיפו לה עוד דברים..

UnderTown

New member
לא במובן הזה

אלא במובן של יש להקות שהושפעו מלד זפלין, אבל עושים מוזיקה יותר טובה מהם.

NightVampire

New member
אמממ

לד זפלין הם ממציאי הרוק אנד רול.. והם הראשונים שהעזו לשים בשיר שלהם סולו מסוג כזה מטורף... ואם תשמעי את המילות האחרונות שבשיר תביני שזה ממש ממש רוק...

Sum41xGiRL

New member
ממציאי הרוק אנד רול?

ערפדי, חזר לארון הקבורה שלך - לד זפלין לא המציאו את הרוק אנד רול, היו היה חיי ובועט עוד לפני שהם קמו... לפי מיטב זכרוני לג'ימי הנדריקס היה את "הביצים" לפניהם והמילים בבית האחרון לא ממש רוק, סתם צירוף של מילים שיצאו יפה.. BuZZcocks - What do i get?

למעלה